Отговори
# 255
Добър ден мацки.
Ноща мина спокойно,спахме цяла нощ и сега сме свежи и се приготвяме за разходка,най-накрая хубаво време.  1stroller
Ани блазе ви за кръчмата,и на мен ми се ходи... Party
Петенце тенк ю за кафенцето,много добре ми дойде,макар и второ.  bouquet
bebenceto по принцип из форума казват месо след 8м,ама...Аз вече въведох повечето като-пилешко,пуешко,агнешко,телешко и днес започваме със заешкото.Ако бебче няма склонност към алергии давай смело. Peace
kamelia ilieva и ние сме с PALOMA и съм много доволна от нея. Thinking Коя дръжка ви се е развалила?
Геви страшна идея. Mr. Green Да пишеш после дали Славяна си е изпила кашата или не.И заглавието е супер!   bouquet
miIV-Milena Ivanova браво,че Марти вече се е оправил и всичко е минало. Peace
Elmina честит нов дом!  Grinning
мимина браво за заместените хранения.Аз все още не съм заместила,още се ослушвам. Whistling

А сега малко да излезем,докато не е загърмяло пак.  newsm68

# 256
  • Пловдив
Здравейте мами!Пръстчето се оказа че е ударено(то моята мома постоянно ритка и се блъска в решетките на кошарата).Обиколниците не помагат,защото постоянно ги дърпа,къса връзките и ги свлича)Засега не я боли и можело да отшуми,а ако набере и стане болезнено ще трябва хирург да прави дренаж.За захранването ми каза че вече кърмата след 6 месец не е толкова хранителна и да почвам по-сериозно с пюретата.Вие какви пюрата давате?Аз засега на ХИП,но освен от 125 мл.не намирам по-големи,а скоро ще трябва да увелича грамажа.Ако знаете марка пюре без добавена захар в по-големи милилитри ще съм ви много благодарна!Лек ден! Hug

# 257
Princess Leia аз давам само на Хип,но при нас има големи грамажи от 190гр.
Те малките вече не ни стигат.
За Пловдив не знам,дано мамите от там да се включат.

# 258
Ели честит ви нов дом! Нека в него цари мир и любов   bouquet
Рени, ще пиша как няма да пиша. Сега чакам да се наспи и терора започва  Mr. Green
Аз започнах с пърета на Хип, но след това ги смених с на Ганчев. Доволна съм от тях  Peace
Мами имам един въпрос към вас: оставяте ли бебоците да спят на отворен прозорец? Славяна спи на отворен през деня, а вечер на затворен. Но става много задушно и се чудя дали да не го отварям и вечер  newsm78

# 259
  • Пловдив
Честита месечинка на принцесата на Шарк   bouquet !Да ти е жива и здрава и много щастлива!

Петя благодаря за кафенцето!

Рени баба ни гледа и ние се възползвахме  Laughing , да отпразнуваме месечинката на Габи, иначе не излизаме много често вече.

Честит нов дом  Елмина   bouquet!Само щастливи мигове да изживявате в него!

Princess Leia аз давам на Хип от 125 мл. все още , но вчера като пазарувах видях , че има от всичките и големи.Бях точно вчера във Вис Виталис , но и от другаде като пазарувам ги има големи бурканчета .Ти къде точно не ги намираш?Бързо да се оправя пръстчето  Hug

Геви ние сме през деня на отворена врата постоянно, а вечер я затварям преди да си легна обикновенно към 1-1.30 и сутрин или през ноща ако някой стане също я отваряме.По цяла нощ не съм я оставяла все още.

# 260
Здравейте отдавна не съм се включвала,но намирам време да ви попрегледам през деня  Wink

Princess Leia 
аз давам зел.пюрета най-вече на Сънвал,Хип,Бебевита те са БЕЗ ЗАХАР,иначе давам всякакви други Гербер,Семпер,АМ-АМ,Ганчев,гледам да има разнообразие в менюто(захраних с ХИП).За съжаление ХИП имат много малко като асортимент 190гр. пюрета зеленчукови и плодови.Малката е луда по Сънвал и ги яде с по-голямо удоволствие от Хипските.Провери в големите хипермаркети.
Гевито Да спим на отворен прозорец денем и нощем  Peace

# 261
Благодаря ви момичета за хубавите пожелания! Този момент с преместването го чакам вече 2г. и половина, за това за мен е неописуемо щастие!

Данитка, доста от пюретата на Бебивита съдържат захар. Тези на Гербер не съдържат.

# 262
Данитка, Ани благодаря ви за отговорите  Hug

# 263
Благодаря ви момичета за хубавите пожелания! Този момент с преместването го чакам вече 2г. и половина, за това за мен е неописуемо щастие!

Данитка, доста от пюретата на Бебивита съдържат захар. Тези на Гербер не съдържат.
Възможно е,но и в Хипските има  Wink
Добре да го кажем така в някои има,в други не  Peace

# 264
Славяна, току що си хапна каша от шише  baby_neutral. Е не цялата количество, но все е нещо.  Laughing

# 265
  • София
Здравейте и от мен, мили майчета Hug
Elmina, честит ви нов апартамент! Да сте много, много щастливи и само хубави неща да ви се случват   bouquet
Надяваме се сега да сте по редовни тук с принцесата Алекс  Wink Hug

♣٠·˙♥Rbaby1♥˙·٠♣, браво на Биси, че е спала цяла нощ без да се буди  Peace И Митака тази нощ спа добре, но времето тук е лошо и едва ли ще стане за разходка. Цунки за сладурката Биси  lovekiss  Hug

bebenceto, аз давам месно пюре от началото на шестия месец. За сега съм давала пиле и пуйка. От пилето не е много очарован, но се надявам да свикне Grinning
Геви, аз до сега не съм оставяла прозореца отворен, поради причината, че при нас е доста шумно от колите. Иначе ако беше по спокойно, да- бих го оставяла отворен, но само през деня  Naughty  Щом Славяна си хапва кашичката от шишето, и я давай така  Peace
Много сте хубави на аватара- и мама и малката кукла  Hug А заглавието, определено ми хареса   bouquet
miIV- Milena Ivanova, много се радвам, че Марти се е оправил  Hug Сега вече спокойно може да се отдаде на другите задачи- играта и играчките  Heart Eyes
Princess Leia, дано всичко е наред с пръстчето на малката  Peace
Така като каза, от какво се е получило и аз като се замисля, Митака много, много рита и в кошарата и като го къпем в коритото  ooooh! и си удря крачетата навсякъде  ooooh! Вече ще бъда по наблюдателна  Thinking

Отивам, че разбойника се събуди  Crazy Ако се сетя нещо после пак ще се включа  Peace

Честити месечинки на всички сладки и вече пораснали дечица  Kissing Heart Да слушкат много и най-важното, да са здравички  Hug

# 266
  • USA, Steak State
Здравейте момичета,
при нас нищо ново.Растем и дебелеем.
Педи онзи ден ме шашна като ми каза след 8-ми да давам на малката меко сварени зеленчуци и месо на кубчета нарязано, малката да си ги хапва сама...  newsm78 Малко ми е странна тази работа, ама нейсе....
Честито за новия дом Ели, аз напълно те разбирам какво ти е било със свекърва и свекър Simple Smile
Бебоците с болежки да се оправят бързо, а тези, които не искат да папкат да им дойде апетита по-бързо.
Честита месечинка на порастналите бебоци.И лека вечер на всички!

# 267
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Здравейте и от мен!

Нещо не мога да смогна с ремонт и всичко останало, но все пак...

Ели честит ви нов дом! Завиждам благородно, че аз със свеки се побърквам вече!

Princess Leia ето къде можеш да провериш съдържанието на пюретата!  Peace http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=128088.0

Гевито много хубаво заглавие и да от май месец сигурно 3-4 пъти сме спали на затворена врата. Постоянно на отворена. На нас ни е топло - значи и на бебчо.

# 268
Петя, Нина   bouquet благодаря ви  Hug
Стискайте ми палци за утре сутрента, че ще се боря с малката за няколко капки урина  Laughing
Лека вечер  Hug

# 269
Момичета, заела съм се да събера неща за едно бебе, което е родено в Пазарджик, седмаче е , стояло е в кувиоз известно време и сега вече е у дома си, но "дом" дали е това, според майката, която ми описва ситуацията? Rolling Eyes Позволявам си да ви копирам какво ми е писала жената, сега събираме пратки и всякакви неща, с които да помогнем на семейството!
Ако някоя от вас, надявам се да са повечко  Wink има желание да помогне , нека ми пише и ще й дам адрес, на който може да изпрати колет с необходими неща - козметки, дрешки, памперси, мокри кърпички, АМ, избобщо всичко, което сметне, че може да задели, и което да е в помощ на бебчо Станислав!
Дядото е почина преди 4-5 години, майката и бащата са набор 88, бабата е с тях.
Бебето спи на легло - няма си креватче, няма количка, корито, няма си шкаф, изобщо няма си нищо! Нямат посуда, предполагам, че завивки, одеялца, чаршафчета нямат.... Sad А ние имаме умалели дрешки или несполучливи покупки, подаръци, дрънкалки.
Аз слагам дрешки, козметика, тоалетна хартия, искам да купя мокри кърпички и каквото видя и предположа, че ще е от полза.

Цитат
Zdraveite otnovo !
hodih do semeistvoto s bebeto !
ne sam predpolagala 4e moga da vidq podobno ne6to v jivota si.
otvan ka6tata izglejda izostavena,s mnogo stari prozorci,mrasni bez perdeta.otkrehnahme van6nata vrata na ka6tata i vidqh dvora.. ciganski katun ako ste vijdala otblizo!toaletnata na dvora,imashe 4erga ot onezi mnoogo starite i obuvki sigurno ot 30 godini! lahna me mirizma na vehto!moqta priqtelka kaza 4e horata jiveeli na sve6ti i odeala im davali horata ot kvartala.vapreki tova imashe naredeni 5-6 saksii s 4udesni cvetq,grijlivo gledani ! tolkova tajna kartina! izlezna babata na bebeto s nego na race.be6e sama s nego!makar 4e moqta priqtelka kaza 4e e kato luda jenata az ne vidqh ni6to v povedenieto i da govori za ne6to podobno!prosto be6e izmar6avqla s izpo4upeni zabi i sma4kana ot jivota!popitah q ot kakvo ima nujda a tq mi kaza samo ot peleni za povivane i razgarna beb4o - be6e ovit s nqkakva dreha ili 4ast ot neq!kazah i 4e 6te i namerq koli4ka i q pitah ko6ara ima li a tq mi vika 4e bebo spql na leglo.a kogato zapo4ne da se obra6ta - pitam q az , a tq otgovarq 4e 6te go pazi nali e baba! haresa mi tova 4e sina i snaha i jiveqt s neq i si gledat deteto!predstavete si kakav jivot!! moqta priqtelka i maika i se 4udqt kak 6te se gleda tova dete! az neznam.. ku4etata sa po-dobre ot tezi hora.. hodeli da 4istqt i im davali po 1 hlqb! kolko gadno! a beboka be6e kolkova malak dali be6e 2.5 kg neznam! edna prekrasna du6ica! vednaga se setih kak v rodilnoto bqha naredeni decata i vsi4ki tolkova si prili4aha,no edni s po-lo6a sadba ot drugite! tuk polojenieto se okaza mnogo tejko i sama ne iskam da se angajiram s takava otgovornost! na tezi hora im trqbvat dori sapun i prah za prane! vijte moga da vi predloja da vi dam adres i da doidete da poglednete vie ili koito re6ite! na tozi etap ne moga da dam ni6to za6toto moi i na bebeto mi ne6ta dadoh na momi4e koeto rodi predi 2 meseca! predlagam eventualno da se saberat ne6ta i moga da osigurq transport ot sofia da patuvate do tuk.maika mi jivee v sofia i ima biznes tam.moje da se polzva neina tovatna kola!az moga da pomogna samo s malko pari4ki pone za momenta!
kajete kakvo moje da napravim za da saberem ne6ta?
http://vbox7.com/play:22e2acb5

Бебо е на 2 месеца, но дефакто виждате от записа колко е малък! Като новороден е! Дано да е здрав! Хранят го с Ам Бебе1, какво е това не го знам, сега ще гледам в нета да се ориентиран.

От вчера ходя из къщи като крадла - само ровя по шкафове и гардероби и пускам нещо в кашон, който съм оставила в средата на детската. Ще събера каквото мога, ама точно сега сме финансово зле, понеже сме пред заплата и пред "майчинство", но нали ще заминаваме, та парите са ми кът. Една майка е изпратила запис, друга колет, сега и опще жени се организират да пращат колети за бебето!

Иначе на кратко - Доди е горе-долу добре. По-раздразнителен е, но си пие АБ и засега май се стабилизира ситуацията. Даже от днес нослето му не хърка, дано се оправи и дано морето му се отрази добре и на него, и на баткото, та защо не и на нас с татко им? Laughing

Общи условия

Активация на акаунт