Януарчетата опознаха си ръчичките, сега и на краченцата пръстенцата искат да си

• 13 171
  • 286
  •   1
Отговори
# 105
Честит рожден ден Елена!
Много здраве,щастие и да си най-обичаната мама и съпруга!
Днес ходихме на консултация,пораснали сме с 3санта и 400грама,та наш кюфтаки е вече 9 кила и 69см Crazy,ще пускаме и иследвания за кръв и урина,другата седмица ще ни слагат  последната хепатитна ваксина.

# 106
Честит Рожден ден, Елена!
Честито на всички сладки месечинчета!

Еспа, много ми харесва товя блог. Утре ще пробвам супата с елда.
Моник, моето искрено съчувствие - знам какъв кошмар е. Не се притеснявай, че е пил от млякото от възпалената гърда. По принцип не трябва, ако вътре има абцес и протича гноен процес, и ако това продължи по-дълго или пък цедиш и даваш млякото. Но при първоначалното възпаление бебето ти е спасение и не би трябвало да има проблим. Имаше ли болки в ставите?
Не знам какво става, нещо нямам апетит в последно време, не се храня добре, а пък гърдите ми сутрин са страшно препълнени, особено дясната. Какво е това кърмопроизводство!
Уникални са снимките на Петя
Елия, да не би твоята красавица да има секрет в жлезите и затова да й се подуват гърдичките. Чела съм, че се получавало при бебчетата независимо от пола.

Последна редакция: ср, 24 юни 2009, 00:15 от Angelviolet

# 107
честито на днешните месечинковци!!!
Елена newsm59 на патерица, да си много здрава, щастлива и обичана!

Бърборанче, много е сладичка Петя с тези опашлета! Дано бързо й пораснат пак!
Ягодке, желая ви бързо и безпроблемно местене! Ох, като знам какво е... ooooh!
Патилина, и на Анджито кожата й е така на места. Като се консултирах с лекар, ми казаха,че е просто суха кожа и ми дадоха подхранващ крем.
Били, направо ми се дощя и ние да си вземем басейнче Grinning Голям кеф! А Габи е сладкиш голям!
Натали, Алекс изглежда като голям и сериозен мъж Grinning, а Анастасия на Пепи е абсолютна кукла!
Моник, Hug много неприятности са ти се събрали тези дни. Не се обвинявай, на всеки се случва. Нали сега се учим!

# 108
Добро утро .

Лелеле, Моник, като прочетох какво ви е минало през главата и най-вече през твоята  #Crazy. То някой път като тръгне, като вода в баир. Хубавото е, че вече е минало и всичко е само ужасно лош спомен.  Hug
Аз на година и половина, съм си поляла краката с вряло мляко. Просто съм дръпнала тенджерата за дръжката - и върху мен. Шокът е бил неописуем. Сега почти няма белези, спомен разбира се нямам, но винаги ще знам, че съдове се оставят така, че децата да не могат да ги хванат.
Ами лек ден от мен. За сега.

# 109
  • Варна
Добро утро! Честит имен ден на Яна    bouquet, Павлинка, да ти е жива и здава!
Честито и на месечинковците!

Моник, не ми се мисли, какво си преживяла! Аз за това не искам ПЗ, много ме е страх още от такива парченца...ще кара на пюре още дълго  Laughing

Айде днес от мен чайче с ябълка и канела

Тя Елена е сложила, ама нищо....

# 110
  • София
Хайде да е жива и здрава малката ни Яна Simple Smile

Днес имен ден има и чичо ми. Празнува и скъпата ни Киша, която се размотава из Барселона и ще се кефи на U2 - нали е ден на аптекарите.
Дребния спи, аз се разсъних, че от бръмченето на майсторите в двора не се спи. Установих,че човека си има режим и принципи. Сутрин става към 7 и 15, буди бате за ясла, изпраща го и спи до към 9. После в 10.30-11 пак за половин час. И всичкото това по възможност в леглото Simple Smile
Айде за сега ви оставям, че ще подлежа на евакуация.

# 111
Благодаря за пожеланията!

Да почерпя за първия имен ден на Яна

http://botevgrad.com/uploads/news/3165/s1_cake.jpg

И ако имате възможност днес измийте личицата на децата с роса - за здраве!

# 112
Добро утро!
Елена, Мим мреси за кафето и чая   Hug
Моник на всеки може да се случи мила, не се самообвинявай  Hug Важното е, че всичко е наред  Peace
Честит имен ден на Яна   bouquet
Тази нощ малкия не ни остави да починем с баща му и съм направо  Tired
Тъй като вече кафето е сервирано, ще ви пусна снимка на един спиящ хулиган /снимката е уникална, защото това със спането рядко се случва при нас  Sunglasses / Ами какво да се прави -генийче си отглеждам  Joy

Лек ден ви желая!
П.П. Абе защо не мога да кача снимката  newsm78. Малоумна работа - не става  Rolling Eyes Ми тогава ще пусна линк  Wink
http://media.snimka.bg/3432/013119040-big.jpg
а ето и малко смях http://media.snimka.bg/3432/013119270-big.jpg

Последна редакция: ср, 24 юни 2009, 11:25 от bubchenceto

# 113
  • Варна.....
Вчера ми се скапа нета и затове сега понакуцвайки Елена   party023 Много незабравими моменти с любимите ти хора!!!
Моник, наистина си се  напатила  Hug
Бубче, голям сладур  Heart Eyes

# 114
Добро утро и от мен!  bouquet
Благодаря ви за отговорите за подутите гърдички на бебка. Ще я водя при педиатърката, но тя отсъства 2 дни, та чак в петък ще отидем. Надявам се всичко да е наред, не са и болезнени, просто леко подути. Angelviolet , мисля, че няма секрет, поне отвън не се забелязва да има нещо.
Честит първи имен ден на Яна, да расте здраво и щастливо дете!  newsm51
Честити месечинки на порастващите с още един месец днес! Да са много здравички и послушни!
Честит рожден ден на Елена на патерици. Много здраве, любов и хармония!
Бърборанче, много е сладка Петичка, каква е нежна и миличка, като малка порцеланова кукличка. Една голяма целувка за малкото, сладко момиченце  Hug Hug Hug.
Бубче, много сладко спи Делян, да не повярваш, че не ви оставя да спите  Wink.

Моето слънце се напапка и почти веднага заспа. Иначе и ние от няколко дни заспиваме многоооо късно - все към 1-1,30 през нощта. Нервничи и реве като я гушна да спи, а като я оставя на леглото се хили и направо скача от кеф. Говорих с няколко мами и ми казаха, че може би от зъбите е така, но още нищо няма - нито се белеят под венеца, нито е подут, знам ли и аз  newsm78.
Вчера за първи път си изядохме цяло бурканче - 125 гр. морковена супа с ориз на Хипп. Много и хареса, но преди това я кърмих, нещо не може все още само пюре да яде, иска първо да суче.

Пепи, ами Александрина стъпва на крачета, като я къпем даже се оттласква, но според мен са малки още за такава опора и аз не и давам да стои на крачета, даже като я къпем умишлено я слагам на коленца.

# 115
Barboran4e,Радостчо, sisi8727,elena_d,много ви благодаря за отговорите, момичета!  Hug и аз си мисля че не е само от сухия въздух, минавам на диета, та да видим...
Моник, съчувствам ти искрено, лош ден си имала, но се случва, не се самообвинявай, нека се учим от грешките си и запазим спокойствие,заради доброто на децата Hug
Ей, мами щракайте си с пръсти по-често: http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2009-06-23&article=282751
Честит Имен Ден на Яна! Да е много усмихната, здрава и щастлива!

и сега една почерпка и от мен, нашето татенце има Рожден Ден:

# 116
Добро утро!

Честит имен ден на малката Яна!

Честит празник на Киша!

Елена, мерси за кафенцето, а на Мим за чайчето  Hug

Бубченце, много е сладък Делян, пу, пу, ама дано по-честичко да е в тази поза.

Моник, като прочетох за премеждията ти направо... Дано да ти отмине тоя период.  Hug
И аз веднъж така щях да задавя Никола с една ябълка. Ама откъде да предположа, че с неговите ченета може да отхапе парче ябълка. Уж ми се виждаше, че е твърда. И като се задави... ама аз му бръкнах в гърлото и го извадих навреме. Да ви кажа изобщо не знаех какво се прави в такива случаи, но действах инстинктивно. Познайте дали му давам вече да дъвче ябълка или каквото и да било, което може да се отхапе. То така се учи човек.

Добре, че ви има, че незнам какво щях да правя без вас. Много ви благодаря за отговорите. 
Чудя се тиквичките по пазарите дали стават за захранване или да търся готово пюре? newsm78

# 117
Добро утро ,Габи още спи , а мен ме събуде една приятелка да ме ползва за карта на София, и  smile3511  край със спането.
Мале Моник какво сте преживели, направо ужас, дано на никого не се случва .
Леле мойто дете много трудно почна вечер да заспива и снощи нещо се уплаши от една играчка котка ,която ходи и като му удари един рев ,ужас ,започнахме да я къпем тя пак реве , това никога не е било тя да плаче във водата, после след банята пак рев и немога да я нахраня, какво и стана дали от това коте или зъбки , неразбрах нещо.
Сладурче   аз съм правила пюре от тиквички ,който са купени , даже в Била има от време на време Био продукти , ама колко са Био нали се сещаш, та го яде тиквичковото пюре и нищо и няма.
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ БЕБЕНЦА И ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ПРАЗНУВАЩИТЕ

# 118
  • София
Здравейте момичета,

черпя, че днес Йойото ми има имен ден също искам да поздравя за именния ден Киша и Яна здраве щастие и мн любов и късмет

Моник мн сте преживели ама се радвам, че всичко е минало и сега сте добре  Hug

# 119
  • софия
 здравейте момичета!
Аз пак позачезнах,но имам майстор в къщи и не остава време да се добера до компа.Благодаря за пожеланията за рождения ден на Никол.Направихме си страхотно градинско парти.

Аз имам един въпрос към мамите от Драгалевци-във вашия квартал има ли държавна детска ясла,която да не е към ОДЗ и къде се намира,ако има такава.Благодаря ви предварително!!!!  bouquet

Честит имен ден на всички които празнуват днес!!!!

newsm59 на Ели на патерица!!!

Общи условия

Активация на акаунт