Размяна на парфюми ХХІІ

• 57 559
  • 753
  •   1
Отговори
# 75
  • при морето
Разменям 25/30мл. J`adore-DIOR,edp.-много го исках,но ми е слаб,явно привикнах на силни аромати... Hug
Предпочитам :Addict-Dior,Pure poison-Dior,Very iresistible sensuel-Givenchy,Inside-Trussardi...
Би ме заинтригувала и Iseya Miaky-L`eau D`isey Peace
Обещан!!! Hug

# 76
Ако някой иска да си разделим Eau de Lalique, нека пише на лични.  Прекрасен е но 200 мл ми идват твърде много. Joy

хммм разпали любопитството ми.Много ли е унисекс миризмата или е по-женска Grinningусеща ли се канелата??
Не е унисекс, за мен си е чисто дамски.
Лъха прохлада от него, лично аз канела не усещам, не знаех дори, че има в описанието.
Предлагайте! Вече имам едно предложение на лични. Бих дала още два пъти по 50 мл срещу нещо интересно.  bouquet

# 77
С голямо съжаление ми се налага да се разделя с   Tom Ford Black Orchid Voile de Fleur

50 мл, тестер с капачка без кутия от fragranceX.com, пръснах се само веднъж, но въпреки че познавах аромата, на мен не стои добре.

Най- големите ми желания в момента са Chloe Eau de Parfum и Starlight.

# 78
Разменям количество от Un Jardin Sur Le Nil / отливка / срещу количество от

- Lolita Lempicka, EDT
- Chloe - новия парфюм с панделката
- нещо друго приятно вкусно и сладко, но не убийствено тежко

Количеството, което мога да отлея от Градините, е до 50 мл. Предпочитам да е мин. 20 мл.

Очаквам предложения на ЛС  Peace

# 79
Предлагам за размяна Bois d'Orange   на Rogger&Gallet  нов 30 мл с кутия и целуфан, от чужбина:

[/quote]

Никой ли не иска този парфюм  Confused Няма го в БГ.Много е свеж и траен, но е твърде ефирен за мен.
Искам нещо по-тежичко, и аз не знам точно какво..приемам всякакви предложения

# 80
  • София
Разменям ето този тестер, 100 мл, мъжки. Пръснат е за проба, но неудобрен (още ми е чудно защо  newsm78). Предпочитам нещо мъжко...

# 81
Аз също се записвам да следя. Имам някои неща, които по-трудно нося.  Wink

# 82
  • Варна
Рaзменям Gucci II около 30-35/50мл. При интерес давам актуални снимки

# 83
За размяна:
Promesse (Cacharel) - 47ml от 50ml, EDT, с кутията, от Ягодка
http://us.strawberrynet.com/perfume/cacharel/promesse-eau-de-toi … ay/44975/?#DETAIL
Dolce Vita (Christian Dior) - около 40ml от 100мл, EDT, от Ягодка
http://us.strawberrynet.com/perfume/christian-dior/dolce-vita-ea … ay/12595/?#DETAIL
Предложения на ЛС, всякакви...   pletka
Да напомня  Wink

# 84
  • виртуално
за размяна

27/30мл Chloe

30мл нов Moschino

100мл нов Next Paradise

Britney Spears - нов сет Curious
50 ml EDP spray
200 ml Deliciously whipped body souffle
200 ml Lather me up shower gel

търся
Dali - Little Kiss, Purple Light, Purple Lips
Cacharel -  Amor Sunshine, Tentation
Lanvin - Rumeur2Rose
Lacoste - Touch of spring, Touch of sun
E Lauder - Brasil Dream, Bali Dream
Versace - Versence
CH - 212sexy

но приемам и други предложения   bouquet

Последна редакция: ср, 24 юни 2009, 09:58 от Рапунцел

# 85
# 86
# 87
Струва ми се интересна идеята за размяна на парфюми , защото наистина след определен период много много почват да не се усещат - привикваме с аромата, другите ги усещат , но не и ние  Simple Smile. Аз обаче открих по линк в В-бокса един сайт за парфюми - www.parfium.net - честно , очарована съм. Цените са толкова добри, че човек може да си позволи и няколко да си вземе, да ги сменя да не му омръзват Simple Smile.
Мисля , че бяха по 30лв. Лично аз съм много доволна от качеството и трайността, честно казано за тази цена, останах много приятно изненадана !!!

# 88
  • Варна
Струва ми се интересна идеята за размяна на парфюми , защото наистина след определен период много много почват да не се усещат - привикваме с аромата, другите ги усещат , но не и ние  Simple Smile. Аз обаче открих по линк в В-бокса един сайт за парфюми - www.parfium.net - честно , очарована съм. Цените са толкова добри, че човек може да си позволи и няколко да си вземе, да ги сменя да не му омръзват Simple Smile.
Мисля , че бяха по 30лв. Лично аз съм много доволна от качеството и трайността, честно казано за тази цена, останах много приятно изненадана !!!

Ааа, и ние ги знаем тия- всеизвестните ментета Simple Smile Кренвирши и филе "Елена" на еднаква цена- как пък не Mr. Green

# 89
Значи хубаво са ги ментосали Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт