Бръм, идеално си е момчето според мен, не и се връзвай на педи
Дани, Деси, и мен много ме е страх от падане, ама явно всички ще си минем по реда, много са станали подвижни тези нашите дечица
nevencheto, добре че малката принцеса е добре вече, представям си как ще се чувствам на първото вдигане на температура на малчо, сигурно ще изкукуригам от притеснение
Билянче, Дани, големи са сладури дечицтата ви

Мини, много ти е хубав аватара, адски миличък
Елена, за заместването на ядене знам, че е идеално заместването да стане към 1 годинка, ако искаш да кърмиш по дълго. Ето извадка от кърмаческия
- В идеалния случай около 1 год.
- В минималния случай около 9 м. например.
Заместването на кърмене зависи от детето – правилото за заместване на кърма с храна зависи от това колко мляко приема детето през денонощието. На възраст 6-9 м. стомахчето все още е малко и се предполага, че нужното количество мляко от около 700-800 мл дневно ще се набави от предлагане на мляко към всяко твърдо хранене. Затова най-сигурният подход е да се дава първо мляко, след това храна, или пък да се дохранва с мляко.
При по-големите дечица зависи как и колко често сучат – дали е истинско хранене с мляко, дали е само за успокоение, дали кърменето е навик преди заспиване и т.н. В зависимост от това се преценява горе-долу дали детето има нужда от кърмене преди или след хранене и в кой момент да се замести едно кърмене, после две и т.н.
И тук http://xedra.wordpress.com/qa2/comment-page-9/#comments коментара на Хедра от 17-05, че не знам как да дам линк само към него
Малчо се оптива да пълзи, ама хич не му се получава, обръща се по корем и се почва едно боксуване и ядосване как не може, много е смешен

Хубав и усмихнат ден от мен