Лятото дойде - ЧИРПАНлийката на морето да се заведе!9

• 29 165
  • 732
  •   1
Отговори
# 660
Да побутна малко .
И да пожелая на всички весели празници

# 661
Аз да питам отшелниците...като нас няма ли да си ходите за Великден в Чирпан?ние се прибираме в петък още-в Чирпан ще боядисваме йцата и т.н.
Весело изкарвяне на всички.

# 662
  • софия
Ние минаваме само през Чирпан. Утре сутрин на път за Сливен и като си идваме в понеделника пак. Единствен вариант е утре към 11 в парка в Чирпан, може да останем за 1 час. Ако някой иска и е там....

# 663
Ние ще сме си там.Тази вечер пътуваме,но утре ще забегнем за 2 дена към Ст,Загора.
Весели празници

# 664
  • Някъде в Европа...
Аз - плътно в Търново. В неделя съм наряд  Twisted Evil,ама само да дойде Гергьовдеееен....... Mr. Green

# 665
Ехо0о0о0о0о момичета привет!!!
Надявам се да сте изкарали добре празниците и да не сте качили много след обилното похапване.
Аз се видях с някой от мамите и така....Беше приятно  bouquet

# 666
  • Някъде в Европа...
привет и от мен!

Минаха празниците, по кантара си личи Twisted Evil Хубави бяха....

Вси4ко по старому, здрави сме, работа, градина...
Днес се разходихме до Ксилифор и после до Павликени до Зоо градина, на връщане Ради заспа и сега спи мноого дълбоко...дове4ера ще е веселие... Twisted Evil

Много целувки на вси4ки и пишете, ей!

# 667
  • Розовата долина
Здравейте,момичета!!!
Аз отдавна не съм се включвала,направо съм за порицание Embarassed
Ама то като няма активност не е интересно.
Преди празниците бях една седмица в Чирпан и се видях с някои мами Wink,Павлина извинявай,че не ти обърнах много-много внимание,ще се реванширам другият път,обещавам PeaceИначе парка беше пълен с много мами,ама аз май вече никой не познвам,доста са по-малки от мен,ми се струва.то пък защо ли тябва да познавам,де.
Иначе аз съм добре,в къщи вече,нося се като кит с този голям шкембак.Вчера бях на лекар и д-ра ми каза,че бебка ще е доста по-голяма от Илина,която се роди 2800,това ще е поне 3300,че и повече.Ама всичко да мине нормално,пък колкото ще и да е тежка WinkСега съм се захванала да чистя в къщи,пренареждам дрехите,днес пера плюшените играчки,после бебешките дрехи на Илина и новите,ей такива работи.
Да се похваля,купих си количка,сега само и се любувам на терасата и вече нямам търпени да я подкарам,ама и това време ще дойде.Моите занимания и грижи са все свързани около предстоящото събитие,така че може и да ви отегчавам,затова спирам.
Ето  ви малко снимки от рожденния ден на Илина:
http://taniahr.multiply.com/photos/album/13/Ilina_stava_na_5godini

И моя милост с шкембака preggo коло Великден:
http://taniahr.multiply.com/photos/album/11/bremenna#photo=15
Ани,караш ли?Радвам се,че сте добре,целувки на Ради!!!
Това е от мен!!

# 668
  • Някъде в Европа...
Танче, леле, колко бързо лети времето....бебчето почти дойде... Simple Smile Като ти гледах снимките знаеш ли какво си мислих - къде са онези години, когато играхме по дискотеките, когато ходихме на морето, безгрижни, безгрижни...
От все сърце ти желая последните дни много спокойствие най-вече  Hug
Каква марка е количката?
Карам от време на време на една приятелка колата...ама определено не ми е интересно...а предавките ги сменям чисто на магия, кога ли, и дали въобще, ще се науча на коя предавка кога се кара? newsm78

Джинджер, да не сме те обидили с нещо, та не пишеш? Надявам се да няма някакъв сериозен проблем, който да ти пречи да го правиш...

Ние сме добре. На Ради му хванах цаката с кашлицата - започнах да давам антиалергичен сироп и спря да кашля...По 6 май смятам да ходя до Чирпан с детето, но не е и изключено да изпратя само нашите с Ради  Wink

Целувки на всички и пишете!

# 669
  • софия
Джинджер, наистина спря да пише.
Аз обмислям идеята др. събота да си дойдем с Ицко на Чирпан, но май няма с коя мама да се видим там. тези от града май не пишат.
AIR, вече ти казах, че на 29.05 ще правим събиране по повод 10 години от завършваме на Езиковата. Мама и  тати като ги няма, ти ще ни посрещнеш. Whistling
А ако и на 06.05 си в Търново, ето къде ще спрем за обяд, на път към Константин и Елена. Mr. Green
Нашите кумове от Бургас ще ни идват днес на гости, ставам да се приготвя.
Ей, мъжа ми на 14.04. стана на 34, да Ви почерпя за негово здраве. Тази година лесно му избрах подаръка, Купих му акумулаторна бормашина и винтоверт.
Приятедн ден!  bouquet

# 670
Момичета,липсвате ми но даже чета вече много рядко  Tired просто много съм изморена от работата,последните 2 месеца работата ни се увеличи неимоверно много и имаме нужда в офиса от поне 2 -ма души но все още се борим само с аз и колежката,вечер съм като претрепана незнам на кой свят съм,прибирам се не по-рано от 19 ч,ако не е свекървата да вземе децата да сготви направо незнам,забравих за времето в което бях свободна и постоянно на компютъра в къщи,та затова не пиша иначе много ми липсва да си пиша тука при вас  Hug Hug Hug
По празниците някак хич не си починах,то психически и физически ми сее натрупало,но нищо ще мислим за моренцето на което ще отидем тази година на всяка цена  Mr. Green
Танче като те гледам и на мен ми се приисква да си гледкам едно бебче,ама като се сетя за моте хуни и си казвам хайде по- натам  Laughing
Момчетата скоро ще имат рожден ден дори за това нямам сили и време да мисля,но вече започнах с плановете,та понеже се пада в понеделник ще е в къщи с приятелски деца и мами след детската и по-късно вечеря с кумовете и сестрата на мъжа ми и свекърите,а на 1 май в събота ще празнуваме с приятели в Чирпан едно обедно тържество ще ни дойде добре мисля  Peace сега дори трябва да избера торта по интернет от пловдивска сладкарница че имало каталог в Супера
Това е за сега при нас,поздрави на всички  Hug

# 671
  • Някъде в Европа...
Уха, Джинджер, ако е на ПопиМони тортата си залагам главата,,че няма да съжаляваш въобще...Ммммм, много са им вкусни продуктите  Peace

# 672
  • Розовата долина
Еййй,така ми харесвате,нека има развитие тая нашта тема,че ей ние го докарахме до това лято!!
AIR,наистина времето си лети,хубави си бяха ония безгрижни времена, HugАма всичко си има край и всичко с времето си.
Количката ми е на Cangaroo,изгледах какво ли не и скъпи и евтини,и най-накрая се спрях на този модел:http://cangaroo-bg.com/in/index.php?act=inside_product&product_id=161Има всичко,каквото аз търсех,и цвета много ми харесва-лилава,дано само остана доволна.Не смятам,че си заслужава да се инвестират 1000 лв в една количка,та затова нещо по-средно.

От все сърце ти желая последните дни много спокойствие най-вече  Hug

За съжаление напоследък ми е доста нервно,кога с причина,кога-без,но Митко доста често го отнася.Може и от времето да е,не спря да вали тия дни,само  вкъщи седя,и бебешките дрехи не мога да пера,че не съхнат,и ей така инервям си се.Пък и хормоните бушуват Wink
Поне днес се разходихме,живнах малко!!! Laughing
jinjer_78,добре дошла отново PeaceНе се отдавай толкова безкористно на работата,евала никой няма да ти каже!!Все пак ти си знаеш,де.Ама умората си оказва влияние на всичко,човек има нужда и от почивка и от развлечения!!
Уха, Джинджер, ако е на ПопиМони тортата си залагам главата,,че няма да съжаляваш въобще...Ммммм, много са им вкусни продуктите  Peace
Аз пък тези торти въобще не ги харесвам(въпрос на вкус),друго си е Неделя!!!

Хайде до скоро!!!

# 673
Да AIR ,точно на тази фирма ще избирам торти ,ама да видим де че сега се спряхме на вариант 2 торти в къщи и две в Чирпан,тъкмо ще има и спайдърмени и бакугани и всички там други щури герои  Laughing
Танче и аз смятам че никой евала няма да ми направи но нямам избор с тая безработица,пък да си стоя в къщи без парички,като че ли и сега не сме много цъфнали,
а да знаете хора как ми се правят ремонти и ми се купуват мебели все си мисля на последак  Flutter

# 674
  • софия
О, и аз съм за торите ан Попимони, страхотни са. Даже в Чирпан занм къде продават и минем ли оттам си купуваме една малка.
Тази година за пъри път на Ицко поръчахме от Лагуна, незнам дали само в София има, но са божествени. А детските колко са разнообразни...
Анелийке, нищо не викаш за гостуването ни и твоите трапези, за които се каним Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт