Януарчетата опознаха си ръчичките, сега и на краченцата пръстенцата искат да си

• 13 174
  • 286
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро момичета!
Честити месечинки на всички дребосъчета  bouquet
Пепи,добре зъвърнала се,липсваше ни Hugа Настюха голям бонбон,само бузските да и щипеш Heart Eyes
Сиси,и тук има мами за ранното захранване,ако знаеш как ми се смеят/кой на кого де Wink/,че сега попара е трябвало да му давам,пък затва че е захранен с зеленчуково ме гледат Shocked Mr. Greenе разбира се има мами които са в час Mr. Greenдано на Кало му мине тая слуз и да се успокоиш вече,приятно доискарване на село Hug
И сега понеже наш пъпеш става днес на половин годинка малка почерпка

# 76
Много спите беееее  Laughing Направо ви завиждам, при това неблагородно  Twisted Evil Моят Делян -хулиган се буди цяла нощ през 15 минути и сега съм  Tired А защо се буди ли-обръща се по гръб и после не може хубаво да се намести на една страна и се почва едно пъшкане тежко, тежко, все едно не спи а лозе копае  Laughing /лозето копае ли се всъщност  Rolling Eyes
Днес ще оставя на професионалистите да сервират кафето  Wink
За захранването - и аз мислех полека да карам, ама човека си е гладен и му е вкусно, и си реве за още и така от лъжичка на лъжичка вчера изяде две бурканчета "Хип" за обяд и примрънка за още, ама аз бях твърда  Sunglasses Не му дадох повече  Joy И то какво се получи- уж бавно, бавно, ама за един месец стигнахме около 210 мл. за обяд  Shocked После чак се притесних, че много е изял, а той беше мнооооооогооооо доволен  Laughing
Сиска пиши по-често бе жена, че липсваш на агитката  Hug
Ели не ми се вярва да е нещо сериозно с Александрина, ама ти си звънни на педито за свое успокоение
Бърборанче ние разбрахме, че сте миткосвали из Стара Загора /разузнаването работи  Wink / даже и снимков материал видяхме с две кукли в една количка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Честити половин годишнина на Марио, Калоян и Далия и пети месечинки на Йоана, Алек, Карина, Преслав и Калин   bouquet Да са живи, здрави и много послушни  Hug
Хайде стига толкоз романи рано сутрин  Hug Hug Hug

# 77
Честит рожден ден на Елена, бъди здрава, щастлива и много обичана от всички близки, безкрайно уважавана от всички приятели.   bouquet Hug

# 78
Честито на месечинковците днес! Да са живи, здрави и умерено послушни!

Отдавна не ми се беше случвало да прочета ето това:
pavlina_k 0 Гости преглежда(т) тази тема.
Явно всички скитат Joy

Алекс, гледам, че имаш в подписа си още една лентичка???

# 79
Ох, пак аз, ама съм много заспала така, че ме извинете  Mr. Green
Честит рожден ден Елена - много здраве, щастие и късмет ти желая  Hug

# 80
  • Русе
http://tbn1.google.com/images?q=tbn:JO6J3o2D51fG5M:http://images … .bg/000904489.jpg

това, че навършваме 5 месеца. Честит Рожден Ден, Елена! Бъди много щастлива и обичана! Честито и на всички бебешори родени на нашата дата!

# 81
Копривке, с голямо закъснение - Чедтит рожден ден!   bouquet
Златни ръце имаш - срахотни торти!
Елена,   bouquet
Честито и на бебоците, които днес порастват!

Гого вчера каза "тата"  Flutter и крачи като го държа изправен, май ще взимаме вече проходилка!

# 82
Момичета, благодаря за милите думи!
emsski , отдавна не бях те "виждала"  Hug Мисля, че има гривнички против комари, но не знам подробности.
Честит рожден ден на Елена!   bigdance2 newsm67
Ели,  и на нас ни е подута едната гръдичка, мисля, че е нещо на хормонална основа. И аз ще питам детската, ще ходим тази седмица на ДК.
Хайде , като се пооправи времето, да запознаем най- накрая нашите свищовлийчета.  Wink
За събуждането- Анастасия вече хапва към 5 или 6, а заспива обкновено към 9 , най- късно в 10.
Все още не може да се обръща от корем по гръб или пък обратно.
Един въпрос- вашите бебчета (тези, които са на 5 мес.) стъпват ли си вече на крачетата?
Анастасия не може, а на мен ми е много трудно, когато й мия дупето, че ми тежи и я слагам на колене.

# 83
  • Варна
Елена, ЧРД   bouquet
Честити ви и месечинки!

Сватя, то как ще се изхранват нашите деца....много ящни....и да! лозето се копае..

Я, вещите да кажат, сок от диня мога ли да давам?

# 84
добрютруууу,

не сме навън още ние, почиваме си, ама след малко шефа ще викне и ще се оправяме....

Елена - честит рожден ден, много щастие и любов ти пожелавам и един Марти, който с времето става по-независим и дава на мама да си поема въздух.

На всички бебочета с месечинки - много здраве и спане по цели нощи.

лек дееен.

Мим, не съм веща, но динята като краставицата е 98% вода. имам приятелка, дето щерките и мориха диня яката като захрани - даваше им направо парче - че те искаха да държат, увито в тензух ако не се лъжа - да си смучат, какви доволни кукли само бяха.....

# 85
И аз щях да питам за динята. Че снощи си хапвахме и Васи гледаше много съсредоточено в парчетата ни, но не посмях да му дам.

# 86
Минавам набързо Wink Слънчев ден и много искрени усмивки на всички Simple Smile

Пепи, моята мома още не стъпва, но не я и бързам (на 14. януари е родена, че гледам, че лентичката нещо е прецакана...), иначе е активна и аз изобщо не се притеснявам, а може би защото вече съм минала веднъж по този път Wink

# 87
Добро утро! Честита месечинка на месечинковците  Hug
Бяхме на сватба в Стара Загора (там срещнах Мини  Joy ) и се възползвахме от възможността да пообиколим  роднини и причтели. Минахме през Ямбол, Стара Загора и Пловдив. Петя се държа много добре, като изключим факта, че въобще не спа по време на пътя. Съответно аз трябваше да се правя на маймуна, за да я забавлявам  Joy Бяхм атракцията на сватбата,  то не беше бръмчене, то не беше смях  Joy всички се надпреварваха  да я снимат. В резултата на пътуването и разходките обаче за 3 дни петя е свалила  близо 200 грама. Отдавам го на жегите, а пък въобще не ядеше. Тъкмо беше закрепила 5260 и сега отново се върнахме на 5080  #Crazy Както и да е- ще ги наваксаме!
emsski, не сте само вие с пюренце на обяд и други мами има  Hug Аз давам на Петя  зеленчуковп пюренце на обяд, а сутрин или следобед плодово. Кърмене не съм заместила, защото при нас то е доста объркано и се кърмим без режим. И Петя се запича доста от пюретата (ака всеки ден, но е твърдо като пластелин) като я устея минавам 1-2 дни само на кърма и се оправя. Мисля си, че причината е съотношението твърда храна/течност. За първа каша аз дадох безмлечна оризова на Хипп ( с това започнах захранването). Вчера взех елда, банан и ябълка на Хипп (отново безмлечна) и Петя си я хапна. Купих и млечна бананова на Хумана, но ще изчакам за нея. Ето тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=186199.0 можеш да разгледаш видовете каши и да си избереш. И аз я гледах Първата каша на бебето Пробиотик HiPP , но нещо ни ми допадна съдържанието  newsm78
Рaдостчо, успех със захраването  Hug
Пепи,добре си се зъвърнала  Hug Разкошна е твоята принцеса  Hug
Бубченце, 2 бурканчета на Хипп  #Crazy Твоят момък е супер  Heart Eyes
Честит рожден ден, Ели! Много любов, щастие и здраве  Hug
Биляна, май  много бърза да порастни твоят Гого  Joy
Ето последните снимики на Петя с коса, защото вчера я подстригахме и сега ни е много грозничка  Joy Татко и и вика "войниче", още не съм я снимала но ще ви пусна снимки на "войничето" само дано Сами не се откаже от нея  Joy

