Лятото дойде - ЧИРПАНлийката на морето да се заведе!9

• 29 205
  • 732
  •   1
Отговори
# 135
Определяме ли 14.30 часа събота на Славейков?
НАЧАЛО НА ГЛАСУВАНЕТО:
 АЗ- newsm10

# 136
  • софия
И аз ЗА. Ако мога да взема някой по пътя...Люлин- център.
Без дете и мъж ще съм! Laughing

# 137
И аз ЗА! Имам ли избор - аз предложих  Crazy
тръгвам от Студ. град, Дианабад... Ако има някой наблизо...  travel

# 138
axxax студентски и дианабат,че  то покрай нас бе.аз още съм под въпрос

# 139
Здравейте,
дано се уточнихте вече за срещата и да я осъществите и снимки да направите Peace

Аз спретвам вечеря и ще мързелуваме,започва се от днес почивката Mr. Green
Купих на децата детски часовници ръчни единият е със спайдърмен другият със светкавицата макуин-много се радват въпреки че не познават часа още Crazy

# 140
  • софия
Утре в 14,30 съм на Славейков.
Ако дойде някой- дойде.

# 141
Аз също съм там - нема лабаво Wink

# 142
Добро утро!
Среща ще имали Гледам нещо е валежно,не че сме от захар и ще ни разтопи.mammat ако минаваш покрай shell -а на дианабат можеш да ме земеш  Mr. Green Mr. Green   /0888844695 /,ако искаш звънни да се разберем.

# 143
Добро утро!
Среща ще имали Гледам нещо е валежно,не че сме от захар и ще ни разтопи.mammat ако минаваш покрай shell -а на дианабат можеш да ме земеш  Mr. Green Mr. Green   /0888844695 /,ако искаш звънни да се разберем.
Живея от страната на х-л Вега, така че няма как да не мина през Шел Simple Smile Аз в 12:30 ще съм в Токуда на ЖК, та след това ще мина да те взема. Като изляза от Токуда, ще ти звънна, за да те ориентирам, че може да се забавя там - днес ще ми издават болничния и ехограф ще има и кой знае още какво, така че по-добре след това да се чуем. Аз ще ти звънна (дано само не ми спрат тел, че вчера получих съобщение, че е време за плащане, а мъж ми се занимава с тия неща).

# 144
Имате ли скайп? Така ще ние по-лесно да си говорим май Simple Smile Ще ви го дам на лични, ако искате. Само кажете Simple Smile

# 145
skype    graciq_t

# 146
  • софия
vortex-inna

# 147
  • софия
Нашата среща мина. Е, снимки не си правихме.
Радвам се, че се запознахме лично.... Heart EyesБеше ми много приятно.

Надя,ще ти звънна др.седмица да се видим. Имам уговорка някоя вечер към 18 с една позната, която работи в НАП, затова те питах. После да се видим с теб?Имам ти мобилния, ще се чуем.
Моите хора утре или понеделник пътуват за Сливен, ще си бъда сама тук. Четвъртък заминавам и аз при тях на Созопол.
Лека нощ...  bouquet

# 148
Момичета днес ставам на 31 г и затова черпя виртуално Peace
Това е моето любимо питие Blush
Ние се завърнахме и си изкарахме страхотно,незнам вече колко снимки направих но и аз и децата сме много доволни Mr. Green

# 149
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ДАНИ!!!!!ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ,ПЪК ДРУГОТО ...ТО САМО ЩЕ ДОЙДЕ.
Благодаря за питието.

Общи условия

Активация на акаунт