Отговори
# 45
  • София
Леле, Roritka, много е хубава Рая и какви бузки има  Hug а рокличката е прекрасна   bouquet

# 46
Има ли други мами,който дават овесени ядки и кисело мляко(домашно приготвено)?

# 47
Здравейте и от нас  Hug
Отдавна не съм се включвала и ми липсвате.
При нас захранването върви добре - давам зеленчукови, плодови пюрета и каша. Май че Сасано беше питала за марка зеленчукови пюрета - предимно Hipp (моркови, моркови с картоф, тиква и картоф; чудя се дали да не й предложа и спанак), както и на Ганчев пюре от картоф, ориз и мляко по препоръка на една приятелка. Дари предпочита плодовите пюрета, но яде и изброените зеленчукови.  И сок от череши давам. Може би много от вас са против сока, но Дари много го харесва.
Нолита, мисля другия месец да предложа овесена каша (засега се въздържам, тъй като съдържа глутен).

# 48
Сатрашни бонбонки са тези малки момиченца, Санчес, Роритке! Санчес, твоята мома наистина е одрала кожата на баща си, много хубави очета има! А на Рори щерката е дуда голяма, и роклята е прекрасна, пу-пу! Да са ви здравички!

Като марка пюрета даваме Овко, Гербер, но съм изключително доволна от плодовите на  Хаме. Те са на 1,40 и са с извара или сметана, много са вкусни. Почти всичко давам разредено с гореща вода, става като боза и муш с биберон да си цока сам. Понякога слагам и АМ във водата, но по-скоро, когато е зеленчуково, защото иначе сметана/извара съдържат мляко реално. На Хип ме е страх да го пробвам, за да не започне да отказва другите, не мога да издържа финансово на Хипа, а за Нестле да не говорим.

# 49
Да се оплача- Жорко е с бронхит:( Днес бяхме на косъм да ни вземат в болница:(
Пие сиропи и антибиотик и утре сме пак на преглед.Дано не се усложни ... миличкото ми Sad

# 50
Амбър, най-добре е всеки ден на лекар, но вкъщи. Щото в болниците е малко...нож с 2 остриета. Дано се оправи Жорето и всичко да мине и замине! Hug Praynig

# 51
  • София
amber, дано Жорко се оправи по бързо мила  Praynig и да няма усложнения  Hug Hug

# 52
Амбърче-  дано се оправи бързо Жорко, сладкия бонбончо! Както е казала Чаената, по- добре в къщи да сте си! Hug

Чаена- няма как да ги хареса чак пък толкова много Хип-а, те не са кой знае колко по различни от другите. Wink

Сасано- Йоанка, обожава крехки градински желенчуци на Сънвал, ако искаш пробвайте ги- аз с тях въведох спанакаи тя много го обича това пюренце Grinning

# 53
Много, много благодаря на всички за ласкавите думи!!

Чаена, ама от...  до.... е на баща си!  / с малки чисто физиологични изключения/ Simple Smile

Ние обаче закъсахме нещо тази нощ, беше голям рев и нерви. От 3 да е спала не повече от час и сега в 8 заспа. Дано отпочине детенце, и дано нещо не съм я простудила, че и фърка нослето, ама незнам дали е от рев или от настинка. Трябва да ходим на консултация и ни остава само Хепатитната ваксина, ако не се развесели, няма да дам да й я бият.   Много вероятно да е последния напън на зъбките и да изкочат днес или утре, ама незнам.

Малката ми сърничка, много се изтормози!

Ще се отчетем след консултация.... лек и ведър ден на всички сладки малки котета и на мамите. Всички да са весели и спокойни, че е страшна мъка като се тормозят!!

# 54
Мамчета до сега съм давала от пюрета на Хип - явно не й харесват /само тиквата/ или просто не харесва такава храна. Може би ще й слагам и по малко кърма по съвет на abel /аз така и започнах, но просто е по-сложно с кърмата  Mr. Green/. Днес ще опитам с нещо зелено - броколи или пащърнак. А и не ме притеснява колко и какво изяжда, а начина по-който става папкането - с едни залъгвания, занимавки и накрая явно й писва и започва да плаче.   Sad

amber
дано бързо се оздравява сладурчето и да няма болници!  Hug

Чаено момиче може би точно на Хип не им харесват на децата - знам ли вече.  newsm78

soufi много дълги липси правите.  Grinning Навестявайте ни по-често, но не с такива новини. Бързо да оздравявате! Hug Hug

Roritka
страхотна бузанка! Grinning А с какъв тоалет е малкото християнче! Heart Eyes Да ви е жива и здрава!

# 55
Привет.
Честити месечинки на всички празнуващи днес!
Амбър, дано малкия сладур се оправи и да не се стига до болницата. Стискам палци! Praynig

# 56
Здравейте момичета,
Днес моята дъщеричка Ева става на половин годинка и по този повод бихме искали да ви почерпим:

Честити половин годинки и на Алекс на мама Elmina, Александра на mig12 и на Никола на kadi!   bouquet  Hug
Честито седмо месече на Марти на мама maiski   bouquet

# 57
nolita ма много сини тези очи бе Laughing Laughing  Що моми ще припадат Laughing  Много сладко котенце!!

Ние се върнахме от консултация ... Резултата +400гр. и +2 см. Значи 7500 гр. и 68 см. Тя беше толкова кротка и спокойна, че даже ни и боцнаха, мина леко и не плакахме. Падна ми камък от сърцето, че хич не обичам да я боцкат и да плаче.  Всичко ни е ОК, зъби обаче скоро да не чакаме, и венеца не е подут даже!!  Зора нощес е бил от нещо друго, ама дали ще разбера някога Laughing Laughing

За сега това....

# 58
Майчета, всички бебочета са прекрасни! Та нали са си наши Simple Smile Какви сини очи, какви рокли, какви бузи! Да са живи и здрави!

Амбър, дано не се усложнят нещата и скоро Жорко да се оправи!

Ние днес ставаме на 6 месеца! Ходихме пак при чичо доктор, че от вчера и кашляме, но се оказа че всичко това идва от зъбите. Както вече ви казах тя така и така се буди нощем, та от това нямаше как да разбера че са зъби, но сега с хрема и кашлица... Wink ЕТо и скромна почерпка от нас:

Честито на всички празнуващи! Да слушкат много!

Сън, честит ти племенник! Да ви е жив и здрав!

Аз за сега съм захранила замо със зеленчук. Пробвах круша, но се върнаха коликите и спрях, а и ще изчакам да оздравее Алексче. Мисля скоро да пробвам и месни пюрета по съвет на педито. Каша не мога да подбера и преценя каква да дам. Съвети?
Момичета, а няма ли специално захранване с извара, сметана, масло, мляко и т.н. Аз не смея да купувам пюретата с извара, а също чух че са страхотни  Embarassed  Бях взела на Хип спанак и сметана и поради тази причина не го дадох.

Имам още едно въпросче: Вие водихтели бебоците на очен лекар да гледат очните дъна? Този преглед задължителен ли е? Защото чух че е много мъчителен...Sad

Много въпроси станаха Simple Smile Айде хуав ден от мен за сега!

# 59
Елмина, аз просто взех един ден пюре с извара  и дадох половината. На следващия ден другата половина. Ами то като вкараш мляко под някаква фора и ако няма рекция, значи и сметана, и масло може, така поне аз си реших, пък не знам дали е супер правилно.
За месото се чудя и аз...знам, че не трябва да е телешко, може би първо пуйка и заек.
Кашите какво те притесняват?Има ябълкова безмлечна, има и бананова...

Общи условия

Активация на акаунт