Лятото дойде - ЧИРПАНлийката на морето да се заведе!9

• 29 190
  • 732
  •   1
Отговори
# 120
  • софия
За мен през седмицата не е много добре, всяка сутрин карам Ицко в Младост и в 17 го прибирам. За 15.08. добре ли е?

# 121
Здравейте,колегите са на обедна почивка и реших и аз да си почивам Mr. Green
Ани,разгледах още вчера снимките даже от тук от работата,много е красиво,а на онази снимка пред замъка си като принцеса от някоя приказка пред своя замък Wink супер е че сте тримата заедно Ради сигурно е на седмото небе,таткото и той предполагам,природата си е приказно зелена,добре че отидохте Hug Peace

Среща се заформя в София чета,но после снимки наякой да пусне моля ви Praynig
Танчето прави тен сега на някой плаж Mr. Green
И аз чакам с нетърпение събота да отидем и ние на Огняново,децата ще изкефят много на басейна на хотела а и познати се очертават да са там така че вечерта ще се съберем на софра в ресторанта може после и по питие край басейна Wink
За сега чао от мен до довечера,очаквам колежката да се върне и да хапнем китайско Grinning

# 122
  • Някъде в Европа...
Джинджер, в4ера бе6е моя ден  Mr. Green - ходиьме до близкия град )на 10 км е) - да ме види6 колко съм пъргава из моловете - маркови магазини, огромни намаления  Mr. Green, маме, мале, ела да ме види6  Wink. Ни6то об6то с поведението ми в планината  Wink А пък цените -  колан в Tally Weil  за 1 евро, 4анти по 3 евро, бански´- 5 евро... Подозирам 4е 6те се хар4ат много еврита  Wink и в4ера бе6е само разузнаването, истинската мисия тепърва предстой  Mr. Green

# 123
И аз чакам с нетърпение събота да отидем и ние на Огняново,децата ще изкефят много на басейна на хотела а и познати се очертават да са там така че вечерта ще се съберем на софра в ресторанта може после и по питие край басейна Wink
......
Дани,я разкажи за Огняново-как е,в кой хотел ходите и какви са цените?Може пък и аз да навия някой да ме доведе...
А за това,което се случва на Ани не мога и да мечтая...аз съм по по-земните неща.

# 124
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА!МНОГО ВРЕМЕ НЕ СЪМ ВЛИЗАЛА НЯМАМ ИНТЕРНЕТ В НОВАТА КЪЩА ОЩЕ.
ВКЛЮЧИХ СЕ СПЕЦИАЛНО ДА ПОЗДРАВЯ ТАНЧЕТО ,ПОДРАЗБРАХ ЧЕ ДНЕС Е РОЖДЕНИЧКА
дано да не греша, ако пък ли не пак да приеме пожеланието ми
Сега ще се опитам да разгледам и снимките на АИР, имах възможноста да обслужа нейната свекърва и видях смалкия сладур.
На всички всичко добро ви желая и дано някога всички да се съберем

# 125
Ей Доренце добре че ни подсети да погледнем на първата страничка  Peaceи наистина Танчето има рожден ден и сигурно си го парви на морето Hug
Честит рожден ден Танче да си ни жива и здрава,гледай на пред,мечтай и постигай мечтите си в живота  bouquet и бъди все така вярна съфорумка Hug
Kiki_andr ,ще разкажа малко по-късно за Огняново и снимки ще видиш скоро имам и стар албум в сайта пак от там,много е готино Grinning
Ще кача и албум по-късно със снимки от посещението ми на новата къща на Дорето Mr. Green

# 126
За мен през седмицата не е много добре, всяка сутрин карам Ицко в Младост и в 17 го прибирам. За 15.08. добре ли е?

За мен всеки ден е добре Simple Smile 15-ти също Simple Smile Чакаме значи Надя да каже, както и m_tania.
Не знам коя Таня има рожден ден, ама да е жива и здрава Wink 
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 127
 inka2005(Таня) тази Таня има рожден ден Peace

http://danijoro.multiply.com/photos/album/44-ето малко снимки от Чирпан и малката ми кръщелница
http://danijoro.multiply.com/photos/album/42/Na_gosti_v_Stara_Zagora-ето и от старозагорското ни посещение Peace

# 128
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТАНЯ и от мен.Желая и най-вече здраве....и много,много щастие.
За мен всеки ден е добре Simple Smile 15-ти също Simple Smile Чакаме значи Надя да каже, както и m_tania.
Щом чакате Надя да каже....ако ще е за тази седмица....нека бъде събота.За сега ми е свободна и дано не  излезе нещо в последния момент,че.....Мислех пак да прескоча до Чирпан,но отпадна.
Тази седмица е срока за ДДСто и...предпочитам да ми остава време за почивка след работа..не че ще ме карате да копая,но все пак.
Заминавам да лягам.Лека нощ на всички.

# 129
Здравейте!
Така относно срещата :събота през деня е идеално.За сега съм свободна ,но не на 100% .Чакам една приятелка от Италия.Ако идвам ще съм с детето. Heart Eyes . Който иска тел. на лични.
Айде лек ден от мен

# 130
Аз съм на ЖК в Токуда от 12:30. Така че преди и след това съм на разположение. МОже би някъде из центъра, да е удобно на всички. Ако не се съобразяваме със следобеден сън на деца (кажете, ако часът не е удобен), то може и в 14:00-14:30, хем да похапнем   261uu Предлагам на книжния пазар Славейков, на Макдоналдс да се срещнем - наблизо има пицарии, все ще намерим 4-5 места, а? Може и до KFC да идем, близо е... Не знам, ако имате други идеи - споделете Simple Smile

# 131
inka2005(Таня) тази Таня има рожден ден Peace

http://danijoro.multiply.com/photos/album/44-ето малко снимки от Чирпан и малката ми кръщелница
http://danijoro.multiply.com/photos/album/42/Na_gosti_v_Stara_Zagora-ето и от старозагорското ни посещение Peace

Ясно за рожденичката, мерси Wink
А бебешората на Мими си е копие на Мими Simple Smile Сладурана Simple Smile

# 132
  • софия
Съгласна съм за среща в 14.30 на Славейков. Май наблизо имаше Дон Домат, аз не ги знам много по центъра....

# 133
Съгласна съм за среща в 14.30 на Славейков. Май наблизо имаше Дон Домат, аз не ги знам много по центъра....
Веднага ще ви светна за заведенията точно там-та нали там работя-по Раковска са Дон Домат,Happy,по Градстон са пицаиря Уго,Дивака, има и Кухнята на Мама...по Патриарха е пицария Трол,KFC...още някакъв ресторант има...общо взето не е лишено от заведения. Отзад на Гурко също има пицария..
И аз съм без дете,така че часът е без значение.....само дано не е много горещо

# 134
  • софия
Определяме ли 14.30 часа събота на Славейков?

Общи условия

Активация на акаунт