Лятото дойде - ЧИРПАНлийката на морето да се заведе!9

• 29 166
  • 732
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте минавам само да ви кажа , че все още сме 2 в 1  Mr. Green
Наде Браво ! Peace  bouquet

# 631
  • софия
mama Iv, още малко. Стискаме палци да си имате подарък точно на баба марта...Леко раждане от мен!!!

# 632
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!!! МНОГО ЗДРАВЕ, МНОГО ЩАСТИЕ И ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ

# 633
На патерици да ви честитя отминалите празници   bouquet  bouquet  bouquet
iniici Благодаря ти мила  Hug Но ще се преносваме от днес с бебката  ooooh! Но все ще реши да излезе,ако не ще и помогнат. Praynig Няма вечно да съм бременна я  Mr. Green
Лек ден ви желая  Hug

# 634
  • софия
Ние си дойдохме днес, изкарахме си добре и мързеливо...жалко, че не караме ски.
Ето снимки:
http://iniici.snimka.bg/mountain/borovec-01-03-05-03.480113

# 635
Честит празник!Нека всички да бъдем обичани и щастливи жени!
Искам да поздравя и днешните медийни звезди mamma_T и Еличка, дори и да не ни казахте, че ще участвате при Гала , ние ви видяхме! Татяна видя Елито и се развика бебе- бебе и аз обръщайки се виждам Цвета и Ели, изглеждаш страхотно, въобще не си се променила! Дори майка ми ми звънна в този момент и ме пита, а бе момичето при Гала не е ли на Иренка сестрата, така че Цвете всички те познахме  bouquet
Ние сме добре, по цял ден правим пакости и така!
Мама Ив, мисля,че вече трябва да не сте две в едно, така че чакаме да чуем новината!
Хубав празник!

# 636
............
така че Цвете всички те познахме  bouquet

Мдаааааа...и аз я видях Цвета.
Между другото някой знае ли тя къде се изгуби и защо спря да пише?...всъщност не само тя-темата замря съвсем-дори по празниците не надниквате да споделите как сте изкарали.Някой няма ли да каже как изкара женския празник?????
Приятна вечер на всички и ....пишете по честичко

# 637
  • софия
Ето ме..аз надниквам от чат- пат. Ицко го оставихме 1 седмица в Търново при нашите, че кака и Ради са в Германия и родителите ми са свободни.
Вчера ходихме на гости у наши приятели, колкото да не сме сами на празника. Почерпихме си колегите в офиса...
Този сняг и огромните задръствания ми лазят много по нервите. Тъкмо се забелязваше, че заради кризата трафика не е така голям, а вчера ми отне 2 часа да стигна до работа. Но вижда му се края...пролет идва!
Друго не се сещам, за на Ицко р.ден сме запазили клуба вече, поканите са готови. По Великден смятаме на Сливен, Свиленград и Бургас да отидем. Лека нощ  Hug

# 638
  • Розовата долина
Хайде и аз да се запиша!!!Аз влизам да видя какво става във форума,ама като никой не пише,то не е интересно,пък и вечер след работа съм тооооооолкова изморена,че само гледам да хапнем нещо и лягам.НООО в края на месеца излизам в 45 дневния болничен преди раждането и тогава ще ви досаждам постоянно!!!! GrinningДнес Илина кашля нещо и аз реших да си остана в къщи да си я гледам един ден,пък утре и в петък баща и е свободен.То и на мен вече ми тежи на работа и не ми се ходи,много-много,но все ще издържа още 2 седмици.
За 8ми март-мина много добре,първо сутринта Инка докато се приготвях идва при мен и стиска нещо в шепичките.Ама едно сладко,сладко ми вика:"Мамоооо,честит празник!"Подари ми часовник(въпреки,че някои казват,че не бил хубав подарък,на мен ми хареса)После на работа също беше приятно,получихме доста цветя от доволни клиенти.След работа в детската градина искаха майките да отидат да вземат децата и имаха страхотна изненада за нас.Бяха направили един трон,украсен с цветя и сърца и като влезнеш в стаята те черпят първо с целувка(за хапване)пускат музиката на Море от любов и те канят да седнеш на трона да се почувстваш като принцеса,тогава детенцето започва да казва мили стихчета за мама,като те хваща за ръцете,гледа те в очите и ти говори мили думички......Бяха направили едни медалиони-сърце и снимки.Абе въобще,така на всяка майка индивидуално внимание много ми хареса,сигурно нямаше майка,която да не се просълзи!!!
След тържеството бяхме запазили места от работа в едно заведение и там ходихме да се почерпим семейно,хапнахме,някои пийнаха Winkиии това беше.Хубав празник се получи,въпреки,че аз не съм му кой знае каква привърженичка..
Много съжалявам,че не съм гледала Цвета,но сега ще ровя из нета,все някъде ще мога да го гледам.
Ние вече ще трябва да се подготвяме за бебо,че няма много време.Шкембакът ми е големичък и ми тежи,особено вечер,а и бебката така рита,че ми спира дъха на моменти,ама това са сладки болки.
mama Iv сигурно вече е родила,ще чакаме да ни информира в най-скоро време!!
Ами това е от мен,много целувки на всички!!!

# 639
Ехоооо!
Как я карате, мами Simple Smile Някой знае ли как се пуска нова тема, че с това море в тоя сняг не ми се връзва Wink
Ние сме горе-долу добре, с малки (т.е. големи де, но... да не изпадаме в подробности) изключения. Татко почина на 20.02.... Бях си в Чирпан за 10-тина дена, да поостана при майка, да не е сама.
Разбрали сте, че и при Гала се показахме, както баба казва Simple Smile Интересно беше. Щяхме да сме в публиката, но понеже основните гости не дойдоха поради лошото време, ме изтипосаха и мен Simple Smile Ако знаете колко хора ми се обадиха да ми кажат, че са ни гледали.... И всеки вика: що не ми се обади да те гледам! Ами нали и без това всички са го гледали...  Crazy
Мама Ив кво става? Да не би да е родила и затова да не пише? Стискам палци всичко да е наред  Praynig
Танче, ти изглеждаш екстра, значи се и чувстваш така! То времето минало - ей на, скоро излизаш в отпуск Simple Smile
Иниици и АИРРади - много сте сладки бе  Hug Не планирате ли някоя екскурзийка скоро Wink За пътуването до Германия знаем и завиждаме  Crossing Arms Wink

# 640
Здравейте момичета.Отдавна не съм писала Embarassed
Сега и новината http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=478156.90 / аз като една бивша заралийка влизам от време на време да чета какво става из любимият ми град.

# 641
Здравейте!
Блaгодаря m_tania за информацията! И така ЧЕСТИТО на мама Ив! Да ти е жива и здрава щерката, да расте умна и красива!И пусни снимчици, когато ти де възможно на бебока.  bouquet

# 642
Честита трета щерка на mama Iv,да ви е жива и здрава и много късметлийка!
Танче малко остана стискаме палци и времето ще мине и ти ще се похвалиш  Hug Peace
lubasha ,целувки на вас двете с Татянка  Hug
iniici ,гледах снимките ви,добре си живуркате  newsm10 само така,кака ти пак опразва моловете сигурно,но ще си каже като се върне  Wink
Ние сме добре и при нас има сняг,децата на детска ние на работа и така
тази неделя смятаме да ходим на куклен театър
хубава нощ момичета   bouquet

# 643
Кой каза, че не пиша? Wink
МамаИв, честита ти дъщеря! Да расте здрава и усмихната, много късмет й пожелавам!
И аз да се похваля и с друго - кумата ми и тя има второ бебче, роди се на 26 февруари. Борис се казва. Голям е сладур. Като сложихме Елица до него, тя изглеждаше като гигант, а иначе си е мъничко бебче Simple Smile
Вече има надежда снегът да се стопи и да извеждаме бебоците. Вчера излизахме с нея из квартала, обаче още на 10-я метър и краката ми бяха чисто мокри  Close
Наде, забравих предния път да ти честитя новата работа! Дано е за добро - пиши за нея.

# 644
Здравейте мили мами!Благодаря ви за пожеланията   bouquet  Heart Eyes Hug
Искам да се извиня , че не ви писах веднага  Embarassed Heart Eyes
Видях,че m_tania ви е донесла благата вест за ,което и благодаря  Hug
Сега накратко да ви ,кажа какво се случи с мен. Laughing На 06.03. рано сутринта към 2.40 ч. се събудих с ужасни контракции,които се оказаха на 2-3 мин.  #Crazy По бързата процедура обаче си направих тоалета в банята с помощта на милото и право в АГ-то.Към 4.15 ч. след документацията и клизмата ме качиха в предродлина зала.Вече бях с 5 см. разкритие и към 6.20 ч. се роди нашата Божидарка.Изключително останах очарована от акушерката , санитарката и едната специализантка на д-р Кадирева ,които ме поеха.Цял живот ще ги споменавам с добро. Heart EyesВсичко мина нормално ,но си имам и 3 шева  Wink Майка беше дошла от Чирпан да помага, но вчера си замина и сега сме си сами с Боби докато си доидат каките  Mr. Green
Ето и малко снимчици http://vandaa.snimka.bg/baby/bojidarka.481939
MammaT Честито бебче на кумата ти   bouquet Нека расте в едно безгрижно детство ,живо и здраво да е ! Hug

Общи условия

Активация на акаунт