а Настюха голям бонбон,само бузските да и щипеш 
/,че сега попара е трябвало да му давам,пък затва че е захранен с зеленчуково ме гледат 

а Настюха голям бонбон,само бузските да и щипеш 
/,че сега попара е трябвало да му давам,пък затва че е захранен с зеленчуково ме гледат 
А защо се буди ли-обръща се по гръб и после не може хубаво да се намести на една страна и се почва едно пъшкане тежко, тежко, все едно не спи а лозе копае
Не му дадох повече
И то какво се получи- уж бавно, бавно, ама за един месец стигнахме около 210 мл. за обяд 
/ даже и снимков материал видяхме с две кукли в една количка

Да са живи, здрави и много послушни 
Мисля, че има гривнички против комари, но не знам подробности.

Слънчев ден и много искрени усмивки на всички

) и се възползвахме от възможността да пообиколим роднини и причтели. Минахме през Ямбол, Стара Загора и Пловдив. Петя се държа много добре, като изключим факта, че въобще не спа по време на пътя. Съответно аз трябваше да се правя на маймуна, за да я забавлявам
Бяхм атракцията на сватбата, то не беше бръмчене, то не беше смях
всички се надпреварваха да я снимат. В резултата на пътуването и разходките обаче за 3 дни петя е свалила близо 200 грама. Отдавам го на жегите, а пък въобще не ядеше. Тъкмо беше закрепила 5260 и сега отново се върнахме на 5080
Както и да е- ще ги наваксаме!
Аз давам на Петя зеленчуковп пюренце на обяд, а сутрин или следобед плодово. Кърмене не съм заместила, защото при нас то е доста объркано и се кърмим без режим. И Петя се запича доста от пюретата (ака всеки ден, но е твърдо като пластелин) като я устея минавам 1-2 дни само на кърма и се оправя. Мисля си, че причината е съотношението твърда храна/течност. За първа каша аз дадох безмлечна оризова на Хипп ( с това започнах захранването). Вчера взех елда, банан и ябълка на Хипп (отново безмлечна) и Петя си я хапна. Купих и млечна бананова на Хумана, но ще изчакам за нея. Ето тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=186199.0 можеш да разгледаш видовете каши и да си избереш. И аз я гледах Първата каша на бебето Пробиотик HiPP , но нещо ни ми допадна съдържанието 

Разкошна е твоята принцеса 
Твоят момък е супер 

Татко и и вика "войниче", още не съм я снимала но ще ви пусна снимки на "войничето" само дано Сами не се откаже от нея

. Сами всякак я харесва таз принцеса. 
, да ми е жива и здрава и честито и от мен на другите бебоци, които днес порастват с още един месец- Марио, Калоян, Далия, Алек, Преслав, Калин
, може да звучи глупаво, но ние с мъжа ми толкова искахме това бебе и аз толкова се молех тя да се роди жива и здрава и всичко да е наред, че сега всеки месец и всеки ден, с който тя пораства, ние го празнуваме, като нейн рожден ден и аз се стремя да изживявам максимално радостта от това да съм майка и да имам безценното щастие да се грижа за нея 

- нацелувай я от мен, а за грамчетата, ще ги наваксате 
- аз само мога да си мечтая да мога да правя такива творения на изкуството 
Препоръчани теми