Лятото дойде - ЧИРПАНлийката на морето да се заведе!9

• 29 196
  • 732
  •   1
Отговори
# 615
И аз не съм писала скоро тук,ама то няма и нищо интересно.Честито на патерици на всички празнували.Миналата цяла седмца Теди ходи на ски-училище на Витоша.Много и хареса.Беше започнала да се окашля преди това,че се притеснявах къде съм я пуснала в този студ,ама...задържа се детето-минахме с едно сиропче и парене на крачетата вечер.
Като се върна вечер тепърва започвам да готвя,да пера....и не стигам изобщо до компютъра.На работата също ми е натовярено-нали приключваме.На всичката работа ми дойде писмо,че ме викат на 10ти на ТЕЛК,та и за там документи тръгнах да вадя.
Дани, не се мисли за бременеенето-млада си още....а пък ти е време за една кукличка.Не за друго,ами да има кой да строява мъжкарите...а и да ти помага де.
Слагам малко снимки от ските на Теди и заминавам да чистя, продължавам да готвя и така.
Успешна нова седмица на всички.
Пишете повече,че с това море май ще пишем до следващото в тази тема.
http://nadejdatd.snimka.bg/children/tedi.450329.17163509 до края.

# 616
  • Някъде в Европа...
Хайде и аз да се разпиша  Grinning

Голяма зима ей...при нас имаше и много сняг , и много студ...И снега усетих, и студа (особено на работа, щеш не щеш сутрин 15 мин съм навън Simple Smile)
Ето доказателството:
http://airradi.snimka.bg/advertising/redut.270939.17181882

Иначе всичко е наред - Ради е здрав, ходи на градина; аз съм добре, ходя на работа...
Началото на март ще ходим на гости в Германия пак, купихме билетите за самолета.... Време е вече да си избера кола  Wink
Няма с какво да се похваля общо взето....омръзна ми вече този студ, искам си 40-те градуса на лятото...

Танче, лека бременност!
Джинджер, бряво че ти се искат още деца при две налични Simple Smile. Аз съм другата крайност, колкото повече пораства Ради, толкова повече не мога да си помисля, че ще се навия пак за бебе. Между другото пак съм на 90 дневната диета, искам да отслабна 5 кг само, ама и понеже са малко, да си призная че нещо хич не съм стриктна Embarassed - ето в4ера смених плодовия ден с белтъчен, уж днес да съм на плодове, но мама днес панирала едно рибно филе(обожавам риба) и хайдееее....втори белтъчен ден, плодовете по дяволите Twisted Evil

Друго няма! Не съм редовна, защото вече с Ради водим борба за пц вкъщи...най- много да накарам баща му да ми купи лаптоп, а този пц да си е за него изцяло....
Успешна нова седмица!

# 617
  • Розовата долина
Браво на вас,има раздвижване на темата!!!Само така!!!

inka2005, леко бременеене. Кога ти беше термина? Подготвяте ли Инка за бебето? Мой колега сега има второ внуче, разликата на децата е 3 год. Та " каката" голяма ревност я гонела, все казвала" Остави го, остави го това бебе"...

Ина,на 25 май ми е термина,в началото на април ще изляза в болничен,ако съм добре,де!!А що се отнася до Илина,мисля че няма да имам проблеми,дано да не се лъжа. PraynigТя сега е толкова загрижена,постоянно се интересува рита ли бебето,ако легна веднага идва да ме завива!!!От 2-3 седмици си спи в отделна стая,става вечер сама,пишка си и пак ляга и това стана изведнъж,а си мислех,че няма да иска да спи отделена от нас.

Танче,отива ти бременността,разхубавила си се,ей друго си е да си бременна направо ми се прииска и на мен то толкова много приятелки и познати ще раждат в близките месеци че направо човек да се замисли  Wink

Мерси,Дани!!Забелязвам,че откакто съм бременна си обръщам повече внимание.Може и от това да е!!
А иначе да викажа,онзи ден си взех един ден отпуск и юрнах Митко цял ден по магазините в Стара Загора с идеята да си купя панталон,че имам само поли и рокли,ама измерих всичко,което видях и с нищо не се харесах,ужасно ми стоят панталоните и пак пола си взех.Ще мръзна-няма начин!!
Дани и аз много се изморявам,а после след работа като приберем пак започваме да шетаме,мира няма!!Ей днес не съм седнала,само готвене и шетане,а има още да гладя и мусака мисля да правя,това женската работа край няма!!!
Ина,Илина и тя ми е болна,кашля,сополи добре,че Т не вдига,ама 2 дни пак ще е в къщи,а Митко горкият цял месец беше в отпуск и сега утре трябваше да е на работа и хоп Илина болна,ще се наложи да я гледа!!Много си сладка като булка-снежанка!!На Рибарица ли сте били?На мен там май най-не ми харесва от военните бази,иначе природата е супер,тишина,спокойствие!!!

