Лятото дойде - ЧИРПАНлийката на морето да се заведе!9

• 29 214
  • 732
  •   1
Отговори
# 585
Влизам само за да ви пожелая една незабравима Новогодишна нощ и една още по-прекрасна, изпълнена със здраве, щастие и любов нова 2010година!

# 586
Послучай Новата година моя поздрав приеми
и нека радости големи ти носят идващите дни.
Нека сбъднат се мечтите твои в сърцето бликащи сега
и нека никога да няма в сърцето място за тъга.

# 587
Момичета,весело посрещане на Новата Година и от мен ,да си изкарате супер,забавлявайте се и купонясвайте до безкрай  Peace Tada

# 588
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!!!!

Нека се научим да прощаваме,
нека бавно остаряваме,
нека повече да се обичаме,
на себе си да приличаме,
Нека бъдем по-добри
не само в празничните  дни!
Щастива Нова 2010 година!

# 589
ЧЕСТИТА 2010!!!!!!!!!
САМО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ

# 590
Момичета Честит нова година !
Всички да сме живи и здрави,и на всеки живота да даде с пълни шепи от това което иска!

Ние си изкарахме чудесно,това беше и първата новогодишна нощ в която децата бяха в 12ч на терасата и посрещаха новата година и първата им сурва която гледаха и посрещаха  Peace

# 591

Ние си изкарахме чудесно,това беше и първата новогодишна нощ в която децата бяха в 12ч на терасата и посрещаха новата година и първата им сурва която гледаха и посрещаха  Peace
И ние стояхме до 4.30....и децата с нас-никое не каза,че му се спи.На Теди не и се тръгваше..

# 592
  • Розовата долина
Честита нова 2010година и от мен!!!Нека да е мирна,спорна,плодородна и сбъдне всичките ни мечти!!!
Ние празнувахме в Казанлък,в къщи с приятели,не ми беше хич до празнуване,че напоследък си имам доста грижи,но все пак си изкарахме добре,повеселихме се,посмяхме се,както е подобаващо за новогодишната нощ.
Надявам се новата година да ми донесе една много добра новина и веднга след това много здраве на всички!!! Praynig

Успешна нова година!!!

# 593
  • софия
За много години, майчета!
Да си пожелаем една по- добра 2010 година. Здраве и късмет на всички !

Ние си дойдохме от Рибарица. Времето там беше страхотно, на 31 през деня бяхме на Троян. Вечерта бяхме в механата, много приятно. Очаквам вече следващото ни пътуваме.
Ще пробвам да сложа няколко снимки.

# 594
  • Някъде в Европа...
ЗА МНОГО ГОДИНИ< МОМИЧЕТА!

Аз пък бях на морето три дни Laughing. Излишно е да казвам колко хубаво беше, то просто времето го предполагаше - сутрините с оранжевото небе над морето и огромното слънце, веерите с пълнолунието и лунната пътека. Самата новогодишна вечер бяхме стари приятели и беше много весело...
Ради и той се е държал отлично с баба и дядо......

Целувки!
П.с. ще кача някоя снимка...

http://airradi.snimka.bg/advertising/redut.270939.16733619

Последна редакция: нд, 03 яну 2010, 21:32 от RAIP

# 595
  • софия
Я да се пробвам с малко снимки от Нова година
http://iniici.snimka.bg/holidays/nova-godina-2009.459541.16732174

# 596
  • Някъде в Европа...
ехооо
къде сте, мацки? релаксирате след празниците?  Laughing

Аз бях в болничен заради Ради. Той още на първия ден се оправи, та се наслаждавах на тези дни, чак ме е яд, че не си взех до края на седмицата, но нищо...
Много ползотворни се оказаха тези 2 дни, последните. От вчера съм седнала пред пц да дебна намалени неща в Редут (там почнаха намаленията) и се разписах подобаващо  Wink. Не ме питайте каква сума изчезна от картата ми...Днес докато си обработя поръчките изчезнаха много от нещата, но все пак се разписах.. ( ставаше дума за якета от по 1 евро,  мъжки блузи Адидас по 4 евро и т.н.). Та това ми занимава акъла общо взето....
Утре пак на работа...хич не ми се ходи...ама ще ходя, поне докато я има, че каквито слухове се носят.. Rolling Eyes

Хайде лека вечер и чакам и от вас снимки!

# 597
Добър вечер,
RAIP ,и аз чух по новините за намелинията на Ларедут но още не съм си поръчвала нищо от там,трябва някой път  Peace

И аз си бях тези дни в къщи че децата се разболяха и още са болни,ларингит за пръв път ги хваща,вече са на фаза в която много кашлят и изкарват храчки ,но ще се оправят сега 3 дни ще ги погледа татко им че вече е крайно време аз да стартирам новата година в работата
Хубави и официални сти били и двете сестрички в новогодишната нощ,както подобаващо разбира се на случея  Hug
Ето ме и мен на нова година :
http://www.facebook.com/photo.php?pid=30630045&l=c77145ea15&id=1065115897
http://www.facebook.com/photo.php?pid=30630219&l=9b0d017027&id=1065115897

http://www.facebook.com/photo.php?pid=30630219&l=9b0d017027&id=1065115897

# 598
Здравейте и тук да мина да почерпя   bouquet  bouquet  bouquet cheers newsm24

# 599
Здравейте чирпанлийки от близо и далеч! Simple Smile
Първо, честита ви нова година! Да е здрава, успешна, весела!
Второ, да честитя именните дни - първо Йордановден вчера, днес Ивановден - да ви носи здраве и късмет името!!!
Ние изкарахме скромно на Тетевен, до Рибарица ходихме. Децата се надяваха да яздят, ама човекът бил болен и не стана работата. На Кървавото кладенче ходихме (където са измили отрязаната глава на бенковски май беше  newsm78 много съм тъпа!!!) и на връщане се отбихме до Гложенския манастир. такъв вятър имаше, там раболяхме малко бебата, мен носа ми протече, ама нищо сериозно де. Малкото се оправи, слава богу, аз още не, но не е проблем, ще мине.
Снимки нямам, да не питате Wink  Ако ми пратят, ще пусна, но нямам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт