Януарчетата опознаха си ръчичките, сега и на краченцата пръстенцата искат да си

• 13 184
  • 286
  •   1
Отговори
# 60
Леле, Лили, какви красоти! Честит рожден ден и от мен, да се сбъдват мечтите ти! Само аз не разбрах, че си рожденник-обърках се от това, че сте толкова наблизо един след друг с Калоян! Ама курса в Цигов чарк, явно е имал ефект. И лилиите и животните са изваяни! Направо разкош!

Мериголд, да не ги подпираме по никакъв начин. Да им осигурим пространство сами да си се търкалят. Аз на Рафа му подавам пръсти, той се хваща като маймунче и се набира докъдето може.

Днес се изкуших и си позволих чаша черен чай и бебето нервно го раздава преди заспиване.

# 61
Мами, завърнах се от село!  Hug
16 дена без интернет, без вас!
Анастасия много е пораснала, още е само на кърма, но ще почваме скоро със селските картофи.  Grinning Вчера си поплака, забравила е родния дом.
Признавам си, че няма да чета назад, няма да мога  Rolling Eyes Надявам се да сте се сещали за мен  Wink
Вече ще съм на линия

# 62
ЧЕСТИТО НА МЕСЕЧИНКОВЧЕТАТА ДНЕС   bouquet

pepi_slanchogledche , липсваше ни  Hug

Доня , прелестни изкушения . Поздравления  newsm10. А вътре тортите какви са?

Да ви се оплача , ние почваме със захранването отначало .Нещо бързо го захраних човека и се запичаше ужасно .2 дена беше само на кърма и се изходи добре и не беше твърдо . Не правете моята грешка от 1 лъжичка да минете на цяло бурканче за да нямате проблеми с акането .Незнам защо реших ,че ако от 1 лъжичка няма алергична реакция мога да мина на цяло бурканче . Стомахчето трябва да се научи да преработва друго освен кърма и  му трябва време , а аз измъчих детето  Sad

Ние днес сме на ваксини и ще искам пак съвет за захранването .

Приятна вечер ви желая  Hug

# 63
Ето ни и нас.

# 64
  • Варна.....
Копривке, и от мен на патерици най- искрени пожелания за много здраве и щастие!!!
п.п. като гледам какви торти правиш, ми иде да се завра под масата с моите леви ръце....
Натали, наистина си избързала  с количеството пюре......
Пепи, добре се зъварнала (но все пак си намали размера на снимките)
Мери, като прочетох, че не си добре си помислих да не е нещо да си пила или яла в събота, ама нямаше нищо съмнително сякаш.
А иначе и аз да кажа колко са готини двете варнански майки- Мерито е невероятно положителна и зареждаща, а Елена пък ужасно загрижена майка (Невенка, не че ти не си ....Шанти, шанти....  Heart Eyes) ИИИ перчема на Дивна - невероятен е  Mr. Green

И да си споделя и аз- моето чаве от реване взе, че прегракна. Сякаш го щипя и го карам да вряка..... Чак на доктор го водих, но му няма нищо.
И още да си кажа, след съвкупен анализ на фактите и обстоятелствата по отглеждането на Преслав, както и след консултиране с педиатъра, се взе решение за захранване.( Тъй като бебето е при майка ми през деня, ще и е наистина сложно на жената да го захранва по схемата на ПЗ. Но за сметка на това ще захранвам мнооооого бавно). Даже и пюрета накупих. И картофи натюр поръчах на майка ми.

# 65
Таис - благодаря ти, такава съм си аз, а все ми се е искало да съм шанти, шанти... ама... а Преслав след като ни показа колко е кротък си е показал магарията,а....

Пепи - добре си се завърнала, а ако ти трябва програма за намаляне на снимките, ето ти една http://www.resize2mail.com/advanced.php

лека вечер

# 66
Натали, радвам се, че си се появила отново. Нещо не те засичах в темата в последно време.

Вътре тортите са:
Моята е пандишпан с крем брюле и много шоколадов крем сиропирана със сироп с вишновка, а Калояновата е Медовик т.е. меден блат със сметана смес между обикновена и заквасена сметана за да не натриса от сладост. Тази за ДГ също беше Медовик.

merrygold, благодаря за оценката  Simple Smile
Надявам се в телевизията да съм по-добра  Laughing, още много имам да уча за тортената декорация.  Crazy

Пепи, ще я изпапкам твойта кукла

Виолетке, моя мъж още мърмори за това,че съм го "влачила" по дъжда да прави торти, но истината е, че там много неща научих само дето не иска да дойде на моята и се дърпа още... Laughing

Таис, хайде сега пък леви ръце...сакън
Ако можеше да видиш първата ми торта  Embarassed

# 67
Ехооо! Привет и от нас!  Grinning Минавам набързо само да кажа, че скучният провинциален живот много ми допада! Аз само днес го видях де, сетих се кво е да се шматкаш от кафе на кафе без да мисля кога е яло или спало детето и установих, че е много гот  Mr. Green Явно съм си селянка по душа  Mr. Green

Днес се подстригах и се чувствам човек  bowuu

С Кало сме добре, оглеждам пюретата в дълбоката провинция - тук има само на Хип, някакви Овко и ... другото го забравих - пак нещо дето не съм чувала. И поради факта, че няма чист картоф сигурно ще захраня с морков. Ама имам 2 седмици да го мисля още. ПЗ най-вероятно отпада като вариант, но все пак ще гледам бавно да захранвам.

Днес една позната също ми каза, че не трябвало да се отбива дете през лятото, понеже се "пресичал" организмът на бебенцата  newsm78 и можело да се предизвика диария или повръщане..  newsm78 Както и да е, нямам намерение да го правя Wink

А да знаете тук ме гледат като полезно изкопаемо като кажа, че е на 5.5 месеца и още само на кърма  Crazy А и като извадя ц*ц*та да кърмя навън...  Crazy Та тук спазвам повече благоприличие и гледам повече да се прикривам  Sunglasses Ама ми е много забавно как ги хвърлям в джаза с кърмене под път и над път  Mr. Green

Хайде, стига толкова, извинете, но не съм ви чела, няма и да ви прочета, много сте писали, а няма толкова време да чета..

А - и да кажа, че изследванията на акото на бебо излязоха - чисто било, и гъбите са се разкарали от там  newsm78 Ами сега??  Thinking Той яко ака слуз, нямам идея от какво ще да е - аз такива алергенни неща принципно не ям. Единствено шоколад. Ще го спра за 1 седмица и ако не се оправи убивам някого..

Лили, айде честит рожден ден на теб и на Калоян Немирников на патерици, да сте живи и здрави и бате повече да слуша Wink  bdbaloni(ей, мацки, аз да кажа - Лили не си измисля като каже, че е палав баткото, немирник голям е верно... Wink)

Хайде вече чао, че ще събудя дребното от тракането. А не искаме да става товааа Wink

Много  Hug на всички и  специални newsm51 за снахичката  Heart Eyes Wink

Егати... И това ако е "набързо"...  ooooh!

# 68
Привет и от мен,

Ние се завърнахме от пътуването и минавам само, за да се запиша в новата темичка! Доника благодаря  Hug
Сиси, браво, че е чисто акото на Кало! А тази слуз е пълна мистерия  newsm78, щом не ядеш алергени (тя вярно и краве продукти ли не ядеш??? аз ги обожавам).
Познайте с кой се видяхме днес...С Преслава, Стефания и Мини  Hug Доника, ми те твоите снахи на живо са още по-хубави  Hug

# 69
Честити месечинки на всички месечинковци!

Пепи, добре си се завърнала.  Hug Чудехме се къде изчезна.

Сиси, абе хубаво, че му няма нищо на Калоян, ама тая слуз  newsm78. Да не би да има и той задна хрема и от сополите нещо  newsm78? Педи какво казва по въпроса?

Барборанче, как изкарахте? Къде ходихте? Къде срещна Мини? Разправяй.

Натали, не знаех, че може да се запече от бързото захранване. Ама аз ужким много бавно го захранвам, а пак се запече в началото.  newsm78 Аз смятам така да го захранвам, че чак на 7 месеца като стане да му давам цяло пюре.

Лили, страхотни торти, направо ти се възхищавам.

# 70
Гледам не сте много активни, разбираемо е - лято и всеки нанякъде. Така ще мога да ви изчитам.  Grinning
Мери, благодаря за програмката, аз  я имах май някъде.
Сиси, не стряскай хората така  Laughing Аз все още не съм кърмила тук навън и не знам дали ще го направя, е , ако се наложи, ще извадя ц-та. Аз нали си ходих на село, еми и там има хора , които късно захранват, не са само по Софиийско  Laughing
Мен така не ми се почва захранването, много ми е лесно само на кърма, а и се чудя дали ще хапва.
ЧРД на Калоян на Копривка! ( с голямо закъснение)
Хайде лека от мен!  Hug Утре пак съм на линия.

# 71
Сисииии, много благодаря за поздравите  Heart Eyes Hug. И ти да нагушкаш много силно Кало от нас  Hug Hug Hug Радвам се много, че си изкарваш добре, почини си и се зареди с положителна енергия, но и минавай по-често през темата, че взеха да ми липсват много готините ти и устроумни постове  Wink. Браво за резултатите на Калоян, дано да изчезне тази слуз, че много притеснения ти се събраха. И хайде пусни някоя снимка на зетя  Hug Wink

Пепи, добре завърнала се и от мен! Анастасия е голям бонбон, пу-пу! Сладкишче розово  Hug

Бърборанче, как е Петето? Ка и понесе пътуването?

Доня Коприва, страхотни торти, направо бутикови, много оригинални и красиви. Поздравления   bouquet!

Момичета, да ви питам нещо - на Александрина от 2 дни гърдичките са и леко подути, както бяха като беше новородена. Усетих ги докато я мажех с лосион след банята. Ще звънна и на педиатърката да я питам, но и вие кажете от какво може да е това пък сега   newsm78

# 72
Лили, сега вече не можеш да ми се скътаваш! Щом ти е харесло заведението ще дойдеш да ходим заедно.  Joy

# 73
Благодарско за приветствията мили ми момичета Heart Eyes
Само ние ли сме се захранили с пюренца на обяд newsm78,сега се чудиме след като сме на кърма първата каша безмлечна ли трябва да бъде,че днес ми пробутаха на Хип пробиотична с преходно мляко,каквото и да значи това Crazyмисля да изчакам другия месец за кашата а????ох,ще се побъркам!!!Рая се запича зверски от бананчета  и морковки,но се оправяме със сок от круша и пюре круша и сливи!На 3 дни и давам разтоварващ ден,само на кърма,сама си го измислих,но мисля,че за сега и действа добре,пък и стимулираме образуването на мляко!Ние още си хапваме нощем,тази даже в 2ч. и в 5ч.,а някой пъти пропуска-всяка нощ ме изненадва  Shocked Blush
Какво ползвате против комари,че ще ходиме др.седмица на почивка край Дунава,та се зареждам с мнения-чух за някакви гривнички нещичко.....или е слух... Mr. Green
Хайде лека и до утре по-това време,че през деня не ми стига временцето newsm79 1ironing wash hang newsm71 1dishes  food002  1stroller feeding breastfeeding sling знаете как е  newsm46 лека!!!

# 74
Копривке, много са ти красиви творенията! Особено Калояновата е като извадена от филмче на Дисни!
 Сигурна съм, че са много вкусни!

Добре завърнали се на всички временно отсъстващи! Пепи, Емски Hug
Бърборанче, дано пътуването е минало ок, слуша ли Петето?
Смаилинг, честита прическа!

Ние вдругиден ще започваме със захранването. Ама хич не ми се почва! Така ми е удобно с кърменето. Няма миене, няма стерилизации, няма готвене...кеф...ама свърши Heart Eyes

Нещо сме много тихи тук напоследък Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт