Лятото дойде - ЧИРПАНлийката на морето да се заведе!9

• 29 236
  • 732
  •   1
Отговори
# 150
  • софия
О, честит празник и от мен!

Бъди здрава, усмихната и тримата ти мъже винаги на ръце да те носят!!! Hug

# 151
  • Някъде в Европа...
Джинджер, 4естит рожден ден! Желая ти много здраве и пари4ки, останалото 6те си го купи6  Wink

Ние днес ходихме на разьодка на езерото Бодензее. Намира се между Германия, Австрия и 6веицария, във водите му няма установена граница. Изклу4ително красиво е... возихме се на кораб4е, така 4е с4итайте 4е съм видяла и останалите две държави, за6тото се движехме близо до отсре6ните брегове. Wink. После се разходихме из Линдау, видяхме страия му град от римско време; МИНАХМЕ ПО КРАЙБРЕЖНАТА МУ УЛИЦА; ПО КРАЙБРЕЖИЕТО...поседнахме като немците по поляните... Ради и Руси се бориха из тревата...абе въоб6те стандартните не6та за 4ужденците....
Какво да ви кажа....много, много е 4исто и спокойно....бях оставила Ради да бяга бос по тревата, не6то, което никога няма да направя в Бг...сега разбарх за6то не се събуват 4ужденците вкъ6ти... ами то няма с какво да се изцапа6 по улиците.......карат много коли кабрио, ами то няма прах по улиците, как няма да карат....
Наистина съм поразена от 4истотата. И в Гърция бе6е 4исто, но тук надминава вси4ките ми о4аквания...И хората усмихнати, спокойни...

Снимки ка4вам сега в друг сайт, 4е снимка.бг не6то не става както трябва, 6те ка4а абсолутно вс снимки, до момента са към 450 , който иска да гледа... Laughing

6те ви дам сайта , когато станат готови....

Лека но6т и целувки от немска територия. Heart Eyes

# 152
Много ви благодаря за поздравите и пожеланията момичета Hug
Ани,ще ги разгледаме твоите снимки с интерес Peace
и аз ще пусна като ги кача ,много ми се спи отивам да лягам че утре пак на работа smile3507

# 153
  • Някъде в Европа...
Ето мойте снимки:

http://www.album.bg/airradi/

Запо4ват от последната към първата...има да гледате  Laughing. Първие снимки са от в4ера6нта ни разьодка, после следват от разходката в събота - бяхме в Кемптен, на панайр, подобен на пловдивския. Там интересното е, 4е 6те видите 4е масово хората бяха обле4ени в носиите си - млади, стари, вси4ки... 6те видите 4е и носиите им се продават в магазина и то не са никак евтини (има ме на снимка в магазин, показвайки една такава).... Приятно гледане  Peace

# 154
Дани, влизам само за да ти честитя рождения ден, макар и със закъснение Embarassed!!!
Да си ни жива и здрава! Бъди все така усмихната и лъчезарна!

# 155
Здравейте дами.Къде се загубихте всички? Rolling Eyes
Много добре мина срещата ,както вече знаете.Радвам се че се запознахме.
При мен новото е че не мога да намеря свободно време да седна  на компютъра.Имахме майстор в къщи.И сега започна голямото чистене #CrazyНа работата мие  супер натоварено.
Ами лек ден от мен.

# 156
А на мен днес ми бяха организирали baby shower. В Щатите имат такъв обичай - организира се за бъдещите майки, като им се подаряват подаръци, пари, играчки, памперси и разни други. Simple Smile Получих доста пари, с които ще мога да купя доста неща (не че има нещо голямо, което остана да купя). Получих и Certificate of Appreciation, подписан от посланичката. Абе хапнахме, пийнахме, пожелаха ми късмет и успех и това е Simple Smile И днес мина Simple Smile

Хубаво е да има такъв обичай и у нас, ама с тия предубеждения и предразсъдъци да не се купува нищо предварително за бебето... То добре, ама да не ти е проблем да купиш всичко за 1 седмица след като се роди - количка, легло, чаршафи, кошче за кола, столче за хранене, стерилизатори, освежаване на стаята, дрехи, памперси... ето ти 3000 лв. А аз вечв имам памперси за първите 2 месеца - днес получих 150 памперса Simple Smile

Имаше 2 игри:
1. организаторите ми бяха измерили обиколката на талията с един канап преди да дойдат гостите. После всеки гост трябваше по своя преценка да отреже парче канап с дължина максимално близка до парчето, което ми е реалната обиколка. Позна една колежка - разликата беше не повече от 1 см Simple Smile
2. Домъкнаха една голяма торба с памперси, ама не оригиналната Simple Smile изсипали ги бяха, да не се отгатне лесно. Целта беше гостите да отгатнат колко са памперсите. Победи една друга колежка, която е бременна в 3 месец Simple Smile

И така, беше весело Simple Smile

# 157
Здравейте момичета!
 Време беше и аз да се запиша, досега от време на време влизах да погледна какво пишете, но не съм се включвала!
Аз съм Любка и съм от Чирпан, живея в София и имам дъщеричка, която на 22 август ще стане на 7 месеца, тя се казва Татяна!
Благодаря на мама Дани, че ми каза за групата на чирпанските майки.Ще ми бъде много приятно да поддържам връзки с вас, така ще ми е по-близко родния град, защото много рядко си ходя и понякога ми е малко мъчничко.
Освен мама Дани се оказва, че познавам и mammaT, в Чирпан живеем два етажа над родителите й, така може би и тя ще се сети за мен! Simple Smile
Пожелавам на всички ви хубав, успешен и слънчев ден!

# 158
Добре дошла в нашата скромна група.  bouquet

# 159
Любке,много се радвам че си решила да се присъединиш към нашата група Hug  bouquet
откакто ти звънях да ти честитя за Танчето не сме имали контакт,но се надявам че тук ще те откривам често Peace
Може някоя снимчица да ни пуснеш на твоето семейство и на малката красавица(че и аз не съм я виждала още)

# 160
Освен мама Дани се оказва, че познавам и mammaT, в Чирпан живеем два етажа над родителите й, така може би и тя ще се сети за мен! Simple Smile
Пожелавам на всички ви хубав, успешен и слънчев ден!
Знам, да, сещам се Simple Smile Вече сигурно изглеждаш доста по-различно, откакто съм те виждала последния път, преди повече от 100 години Simple Smile
Не знаех, че си в София. Ние си направихме малка среща на чирпанските мами в София, да се видим и на живо Simple Smile Другия път и тебе трябва да включим. Остава да живееш и наблизо Simple Smile Ние с m_tania сме сравнително наблизо - тя е в Мусагеница, аз съм в Дианабад.

# 161
Аз живея в Младост 1!
Изпращам малко снимки и ще се радвам и ако и с някоя друга мама се окажем познати Simple Smile
http://lubasha.snimka.bg/family/lubi

# 162
Много ти е сладичка!!! Simple Smile Да ви е жива и здрава, да расте щастлива, с мама и тати до себе си! Допускат се и бели от време на време Wink
Значи и ти живееш наблизо - супер. Simple Smile
Да пробвам и аз със снимките:
http://kanazirska.snimka.bg/children/klementina.412618.14291540

Последна редакция: чт, 20 авг 2009, 16:27 от MammaT

# 163
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy разбира се че се познаваме.Малко ще ти подскажа-някога работих при Яко Станчев / бившата Венера,сервитьорката с най русата коса Simple Smile /,едното ми село е Медово.А на баща ти офиса е в "Битовият Комбинат"-на майка ми до стаята.

# 164
Въпреки че ние с lubasha ,бяхме приятелки и стояхме последните години от гимназията на един чин не сме се виждали явно от доста време,много добре изглеждаш между другото(с такава дълга коса никога не бях те виждала)по едно време се видяхме преди години в Чирпан и беше толкова слаба че щеше да се счупиш,но сега много те харесвам Hug а малката е толкова сладка и копие на тебе,още от пръв поглед като я видях си казах същата като майка си-бузанка-сладуранка ще я даваш за снаха няма начин Naughty така ми стана мило на снимките с татко и че ми се прииска пак да имам бебче и то момиченце по възможност Blush

Общи условия

Активация на акаунт