# 88
Честита шеста месечинка на Марио, Калоян и Далия и пета на Йо-Йо, Алек, Карина, Преслав и Калин!

Елена, Честит Рожден Ден! Да си много обичана, здрава, късметлиика и заобиколена от щастливи хора, които ти даряват усмивки

Копривке, както винаги, убииствени торти! Страхотни са!
Пепи, ще я изпапкам Настенка!
sisi_8227, честита ти прическа. За главобола на мен обикновено ми помага глътка-две кафе
Смайлинг, аз вече не се тревожа за слузта, ама изобщо, нищо му няма, аз не ям ни мляко ни млечни и пак има. Ми явно е нормално, случвало се
emsski, чувала съм че има устройства против комари с ултразвук и батерии за колички. Имам в къщи за ток на Чико и да ти кажа май има ефект
Пепи, нямам идея дали стъпва на крачета Сами, не съм го пробвала изобщо. А за дупето, аз го хващам все едно ще го кърмя, цялото му тяло ляга по дължината на ръката ми и така мия, че иначе тежи
Бърборанче, е много е сладка Петя, пупупу, страшна кукла Heart Eyes. Сами всякак я харесва таз принцеса.

От кърмаческия за Динята
Цитат
Диня
- 7-9 м.
- подходяща непосредствено след като са въведени първите плодове
- слаб алерген (от едно семейство с пъпеша – едно наум при кръстосани алергии)
- добра, но не незаменима хранителна ценност (витамини А и С, фолиева киселина, някои минерали)
- високо количество лесноусвояеми захари (6-10%)
- средноцелулозна, съдържа пектин (внимание при чувствително стомахче и колики)
- може да запълни стомахчето за сметка на друга по-ценна храна
- диуретичен ефект (и предимство, и недостатък в детското хранене)
- подходяща за хранене с пръсти (почистена от семките)
- възрастта за въвеждане на диня съвпада с тази за пъпеш
- нитратите се натрупват в близост до кората

Хубав и усмихнат ден от мен   bouquet

Последна редакция: вт, 23 юни 2009, 15:02 от Espa

# 89
  • София
Здравейте, момичета
Много благодаря, че ще се сетили за моето съкровище да го поздравите, че става на пет месеца Heart Eyes, да ми е жива и здрава и честито и от мен на другите бебоци, които днес порастват с още един месец- Марио, Калоян, Далия, Алек, Преслав, Калин bouquet Hug, може да звучи глупаво, но ние с мъжа ми толкова искахме това бебе и аз толкова се молех тя да се роди жива и здрава и всичко да е наред, че сега всеки месец и всеки ден, с който тя пораства, ние го празнуваме, като нейн рожден ден и аз се стремя да изживявам максимално радостта от това да съм майка и да имам безценното щастие да се грижа за нея Heart Eyes
Елена- честит рожден ден и от мен- желая ти всичко най-прекрасно, да си здрава, обичана и щастлива, да имаш прекрасни мигове с твоето семейство и да се превърнат в реалност всички твои стремежи  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Бърборанче- бонбон е Петя Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes- нацелувай я от мен, а за грамчетата, ще ги наваксате Hug
Копривке- страхотни торти- шапка ти свалям  bouquet- аз само мога да си мечтая да мога да правя такива творения на изкуството Crazy
Пепи- добре дошла отново, Анастасия е истинска принцеса Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт