рядко пиша, но затова пък редовно ви чета

Ние с моята дъщеричка наскоро започнахме захранване с оризова каша и исках да ви попитам вие в каква позиция храните дечицата си?
Аз първоначално я слагах в кошчето за кола, но на нея и омръзва да седи в него и започва да се свлича надолу и да пъшка. Като добавя към това, че бърка с ръка в кашата или пък хваща лъжичката с ръка и... става истинска лудница

Опитах да я държа полулегнала на ръка (в поза за кърмене), но явно се сеща, че в тази поза се кърмим и никакви лъжици и каши не признава

Това което подейства днес беше да я оставя легнала в леглото, да и дам малка играчка в ръце, за да я разглежда и да и поднасям лъжичката с каша. Така си изяде цялата порция. Притеснявам се обаче дали легналото положение е подходящо за хранене и дали няма да доведе до задавяне.
Бихте ли споделили вашите стратегии за спокойно хранене? Благодаря!!!

Едва я успокоих,а и дядото.Ужас,ревах с нея и аз. 

, пратиха ми го от САЩ.Много исках да ви го покажа, но не можах да намеря сайта, ето, че ти го направи 
уфффф много страшно ми се струват тия падания, дано не се случват

Така и не разбрах какво е искала преди това - имам чувството, че си е търсела компания и е искала да бъде част от семейството на вечеря