В помощ на фризьора/малко обмяна на опит/

• 109 832
  • 732
  •   1
Отговори
# 300
Благодаря ви за съветите Grinning Определено ще са ми много полезни! А бихте ли ми казали няколко вида такъв  шампоан за дълбоко почистване, защото има много на пазара и аз не знам към какво да се ориентирам...и ако може до 10лв Mr. Green Знам, че Пантен има един такъв дълбоко почистващ шампоан се води в прозрачна опаковка, прозрачен е и самият шампоан, той става ли за целта?

# 301
Може ли да питам фризьорките тук за къдренето.
Има ли нещо като;щадящ къдрин;-примерно?
Детето иска да се къдри,а не ми се иска да остане без коса.
Само веднъж в живота си съм се къдрила,преди 20 год.,
и си викам,че може сега да има нещо по-добро.
Ще съм благодарна на всеки за информация.

# 302
  • при него
Може ли да питам фризьорките тук за къдренето.
Има ли нещо като;щадящ къдрин;-примерно?
Детето иска да се къдри,а не ми се иска да остане без коса.
Само веднъж в живота си съм се къдрила,преди 20 год.,
и си викам,че може сега да има нещо по-добро.
Ще съм благодарна на всеки за информация.

Къдрина на която и да е марка прави едно и също - разрушава структурата на косъма, така че всичките са вредни... Аз все пак мога да кажа добри думи за къдрина на Пол Мичъл, моя приятелка се прави и състоянието на косата почти не се промени, в смисъл не се изтощи, не започна да пада и т.н. Така че бих те посъветвала да отидете в салон където работят с него. Ако пък прецените, може да направите къдренето само в корените за обем, или пък пробвайте първо в къщи да навитете косата с ролки, за да сте сигурни, че после с къдрина визията ще отговаря на това което сте искали. И най-вече, ако реши дъщерята че ще се къдри с къдрин, задължително след това вземете подхранващи маски , реконструктури и хидратиращ спрей, за да може да се поддръжа косата.

# 303
  • при него
Да, има и безцветна къна разбира се! Многократно съм я използвала даже Laughing и си беше съвсем безцветна, естествено не от бг купувана. А има и рижава и червеникава също и  от червената съм ползвала преди, пак не от тук. А аз ако ще пробвам и после ще споделям нямаше да питам Laughing

Амра, върху къната никоя свестна и щадяща боя няма да се задържи. А с по-силните и агресивни бои никога няма гаранция какъв цвят ще се получи, какви оттенъци ще избият и как ще се отмива във времето. Затова и фризьорите отказват да боядисват или изсветляват върху къносвана коса, защото после те излизат виновни за недобрия резултат. Лошото е, когато клиентите се опитват да лъжат че са се правили не с къна а с боя....

За Кастинг-а - как няма да се отмива, нали твърдят че е БЕЗамонячен, а безамончните бои не влизат вътре в косъма, а правят филм около него. Предимство при тях е, че не изтощават, а напротив подхранват косата, недостатъка е че се отмиват и разбира се, не могат да вдигнат нивото, пак поради липсата на амоняк.

# 304
Цитат
За Кастинг-а - как няма да се отмива, нали твърдят че е БЕЗамонячен
   Една доста добра фризьорка ми каза,че съдържал 2 % амоняк.
   Не знам,доколко е вярно,но съдейки по това,че не се отмива лесно,може да се предположи,че наистина не е съвсем бзамонячна. Simple Smile

# 305
Да, има и безцветна къна разбира се! Многократно съм я използвала даже Laughing и си беше съвсем безцветна, естествено не от бг купувана. А има и рижава и червеникава също и  от червената съм ползвала преди, пак не от тук. А аз ако ще пробвам и после ще споделям нямаше да питам Laughing

Амра, върху къната никоя свестна и щадяща боя няма да се задържи. А с по-силните и агресивни бои никога няма гаранция какъв цвят ще се получи, какви оттенъци ще избият и как ще се отмива във времето. Затова и фризьорите отказват да боядисват или изсветляват върху къносвана коса, защото после те излизат виновни за недобрия резултат. Лошото е, когато клиентите се опитват да лъжат че са се правили не с къна а с боя....

За Кастинг-а - как няма да се отмива, нали твърдят че е БЕЗамонячен, а безамончните бои не влизат вътре в косъма, а правят филм около него. Предимство при тях е, че не изтощават, а напротив подхранват косата, недостатъка е че се отмиват и разбира се, не могат да вдигнат нивото, пак поради липсата на амоняк.
Аз имах предвид не да се къносам с цветна  къна , а да ползвам масло и шампоан , които съдържат БЕЗЦВЕТНА къна за подхранване. Иначе и аз за цветната знам, че боя върху нея няма да хване, но въпроса ми беше за безцветната къна Grinning И имах предвид не да се къносам с безветната къна , а да ползвам както казах масло за коса и шампоан , които съдържат безцветна къна. Маслото иначе се слага на цялата коса и престоява една ноя, на сутринта се измива. Иначе много благодаря за подробната информация, която си дала, а имаш ли представа след като ще престои маслото една нощ дали ще има проблем Hug?

# 306
Tatianna,mного ти благодаря за обстойния отговор.

# 307
Имам въпрос , свързан със термо ролките. Купих си такива ролки http://images.google.com/imgres?imgurl=http://www.onlinetrading. … p_3K9T_4AaTz-zJBQ ме интересува да ми препоръчате продукт за косата, който да се ползва с термо ролките. Да фиксира прическата, без да я бетонира и прави косата на каска, да има термозащита(не е задължително, но е добре), да придава блясък и обем(обемът също не ми е тоолкова важен, но е хубаво да придава).  Също ако може да ми обясните кога и как се ползва Simple Smile на суха/влазна коса, преди/след  изсушаването със сешоар. преди/след навиването с ролките...

# 308
Имам въпрос , свързан със термо ролките. Купих си такива ролки http://images.google.com/imgres?imgurl=http://www.onlinetrading. … p_3K9T_4AaTz-zJBQ ме интересува да ми препоръчате продукт за косата, който да се ползва с термо ролките. Да фиксира прическата, без да я бетонира и прави косата на каска, да има термозащита(не е задължително, но е добре), да придава блясък и обем(обемът също не ми е тоолкова важен, но е хубаво да придава).  Също ако може да ми обясните кога и как се ползва Simple Smile на суха/влазна коса, преди/след  изсушаването със сешоар. преди/след навиването с ролките...

Има активатори за къдрици, които се впръскват на леко влажна коса, издухва се леко със сешоара, след което се навиват ролките по желаният начин. Ефекта е, че косата се накъдря по- лесно и не се утежнява, защото продукта е под формата на спрей...
Иначе аз съм правила на ролки и със уплътнител за коса, под формата не гел, къдриците стават добре оформени и лъскави, приложиемо е и при навиване със маша. Simple Smile
А иначе има специални лакове за къдрици или бустери, които оформят без да бетонират Simple Smile

# 309
Привет на всички ! Wink Казвам се Златина и искам някаква промяна...ето това е моята снимка...http://www.facebook.com/home.php?#/photo.php?pid=30623124&op … amp;id=1194933194  .искам да си сменя цвета на косата.Досега съм я оцветявала само с черна къна...Искам съвет.Какъв цвят би ми отивало ?

# 310
Къната трябва да се изреже,това е!

# 311
Привет на всички ! Wink Казвам се Златина и искам някаква промяна...ето това е моята снимка...http://www.facebook.com/home.php?#/photo.php?pid=30623124&op … amp;id=1194933194  .искам да си сменя цвета на косата.Досега съм я оцветявала само с черна къна...Искам съвет.Какъв цвят би ми отивало ?

Не ми се отваря снимката ти... Simple Smile

# 312

Има активатори за къдрици, които се впръскват на леко влажна коса, издухва се леко със сешоара, след което се навиват ролките по желаният начин. Ефекта е, че косата се накъдря по- лесно и не се утежнява, защото продукта е под формата на спрей...
Иначе аз съм правила на ролки и със уплътнител за коса, под формата не гел, къдриците стават добре оформени и лъскави, приложиемо е и при навиване със маша. Simple Smile
А иначе има специални лакове за къдрици или бустери, които оформят без да бетонират Simple Smile
Благодаря ти Рошавка  bouquet А дали може да ми препоръчаш  някои точно определени продукти?

# 313

www.angelfromhell.aha.bg eto me Simple Smile

# 314

Според мен тъмна коса много ти отива Simple Smile. Мисля, че пак трябва да ти е тъмна, но не и толкова черна. Може би тъмно кестеняво, с два тона по-светло от това наситено черно на снимките. Със светла коса някакси не мисля, че ще ти се подчертават така добре чертите Peace Имаш хубава бяла кожа и точно тъмната коса много те освежава, но на снимките от черната къна е станала малко изкуствено черна.  Мисля обаче, че не трябвба да имаш червени оттенъци. Но ако започнеш да се боядисваш с боя един номер по-светла от черното и така след още известно време с още един номер по-светла и постепенно ще ти стане естествено тъмно кестеняво. хем пак ще имаш промяна, хем няма да си увреждаш косата Wink
www.angelfromhell.aha.bg eto me Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт