Размяна на парфюми ХХІІ

• 57 582
  • 753
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Мине, не мине време и се регистрира по някой да ни хвали новия си сайт  Twisted Evil
И много свалили цените -  по 30 лв за 100мл  ...  Joy

# 91
Мдааа  Thinking Една приятелка фризьорка разказваше как братя роми и предлагали Оригинални пирфюми за по 5 лева парчето - били не лоши ментета  Naughty Явно като минат през нета и цената им се качва...

# 92
  • София
Хахах, пред Била в Люлин винаги има по някой циганин, който твърди, е продава "Öргинални парфюми, бате, 100% ти казвам!". Joy

# 93
  • София
Разменям Bill Blass EDP - 25 ml от тук http://www.fragrancex.com/products/_cid_perfume-am-lid_B-am-pid_ … 5W__products.html
и Max Mara Kashmina Touch EDP 90ml от тук http://-spam292-/?L=products.details&id=1334
Харесвам: Lalique, Lalique Amethyst, Liberte, Burberry The Beat, Crystal Noir

# 94
Все още се разменя :
- 75ml купен от Фрее шоп от летище  и една миниатюрка Yves Rocher Shafali Fleur Rare  7,5 мл Simple Smile

Никой ли няма да ме отърве от тази Ескада  Rolling Eyes Подарявам 1-2 мл. Диор Адикт 2 ,съвсем малко е останало,мисля че има за 2 напръсквания  Simple Smile

# 95
Търся капачка за Шалимар, флакон от 75 мл. Предполагам, че флакона няма значение, но все пак.
Ако на някой му е свършил или свършва, моля да ми пише на лични.
Ще се отблагодаря по подобаващ начин.

# 96
Разменям ето това малиненко Версаче-okolo 30-35ml ot 100 с кутия.Трен е!!!

Добавям и това-Парфюм на Lidl Suddenly D'Or-едп 50мл,нов подарк от Франция и произведен в Германия,аромата е копие на Кул Уотър на Давидоф и трае доста.

Не искам нищо от Авон и Орифлейм,пренаситила съм се.

Последна редакция: вт, 23 юни 2009, 22:15 от iskra72

# 97
 lovekiss  Kissing Heart smile3525 newsm51

Благодаря на vmarinska  Hug

# 98
Търся капачка за L'Instant Magique.

# 99
Търся   Donna Karan DKNY Be Delicious.
Апетитът се отваря с яденето Embarassed имам червената ябълка и ми харесва за лятото, но май и зелената ми харесва достатъчно много, за да я пожелая. Търся я тук преди да я поръчам, може пък на някой да му е омръзнала, знам ли Mr. Green
Намерих

# 100
  • София
запис

# 101
Струва ми се интересна идеята за размяна на парфюми , защото наистина след определен период много много почват да не се усещат - привикваме с аромата, другите ги усещат , но не и ние  Simple Smile. Аз обаче открих по линк в В-бокса един сайт за парфюми - www.parfium.net - честно , очарована съм. Цените са толкова добри, че човек може да си позволи и няколко да си вземе, да ги сменя да не му омръзват Simple Smile.
Мисля , че бяха по 30лв. Лично аз съм много доволна от качеството и трайността, честно казано за тази цена, останах много приятно изненадана !!!

Хубавото на всички опити за "скрита" реклама е, че са като извадени от conveyer ... Така вече не е никак трудно да ги разпознаваме  Peace
Както всяко нещо и това ще намери място под слънцето  Peace

# 102
  • София
Все още не са разменени:

Moschino Ceap&Chic Hippy Fizz,тестер с капачка 100мл.,изпръскани към 25-30.

Lovеly SJP,около 85мл/100мл, тестер е с кутия и капачка.

TRUSSARDI INSIDE, 50мл.,липсват 10-15мл.,не е тестер.

Добавям и BOSS FEMME, 40мл/50мл, не е тестер  с кутия.

Предпочитам Versace Versace, L`instant Magic,Serpentine.

# 103
Хубавото на всички опити за "скрита" реклама е, че са като извадени от conveyer ...
Както всяко нещо и това ще намери място под слънцето  Peace
Цитирайки линка към рекламираното място обаче, вие неволно се явявате като рекламни агенти на тези, които се мислят за особено хитри, рекламирайки, уж завоалирано, дребният си бизнес. Laughing

# 104
  • Враца

Euphoria - Calvin Klein .
Флаконът е 50ml , в него са останали 30-32ml, не  е тестер,с капачка си е, но кутията одавна е изхвърлена.

Предпочитам Addict   bouquet

Последна редакция: ср, 24 юни 2009, 13:08 от vmarinska

Общи условия

Активация на акаунт