Януарчетата опознаха си ръчичките, сега и на краченцата пръстенцата искат да си

• 13 199
  • 286
  •   1
Отговори
# 165
Патилина, аз не бих бързала с диетата. Много се ядосвам на БГ лекарите, че при всеки проблем на детето поставят майката на диета (както е в моя случай!)  Crossing Arms. Опитай първо с различна козметика и ако не помогне тогава помисли за диета.
То аз май се отказах от диетата след 1 ден опит. И то защото мойта приятелка(която живее в САЩ) ме свърза с нейна позната -хомеопат в БГ-направихме конферентен разговор  Mr. Green и след хилядите въпроси ми каза, че вероятно не е от храна, а от стрес  newsm78... сега остава да установя от какво е стреса и да намеря предписаното хомеопатично лекарство... И май ще намаля козметиките... Иначе препарати не съм сменяла, дрешките му ги пера отделно,пускам още 1 плакнене на белюто и лигавниците, гладя всичко от всички страни, стерилизирам шишето за вода(ако изобщо я пие някога),уж всичко е стерилно... но ако действително е стрес, трябва да потърся другаде къде греша...  ooooh!
Мини, голяма е сладурка Стефито....
Пепи, Анастасия много пухкавичка, пу-пу
А аватара на Ралче е уникален  Peace
Мамчета, много ви благодаря за милите пожелания за нашето татенце! то си ни глезка и ни е много грижовно и добричко!  bowuu

# 166
bubchenceto и 0 Гости преглежда(т) тази тема.
 smile3501

# 167
Ей ме пак. Опитвам се да пиша с Дени на ръце, а та милата има огромно желание да ми помага. Температурата на бебка вече напълно се нормализира, но такъв обрив й изби по тялото та чак и по лицето. Не се притеснявам от това, защото педито ме предупреди, че така ще завършат симптомите на вируса, който кара. Повече ме притеснява, че от антибиотика, който пие моята принцеса има разстройство, а продължава да се храни само с кърма. Питам се дали и е достатъчно  newsm78
Ето и малко нагледен материал:
Феята си омагьоса косата синя
И пак феята със синята коса

# 168
Невенче, и Марти имаше разстройство от антибиотика - нормална реакция. Давай да пие вода. Аз не съм се тревожила дали му стига кърмата - просто му предлагах да суче по-често.

# 169
Елена - ти се прибра и веднага на комп-а се метна, а, хихихихи. ама и аз така.

здравейте момичета,
страхотни бебоци, пупу.

Моник - сърцето ми се сви... съжелявам много

Аз не пиша щото ме мързи, но ви чета. лека вечер

# 170
Бръм, не се тревожи за килограмите ,много са си добре,аз също преди се бях притеснила обаче ,всички ме увериха ,че си е в границите на нормалното.
nevencheto, феята е страхотна  bouquet
Всички дечица са много сладки,пу пу.
На мен пък ми откраднаха фотоапарата #Cussing out насред Oxford street #Cussing out, много ме е яд.Сега трябва да си търси нов, че да имам с какво да снимам Габи.
Сега спи голичка съм я съблекла ,че тук е супер топло,и тя е цялата потна.
Ягодка,много ти благодаря за филмечето което си пуснала,за първа помощ на бебетата,много е полезно да знаеш какво да правиш в такива ситуации(дано да не се случват де) Praynig

# 171
Ехоо,здравейте,мили мамчета Heart EyesВече имаме нет в новия апартамент и ще се върна към редовното ми присъствие Hugще чета как сте и после ще пиша.Тук съм![/size]

# 172
bubchenceto и 0 Гости преглежда(т) тази тема.
 smile3501
Rolling Eyes Ми аз сега к'во да чета? Crossing Arms
Благодаря ви за отговорите по моя въпрос! Wink Hug
Невенчето, бързо да се оправя малката феичка! Много е сладка с тази синя коса!
Патилина, аз хич не им вярвам на хомеопатите, но разбира се това си е само мое мнение.
 Laughing Стефания е много готина! Heart Eyes И аз обичам всичко да е в тон. Grinning А тя е направо фотомодел! Че и позира на всичкото отгоре! Grinning
Били, а твоята красавица как се кефи на водата... Heart Eyes

# 173
Невенчето, много е сладка синята фея.
Ралче, страхотен е аватарът ти.
Моята Настюха хапна , оставих я в леглото и я чакам да заспи.

# 174
Аз днес започнах с месцето - но със заешко, дано не съм сгрешила, ама татко ни донесе заек и не устоях.... То нали е леко месо newsm78
И се замислих над казаното от бърборанче, че дава и зелен боб - имаме пресен, домашен, .....някой друг давал ли е? Не е ли тежка храна? Rolling Eyes
Невенче, даваш ли някакъв пробиотик, напр. Био Гайа - консултирай се с вашия педиатър, че като си спомня заради антибиотика и ние колко време се мотахме с разтройство косата ми настръхва!

# 175
Моята Настюха хапна , оставих я в леглото и я чакам да заспи.

Crossing Arms Crossing Arms Искам и аз така пък. Crossing Arms Crossing Arms Тя и моята хапна,ама се чекне тука по спалнята и мрънка.А и се  спи.Днес  яде и домашно пюре(къде ще ходи Twisted Evil).Лили аз ги правя зеленчуковите(не аз де,таткото ги прави сутрин преди да иде на работа Embarassed Mr. Green),понеже си имам баба на село и ми праща от нейните био продукти Mr. Green,иначе плодовите ги купувам. Hug
 bilqna_dv,аз не съм давала още.За сега само картоф,тиква,морков,чушка и днес тиквичка.Не видях Хип да имат броколи,освен комбинация с ориз,ама ориз newsm78
Невенче да се опраавя бързо малката феичака Дени Hug
Ралчее адашката е готова за морето с тези очила Sunglasses,много сладка да я нацелуваш Hug
Мини не знам за мъжките майки,ама аз тази Стефания ще я крада Heart Eyes,прекрасна е Hug
Бръмче, не се притеснявай и аз мисля,че добре си е качило детето,особено в жегите... Hug
Отивам да се мъча да приспивам.И нека силата бъде с мен baby_neutral bowuu
После може пак Hug

# 176
  • София
Здравейте майчета,
Да ви питам-само на мен ли се случва това-нещо му става на Преслав-буди се през нощта и иска да яде-това добре, ама не говоря за едно ядене, иска да яде през 2 часа ThinkingИ това е откакто почнах да захранвам SadСпрях всичко-само на кърма е, имам достатъчно (поне в едната със сигурност) и сега чакам да се оправи, ама не и не #Crazy. Малко зор ми идва цялата тая работа-ама като е гладно детето-няма да го мъча я Sunglasses. Проблемите с акането все така не спират-голям запек, голямо чудо. Дайте съвет-какво да направя, откъде може да е проблемът с това неспане и тоя глад newsm78 #Crazy
Поздрави на всички невероятни майки и бебета  bouquet

# 177
Проблемите с акането все така не спират-голям запек, голямо чудо. Дайте съвет-какво да направя, откъде може да е проблемът с това неспане и тоя глад newsm78 #Crazy

Моник, а водичка даваш ли? Дали не е жаден? Защото пишеше за колики, дали не се мъчи да се изходи човечето? Друго не ми хрумва.
Бубченцето и при нас така изтече гной от белега от БЦЖ-то. Казаха ми само да поддържам мястото сухо. Не съм го мазала с нищо. Сега вече завяхва.
Ралче и при нас положението със слагането на физиологичен разтвор в носа е същото, както и с бъркането в носа - хич не обича.
При нас е страшна жега, а мойто чааве хич не ще да пие вода... Tired
Данинцето, за ориза - нали някои захранват с ориз. Поне тук при мен започват с картоф, морков - варени и бейби ориз(Барборанчето знае, щот тя започна с него - да се намеси вещо  Grinning)

Много малко пишете... Няма какво да се чете! Laughing

# 178
Моник, аз си мисля че може и да не е само гладен, ами да си усеща че има нужда от повече течности
и затова да иска по-често да суче. А може и от дискомфорта в коремчето да те търси повече-те нали бебчовците сучат и за успокоение.  Дано му се нормализира стомахчето по-бързо на сладурчето!

Били, много гадно това с фотоапарата #Cussing out. Дано поне сега се сдобиеш с по-нов модел!

ние днес бяхме на консултация. Тежим 8440 гр. Биха ни и последната ваксина и оревахме цялата махала.
Много беше жална, горката! Ама и ние после цял ден си я глезихме Grinning
Още нещо мислех да пиша, ама много ми се спи...утре....лека нощ!
Аааа, Ягодке и ти ли не спиш по никое време Laughing

# 179
пиша само щото видях, че ще съм първа

веднъж и аз кафенце да сервирам

най-накрая май ще е по-хлано днес, голям кеф, и да валииииии.

лек ден

Общи условия

Активация на акаунт