Лятото дойде - ЧИРПАНлийката на морето да се заведе!9

• 29 164
  • 732
  •   1
Отговори
# 645
  • софия
mama Iv чаках да се появиш лично и тогава да ти честитя.
Леко раждане е било, браво! Бъдете много здрави. И каките са големи-ще ти помагат.
Събота бях на питка на бебе, ей нещо се размечтах, но да видим. хем съм така, хем така. Rolling Eyes
Запазихме за на Ицко р.ден клуба, ще са към ч5 деца. Той иска за подарък планината на гормитите, та събота ще ходим до Джъмбо.
Хубав ден на всички!  bouquet

# 646
Днес съм почивка и реших да се разпиша.Напоследък не остава време за нищо.Поне времето се затопли.Минлата събота празнувахме рожден ден на Теди-вече стана на 6.Ето малко снимки:
http://nadejdatd.snimka.bg/children/tedi-6-godini.482442
Все още ми тече предизвестието и не съм назначена на новата работа,но си ходя там.Всъщност това там е:
http://www.remedium.bg/
Има много работа-все пак са 5 аптеки,но се справям.
Честито на всички нови мами-пожелавам им да изгледат здрави и добри деца.
Та това е от мен-отивам да я върша някаква,че...
Приятен уикенд на всички.

# 647
Наде, да ти е жива и здрава Теди! Много да я слушате Wink
Ние почнахме всеки ден да излизаме навън, по цял ден сме или в Борисовата, или някъде другаде. Днес бяхме из Младост, като преди това ходих до Мол София (по работа, не по разходки) с метрото с Еличка. И така... пролет иде  Sunglasses

# 648
Честита първа пролет Hug.

........и пишете повечко деееееееее

# 649
Наде да ви е жива и здрава Теди,честит да и е рождения ден на патерица  newsm59
гледам добре си се представила с трапезата браво  Peace

# 650
Какво хубаво временце е навън....
Сутринта станах и се изкъпахме с теди с идеята да отида до аптеката да поработя малко.Звъннах на шефката,но нещо не ми вдигна и сега мисля да сменя плана-ще излезем малко навън,а ако се свържа ще ме закарат и така.
Приятен неделен ден на всички....и усмихнат като времето навън.

# 651
  • Розовата долина
Привет,момичета!!
Ние си ходихме тази събота и неделя до Чирпан,празнувахме рождениия ден на Илина,който беше вчера.много добре си изкарахме,тя полудя от щастие(както всяко дете на рожденния му ден,разбира се)Времето беше страхотно и ходихме на разходка в градината,имаше много майки с колички,но смея да кажа,че вече никой не познавам SadАма нищо,де.Утре ще нося торта в градината,да се радват децата и най-вече мойто.. Laughing
Хубавата новина за мен е,че тази седмица ми е последна на работа и от другата съм си вече в къщи,имам доста неща за вършене,да се подготвя за бебо.И идната събота се каня да отидем до Пловдив да напазаря това онова,че още нищо не съм купила и после май ще се наложи да спра да пътувам,че да не родя по пътищата Laughing
Ще кача снимки и ще пусна,но по-късно!!
mama Iv,не съм ти честитила малката принцеса,да ти е жива и здрава,много да ви радва и само положителни емоции около нея.Каките сигурно много помагат,като ги гледам на аватара?
Ани,хайде,чакаме да се включиш да разкажеш как беше пътуването? Wink
Kiki_andr,дано новата ти работа е точно това,което търсиш.Успех!!!
MammaT,само така,по цял ден по разходки и това е то задължението на майките,няма само да готвим,чистим и перем я!!

Ами това е от мен!!Успешна нова седмица!!!

# 652
Танче да ви е жива и здрава и на вас рожденичката,желая и щастливо и безгрижно детство  Hug Peace  bouquet

# 653
  • Някъде в Европа...
Привет, мамички!

Танче, да ти е здраво момиченцето! Много да ви радва, а вие нея - много да слушате Mr. Green.Хайде, стига вече с тази работа, излизай да си почиваш, и дано само да са положителни емоциите оттук нататък!  Peace Къде ще раждаш?
Мама Ив, честита рожбичка! Всичко най, най и на двете ви желая!
Джинджер, какво става с теб? Похвали се нещо!  Wink

Така, ние се завърнахме в събота. И двете пътувания минаха перфектно като се има впредвид, че в един и същ ден и летяхме и пътувахме с автобус до и от София. Ради вече е толкова свикнал със самолетите, че дори той ми обяснява, че като светнела лампата,съм трябвало да сложа колан Simple Smile. Смееем се, че още не се е качвал на влак, но има вече 6 полета със самолет.
В Германия беше  мн.добре. Ей, 15 дни абсолютно за нищо не съм мислила, а като имате впредвид, че нямах нет нито бг тв, можете да си представите как се бях откъснала от всичко и ми се отрази много добре. По цял ден бяхме самички с Ради, Руси има доста работа и е много доволен въобще от живота там. Та общо взето през деня бях изцяло отдадена на детето, играехме си по цял ден. До последно имаше сняг и излизахме пред къщата, борихме се, замярахме се, дадоха ни и шейна, та се и возихме. По магазините ходихме вечер. Този път накупих основно храна (доста по-евтина е и много по-качествена от нашата.Цени няма да споменавам, защото наистина е много по-евтино), козметика имам от миналия път, а дрешки просто нямам нужда имайки впредвид, че ходя с камуфлажи по цял ден  Simple Smile . Е, не пропуснах да си взема няколко блузки на известни спортни марки, щапка също  Simple Smile. На Ради купих някоя друга дрешка, основно с Маккуин, защото той не иска с нищо друго  Mr. Green, даже и слиповете му са с тази кола. Така, с две думи, много си починах и се заредих с положителни емоции.
От днес си започва ежедневието. ради- градина, аз от сряда - на работа.

Снимки нямам кое знае колко, защото не сме ходили никъде, изклучая магазините, беше студено, а и там в неделя всичко е затворено.

Много целувки и пишете, ей!

# 654
  • софия
Днес си имаме рожденик, Ицко става на 5.
Не мога да слагам картинки, но се чувствайте почерпени. Party

Сега се връщаме от клуба , ще сложа по- късно някоя снимка. Лека вече
Снимките: http://iniici.snimka.bg/holidays/icko-r-den-5-god.486521

Последна редакция: нд, 28 мар 2010, 08:13 от iniici

# 655
Е честит рожден ден на малкия голям Ицко! Да е много щастлив, палав и здрав, дарадва мама и тати!

# 656
Честит рожден ден и от мен на малкия ти палавник,  iniici bouquet
Нека расте все така весело и безгрижно и много, много да ви радва!
Разгледах снимките-голяма веселба е паднала. Mr. Green

# 657
  • Някъде в Европа...
Да ни е много здравичък Ицко! Да расте умно момченце и да радва много мама и тати!

Инка, разгледах снимките, весело е било, а ти си много хубава с този тоалет, не си ми се похвалила  Wink

Честит празник на имениците! Носете си имената с гордост!

При нас нищо ново. Работа, градина, някое друго вечерно излизане  Laughing Ради се опитва да ми се разболява, но го започнах с Изопринозин, дано удържим фронта. Днес съм на работа за няколко часа, смятам да мина и през някоя църква тогава, че сега е много лошо времето и не ми се излиза, а съм и малко снощна Twisted Evil

Весела седмица и да боядисате най-красивите яйца!

# 658
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИЦКО и от мен...макар и със закъснене.Пожелавам му да е здрав и монго да радва мама и тати.

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ.

ВЕСЕЛ ПРАЗНИК.

И тук вали,но въпреки това с Теди отидохме да запалим по свещичка...Жеко е на работа.

Последна редакция: вт, 30 мар 2010, 19:39 от Kiki_andr

# 659
  • софия
Цвети, вчера имаше празник..Малко със закъснение- живо и здраво да ти е името. И дано само късмет да ти носи.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт