Лятото дойде - ЧИРПАНлийката на морето да се заведе!9

• 29 208
  • 732
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте и от мен!
Честита Нова година! Нека да бъдем живи, здрави и много щастливи, да имаме много късмет и много поводи за празнуване!
Честит Имен ден на мама Ив! Пожелавам ти здраве  и всичко да е наред с твоята  бременност и да се роди едно живо и здраво бебче!
Ние изкарахме празниците при свекърва ми на домашно и не сме правили нищо особено, освен че ядохме до пръсване!
Сега се възползваме от хубавото време и по цял ден сме навън на разходки!
Цвете, ако решиш обади се някой ден и да се видим на кафе!
Лека вечер момичета!

# 601
mama Iv ,честит имен ден да си жива и здрава,и все така ентосиазирана майка  Peace
страхотни изкушения си предложила виртуално ,благодаря  Peace

# 602
  • Розовата долина
Здравейте,момичета!!
Как сте?Никой не пише напоследък,защо така,много грижи ли са ви налегнали?То и аз съм така,вечер като се прибера,правя нещо за ядене и заспивам пред телевизора,напоследък много се изморявам,а и по-зле ще става полужението....Но през деня поне съм добре,активна съм,само ми се приспива след обяд,ама адцки много... Sad
Да ви похваля моето дете,снощи спа сама в новата си стая!!Ние миналата седмица и я дооправихме,легло,перде и други там нещица и тя веднага прояви интерес да е вече "като големите".Даже станала сама през ноща,пишкала и пак си легнала!!А аз си мислех,че ще е много трудно това преместване!!Ама нали ще става кака,голям мерак я гони,дано и след като се роди бебето пак да е така загрижена и да помага!! Hug
Иначе,нищо ново при нас,освен че си получих "добрата новина" и вече съм спокойна,че доста се бях притеснила,и вече знам със сигурност, че ще си имам още една девойка
Ето малко снимки от последната фотосесия с бебето на една колежка
http://taniahr.multiply.com/photos/album/11/bremenna#photo=7

Поздрави на всички и лека вечер!!

# 603
Момичета влизам да ви почерпя.Днес Гани става на една годинка.

# 604
Честит рожден ден и на Мишето на Гретето!Пожелавам му да расте здраво,весело и послушно дете и да радва мама и тате!

# 605
Добър вечер! Малко късничко  Blush ама това е положението.Няма време за нищо.На работата ми е ад.Вкъщи нема време.
Ама наистина никой не пише вече. newsm78
Честито на рожденниците!!!!!

# 606
Честито на патерица на рожденниците,нека бъдат здрави и щастливи деца и добри хора,честито и на родителите им  Hug  bouquet
Честит имен ден на малката Антония на Мая,да ги радва и слушка много   bouquet
Наистина на последак никой не пише тук,и аз все съм изморена и нямам време и желание за компютъра в къщи,
Танче,много си лъчезарна бременността ти утива  Peace
Ние сме добре,децата на детска,ние на работа и така,днес си имаме именничка-свекървата и ще има голям купон като всяка година  Flutter
Хубав ден на всички!

# 607
  • софия
Честити пождени дни на мъниците, с малко закъснение.
И ние сме добре, аз т.е. съм на антибиотик, ама уж ще се оправя.
Ици си е на градина, ние на работа...Нищо ново под слънцето. Бяхме вчера в един клуб на р.ден на Ицко на гаджето от детската градина.
Друго май няма. Чакаме вече да идва пролетта Joy и да пътешестваме насам- натам...Моя мъж само до Гърция не мога да го навия да отидем. Close
Гледах за Мирамар на Обзор вече има оферти за Великден и майските празници. Дано да успея да пробив пред г- на капитан. Laughing
Лека вечер!

# 608
Здравейте и от нас!
Няма с какво да се повалим или оплачем - все същото. Е, растем де Simple Smile Еличка вече си пее, гука само, обърна се от гръб по корем 2 пъти, посяга към играчките с ръчички...  Heart Eyes Ами такива работи. Лошо с тоя студ и сняг, че все в къщи  Confused
Ина, вие все по почивки бе Simple Smile КОга работите??? Искам и аз такава работа, съгласна съм и на 300 лв заплата Wink

# 609
  • софия
Е, великден, майските празници са по 4 дни почивка Laughing

# 610
Здравейте,
аз късничко се включвам, но днес ставаме на 1 годинка и имахме цял ден гости!
Утре ще пусна малко снимчици!
Лека вечер на всички!

# 611
Честит рожден ден на сладката Татянка  Hug Любке да ви е жива и здрава,да ръсте красавица като майка си и да има много късмет в живота   bouquet

# 612
  • Розовата долина
Добро утро,момичета!!
Честита първа годинка на Татянка,нека бъде гордост за мама и тате и има най-безгрижното детство на света!!!
Какво правите в тия студени дни?Аз се предвижвам само с кола,добре,че Митко е в отпуск и ме кара на работа и ме взема,че така ме е страх да не тупна някъде,пък и с тоя шкембак!!!Ама вече имам нужда малко от разходка,пък няма как да стане,хем да е на чист въздух,хем да е безопасно!!
Снощи имахме гости,едно приятелско сем. с детенце,колкото Инка.ЕЕЕЕ,легна си дивачето в 1 часа и сутринта скочи в 8,как се наспа-не знам.А къщата я бяха обърнали буквално с краката на горе,та сега си имам занимание!!! Laughing
За мен какво да ви кажа-добре съм.Имам чувство,че за 1-2 седмици,коремът ми е порастнал ужасно много и на работа вече всички казват,че съм заприличала на бременна(преди бях просто като напълняла повечко!!)Ама лошото е,че започва все повече да ми тежи,но  така ще.....
Хайде лек и спокоен ден!!

# 613
  • софия
Ей, на коя страничка сме отишли... ooooh!
Честито на празнуващие малко на патерици
inka2005, леко бременеене. Кога ти беше термина? Подготвяте ли Инка за бебето? Мой колега сега има второ внуче, разликата на децата е 3 год. Та " каката" голяма ревност я гонела, все казвала" Остави го, остави го това бебе"...
Ицко сряда за четв. вдигна през нощта 38,2, та го спрях двата дни от градина. После чак на следващата нощ вдигна 37,2. Мина без нурофен или панадол. Сега е само на капки и сироп Тусавит.
Днес бяхме повече навън, че се постопли. Ама в тази киша не си е работа. Миналата неделя го водих в кукления театър, имаше Снежанка. Ей, беше пълен театъра, не очаквах.
Малко снимки:
http://innchen.snimka.bg/holidays/razni.468423

# 614
Ей Инче,много хубава снежанка си била  newsm10 браво на тебе   bouquet
Танче,отива ти бременността,разхубавила си се,ей друго си е да си бременна направо ми се прииска и на мен то толкова много приятелки и познати ще раждат в близките месеци че направо човек да се замисли  Wink
Любке пусни някоя снимчица от първият рожден ден на Танчето де  Naughty
Няма голям интерес към темичката ни напоследък но както и да е ,аз много се изморявам от работата и после от домашните задължения и не ми се сяда на компа чак вечер честно казано ,добре че миналата събота поизлязохме на среща с момичетата от форума в Благоевград,та направихме един пиано-бар  Crazy
Децата не могат да се нарадват на сняг тази година поне при нас нямаше особенно много почти никакъв  Sad
Хубава вечер на всички   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт