Отговори
# 240
  • София
zina, аз приготвям кашата с АМ леко топло и слагам кашата (моята не е точно на прах, а изглежда като леки, мънички парцалчета, ако мога така да я обясня  Blush ). Разбърквам я хубаво с лъжичката и никога не съм имала проблем, всичко се разтапя   Peace

Да не би АМ да ти е много топло, само за това се сещам  newsm78

# 241
Аз слагам обикновено първо млякото, разтваря се, след това кашата и бъркам. Ако сложа каша+ам и после водата е по-трудно да стане хомогенно. Или ако правя само каша, то сипвам в купичката и започвам да заливам с вода и да бъркам енергично.

Дидо трябва да си пие аугментина, защото това не бил съществен обрив. Засега. Дано да се оправи  и да не сменям лекарството. Иначе и днес дишането му е чисто, а Виброцил ще слагам само ако има много сополи.

# 242
zina_ и при мен се получава същото с кашата.И с вряла вода,и със по-хладка все си става на бучки и това е.Не знам защо така.Дано някой да знае и да каже къде бъркаме.  Crazy
Петя чета,че и вие сте претърпели лек инцидент,но важното е,че Мити е добре и му няма нищо!  Peace Знам много добре как се е почувствал мъжа ти и как му е побеляла косата...няма да казвам от къде. Whistling
За пюренцата още не съм давала екзотични плодове,но скоро ще почвам,защото тези вече омръзнаха на Биси.
Чаено момиче слава бого,че не е "съществен" обрива и дано не става и да се оправи Дидко.

Да попитам-вашите бебоци откриха ли си половите органи вече?  Grinning
Биси от известно време само чака да и сваля памперса и започва едно пипане,чесане. ooooh!
Но си мисля,че е от памперса,понеже на мястото на лепенката кожата и се зачервява и там се чеше.Оня ден така се издра ,че сега има деруга на чорката. Laughing

# 243
Ох, Петя горкия татко. Кой знае колко виновен се е чувствал. Но важното, е че на на малкия нищо му няма  Peace
Зина, аз кашата я приготвям по следния начин: В широк съд слагам 10 чаени лъжички каша и заливам с вода като едновременно с това бъркам с лъжичка. Водата ми е на око предварително загряна в кана. Честно казано и на мен по някой път ми става на бучки, но на помощ идва пасатора. Е ако съм прекалила с водата става малко рядка, но пък няма бучки. Дано съм ти била полезна  Peace

# 244
  • София
♣٠·˙♥Rbaby1♥˙·٠♣, Митака, също е правил тоя номер  Wink Като сваля памперса и ръката, хоп...там, където не трябва fiuuuuuu сигурно им е интересно. Иначе много обича, като му съблека дрехите и започва сам да си откопчава лепките на памперса  Joy

miIV- Milena Ivanova, какво става с Марти, по добре ли е вече, успокои ли се възпаленото място  newsm78  Hug

Геви   bouquet

# 245
  • София
Много мерси за отговорите Hug
Кашите, които правя са безмлечни, че малката е с алергия. Днес опитах с хипоалергенно АМ и стана ужасно и на вкус и на вид Confounded За пасатора и аз се замислих дали би спасил положението. Утре ще го пробвам Wink

Лека и спокойна нощ  smile3524

# 246
  • Пловдив
Благодаря ви момичета за хубавите пожелания и за подаръците   bouquet Hug!Да се връщат многократно на вас и вашите семейства и слънца!

Сасано браво за пръстчето !Много се радвам  Heart Eyes Hug , че се оправило !

Зина аз приготвям кашите на око почти.Давам безмлечна каша на Милупа и я правя с АМ Селия /това си яде де/ .Слагам топлата вода , след това АМ-то и разбърквам все едно ще го давам така.Добавям и по указание както е разбърквам и ако видя , че ми е гъста добъвям още малко.Почти като АМ е на 30 мл 1 лъжичка АМ и с кашата на 30 мл пак е една лъжичка и малко така съм го запомнила как го обясних само  ooooh!.

Ние се прибираме от кръчма и преди да изгася компютъра реших да ви благодаря  Hug

Спокойна нощ  Hug

Последна редакция: ср, 01 юли 2009, 02:19 от rrhh-Ани

# 247
  • София
Добро утро, мили майчета   Hug
Заповядайте кафенце за събуждане
    food010

Лек и слънчев ден Nature Sunny

# 248
 Добро утро и от мен на всички!! smile3503
 Аз да попита от кои месец се дава и месно пюре ние в събота ставаме на 7 месеца,а наща педи нищо не ни каза!

# 249
Добро утро. Страхотно кафе Петя бл;агодаря  Hug
bebenceto Галка е на 7 и половина и я захраних вече с месно пюре. Лекарката ни каза първ попара и след това месно пюренце. Не зная защо но така поиска да ги въведем
Мами препоръчайте ми количка, че нашата е на Чиполино (палома) и вече не ме кефи, а и едната дръжка се развали и утре заминава на ремонт. Казвайте от коя сте доволни  Mr. Green

# 250
Добро утро майчета и от нас  Hug
Днес ми хрумна гениалната идея да направя на Славяна каша и да и я дам в шише. Ако си я изпие това ще означава, че не иска да яде с лъжица. А ако ли не незнам какво да правя вече  Sad
Петя мерси за кафенцето ще се възползвам   bouquet
Нинка хрумна една идейка за заглавие: Лятото дойде, Декемврийчето се стяга за море. Не е кой знае какво, но да се включа и аз  Blush
Честита половин годинка на малката кукла на мама Шарк! Много да слушка и папка   bouquet
Честита месечинка и на всички бебчовци, които днес стават на 7 месеца   bouquet

Последна редакция: ср, 01 юли 2009, 09:33 от Гевито

# 251
petya_ ,да вси4ко отмина и слава богу.ве4е е доста спокоен-както си беше преди.страшното беше само един ден,но добре 4е отмина.......... Hug

# 252
Здравейте майчета!
Не съм писала няколко дни, но да се похваля вече сме в новия апартамент  newsm44  Не е кой знае какво - обзаведен е с минимални средства, новичко, чисто, в топли свежи цветове, но най-важното е че сме самиииии! Мамите, които са живели със свеки ще ме разберат най-добре Simple Smile Та докато изчистим, подредим и все ми се струва че е на вили и могили. Ще има да пренареждам...Все още сме на промишлен ток и непрекъснато се изключва, ако включим бойлер, печка и затова не готвя  Laughing

Алексче свиква с обстановката. Аз упорито продължавам да захранвам с плодово пюре. Давам Колийф в млякото следобяд, защото мисля че я боли коремчето от плодовете. Все така си се буди нощем Sad

Илианка, така ми липсваше момиче! Миналата седмица си мислех за теб! Не бързай да ми честитиш за яслата, защото се оказа голям проблем  Cry  Ние сме я записали, но от момента на постъпването на детето в ясла на мен ми се прекратява майчинството, а аз искам до годинка да съм на нейно разположение... На всичкото отгоре навсякъде искат да е проходила, което аз на 9-10 месеца няма как да знам дали ще стане...Другия прием е чак другия септември и направо незнам какво ще правя...Казаха ми че през годината ако някой освободи място се прави текущ прием, та тогава могат да я приемат (стига да ходи вече), но не мога да разчитам на това с толкова много чакащи... УЖАС! Сега ще мисля за детегледачки роднини, познати и непознати...Направо не е за вярване. А ако не влезем до другия септември, то за да ни приемат пак в тази ОДЗ не трябва да сменяме и регистрацията си...

Хубав и слънчев ден от мен  Hug

# 253
  bouquet   мамчета!

идвам да се поплача малко - всяка нощ Йонас ме буди поне два пъти, като започва към 23.30    ooooh!   и после през около два часа папка. Така до сутринта в 6, когато вече буденето не го броя за нощно    Wink   ввечер му двам млечна каша и по-касно го кърмя...надявам се така да се научи да спи без будене   Simple Smile

...споделих и сега отивам да го приспивам    Simple Smile

хубав ден!     Nature Sunny

# 254
Ели,много се радвам за вас!  Hug Hug Hug Нека в новия дом цари мир и любов!   bouquet Ти не се ли задържа много в София?  Mr. Green Айде,идвайте към Варна пак! Grinning

При нас нищо ново...всичко си е ок!Днес ще давам първото месце на малкия господар на моето сърце,та съм любопитна дали ще му допадне  Thinking От 2 дни сме с 2 заместени хранения.

Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт