). Разбърквам я хубаво с лъжичката и никога не съм имала проблем, всичко се разтапя 
Да не би АМ да ти е много топло, само за това се сещам

). Разбърквам я хубаво с лъжичката и никога не съм имала проблем, всичко се разтапя 

Знам много добре как се е почувствал мъжа ти и как му е побеляла косата...няма да казвам от къде. 

Като сваля памперса и ръката, хоп...там, където не трябва
сигурно им е интересно. Иначе много обича, като му съблека дрехите и започва сам да си откопчава лепките на памперса 

!Да се връщат многократно на вас и вашите семейства и слънца!
, че се оправило !
.

Не е кой знае какво - обзаведен е с минимални средства, новичко, чисто, в топли свежи цветове, но най-важното е че сме самиииии! Мамите, които са живели със свеки ще ме разберат най-добре
Та докато изчистим, подредим и все ми се струва че е на вили и могили. Ще има да пренареждам...Все още сме на промишлен ток и непрекъснато се изключва, ако включим бойлер, печка и затова не готвя
Ние сме я записали, но от момента на постъпването на детето в ясла на мен ми се прекратява майчинството, а аз искам до годинка да съм на нейно разположение... На всичкото отгоре навсякъде искат да е проходила, което аз на 9-10 месеца няма как да знам дали ще стане...Другия прием е чак другия септември и направо незнам какво ще правя...Казаха ми че през годината ако някой освободи място се прави текущ прием, та тогава могат да я приемат (стига да ходи вече), но не мога да разчитам на това с толкова много чакащи... УЖАС! Сега ще мисля за детегледачки роднини, познати и непознати...Направо не е за вярване. А ако не влезем до другия септември, то за да ни приемат пак в тази ОДЗ не трябва да сменяме и регистрацията си...
мамчета!
и после през около два часа папка. Така до сутринта в 6, когато вече буденето не го броя за нощно
ввечер му двам млечна каша и по-касно го кърмя...надявам се така да се научи да спи без будене 

Нека в новия дом цари мир и любов!
Ти не се ли задържа много в София? 
От 2 дни сме с 2 заместени хранения.