Ето още 3 снимки от бременния ми период:
http://taniahr.multiply.com/photos/album/11/bremenna#photo=8
Като бях бременна с Илина нямам нито една снимка,та затова се сега ще се снимам възможно най-много!!!И ще ви пускам да ме следите как наддавам!! Wink

Хайде усмихнат ден ви желая!!

# 618
Добро утро момичета.И мен ме хвана липсата в тези тема.
Нищо ново при нас.Детето на градина аз на работа.
Едно и също всеки ден Whistling

# 619
  • Някъде в Европа...
Само побутвам, после ще пиша......да не я търся пак темата, че беше чак на 3 та страница Rolling Eyes

# 620
Здравейте и от мен !
При мен нещата накъсяха и очаквам всеки момент бебката. Flutter Имам да гладя още дрешки,но се надявам днес да приключа с това.Багажа ми е стегнат и съм в очакване. Praynig
inka2005 много си сладка с коремчето , а каката изглежда много щастлива  Hug
Леко бременеене до края  Praynig Hug
Лек ден ви желая !

# 621
  • Розовата долина
Здравейте,момичета!!
Напоследък темата ни хич я няма,активност-нулева!!!Ама то иаз съм от тези дето са за порицани Embarassed
Няма какво да се пише,все една и съща е!!!Илина съм я оставила за 2 седмици в Чирпан и сега в къщи е едно спокойно,подредено.....Тази седмица изрових бебешките и дрехи да видя какво имам и какво ще мога да ползвам,ами то като гледам още 1-2 бебета мога да отгледам LaughingМоже само няко боденце с късо ръкавче да купя,комплект за изписването,шишета,ей такива неща,но определено по-голяма част от нещата ще си ги ползвам.Вече почти нямам търпение да изляза в болнични,не ми се ходи много-много на работа,нооо имам още месец.
mama Iv,хайде ще чакаме новини от теб,стискам палци нещата да са наред и леко раждане ти пожелавам. Simple Smile
Само побутвам, после ще пиша......да не я търся пак темата, че беше чак на 3 та страница Rolling Eyes
Хайде,де послето дойде!!! WinkКак сте вие?Стопи ли се снега при вас,че голяма зима ви беше налегнала!!!Целувки на Ради!!!
Даниииии,къде се губиш и ти??Гледах снимки във фейс бука,много си сексаспилна на Св.Валентин Wink
Пак ще ви пусна някоя снимчица:http://taniahr.multiply.com/photos/album/11#photo=11

И нека малко да пораздвижим темата,плийссс!!!

# 622
  • Някъде в Европа...
И нека малко да пораздвижим темата,плийссс!!!

Ааа, отговаряме само на "пор фавор" и "с'ил ву пле". Laughing. Майтапче.  Peace

Сега в момента Ради се къпе...приспивам го и ще пиша. Обещавам

# 623
  • софия
У, не мога да повярвам, че сме на първа страница. Надниквах от време на време, но нищо ново.
Ние вчера на обед тръгнахме за Сандански. Един хубав парк имат...страхотен! Изкарахме там 3 часа, темп. беше 21 градуса. Вечерта преспахме там и тази сутрин- Рупите, Мелник, Рож.манастир. Обядвахме в Мелник и ктм 13, 30 си тръгнахме за София.
Щяхме на спрем и в Благоевград, но заваля дъжд. Утре ще пусна снимки.
Сега 1 седмица на работа и на 01.03 заминаваме на Боровец за 5 дни.
Хайде АИР да пише после. И лека нощ! bowuu

# 624
  • Някъде в Европа...
тук съм  Grinning , този път си спазвам обещаното.

Танче, много хубави сте и двечките с Елина. Предполагам и Митко е добре. Мислите ли вече за име на бебока? Другите баба и дядо ли ще зарадвате сега?
Джинджер, разказвай за Св Валентин!...И снимков материал може да приложиш  Wink
Инка, не се и съмнявам , че е било страхотно...И на Боровец полжелавам да е същото. И да не забравите да се върнете, че кой ще ни закра до летището на 6.03  Mr. Green

И при мен минаха добре празниците. Ходих на Трявна. Ей, много е красиво там, бях ходила като дете и нищо не помнех. Изцяло е ориентирано към туристите градчето...
Изминалата седмица си бях вкъщи. Ради не беше съвсем здрав в понеделник и реших да си взема болничен , хем да го гледам, хем да си почина. Така се случи, че нашите заминаха за Южна България и си останахме двамата самички цяла седмица. Обаче в сряда взех, че прихванах от него вируса и такава глава ме болеше, ушите също, чувах като през фуния , отвратително....В резултата сега съм все още с ужасна хрема, нямам нито вкус, нито мирис, ужасно е....
  Премина добре обаче седмицата. Бях забравила колко е хубаво да живееш сам. Момичета, използвайте всеки миг, не се ядосвайте за глупости с мъжете и децата.... нали знаете, оценяват се най-добре нещата, когато вече ги няма.....Ради много ме слуша, от сърце му се радвах, че вече е голямо момченце и се опитвва да ме отменя във всичко (баща му просто си няма на представа колко изпуска). Слава богу и времето се стопли последните дни, стопи се омразния сняг (не искам и да си помисля вече, че може да има сняг пак, омръзна мииии), последните два дни бяхме с Ради по 5 часа навън в парка, без въобще да се прибираме, обядвахме по заведения и се наслаждавахме на прекрасното време.
  От днес започна нормалното ежедневие. Трябваше да отида до работа за 2 часа, утре пак на работа, Ради на градина.....тази седмица ще изкараме така. Другата- възнамерявам да съм на работа само понеделник и вторник и после да съм в отпуска почти 4 седмици. Наближава и почивката в Германия. Летим на 6.03. Там ще сме 2 седмици. Сигурно ще има сняг и там, но поне  ще е алпийски  Mr. Green Татито ни чакал с нетърпение....
  Друго интересно не се сещам.

Милиони целувки на вас и децата!

Успешна нова седмица!

# 625
Хайде и аз да се разпиша-стига само съм чела.Нищо ново и интересно при мен.На работата расте напрежението-кавги за нищо и от нищо....един вид от типа заяждане за нищо-"тук защо няма точка,ами къде е запетайката...защо не сте прочели еди кое си писмо на НАП"....Вече нямам нерви за подобни глупости.От една седмица пускам автобиографии и ходя по интервюта-надявам се скоро да се похваля и с нова работа.
От понеделник влизам в болницата...отново/нищо ново под слънцето просто минаха 3те месеца и пак трябва да си сложа от ония скъпите системи/.Гледам ходите си напред-назад на разходки из страната,а ние дори в Чирпан не сме си ходили скоро....може би последно от миналото лято.Колата ни е нещо за ремонт,та мъжа ми не смее да тръгнем на по-дълго пътуване. Записали сме Теди отново на ски от по-другата седмица,ама като гледам времето може и да не я огрее.Идва 8ми март...но това вече не е мой празник,а ден-ден на Теди,та и за тогава не очаквам нищо интересно.Добре че поне системите ще са ми минали...Та това е от мен.
Приятен ден на всички и весело изкарване на 8ми март-най-вероятно няма да се включа до тогава отново.Пишете повечко,че с тези темпове ще докараме и другото море с тази тема.

# 626
Добър ден мацки
И аз като Надето само влизам да чета.Нищо ново и при мен.Другата седмица ще пътуваме към Чирпан.Малко разнообразие.
Хайде лек и спорен ден

# 627
Обещах,че като си намеря нова работа ще вляза да се похваля.....Ето..
ВЕЧЕ СИ ИМАМ НОВА РАБОТА.Доработвам тук още 2 дни и от понеделник....Ще черпя друг път обаче-Сега само да се похваля.
Приятен ден на всички.

# 628
  • софия
А, браво, Наде, честито. Успех на новото място. Heart Eyes

# 629
ЧЕСТИТО   bouquet
И по малко нерви там

Общи условия

Активация на акаунт