Размяна на парфюми ХХІІ

• 57 565
  • 753
  •   1
Отговори
# 45
  • Враца
Разменям Green Jeans - Versace, за който и да е друг от Jeans-ите, или пък за нещо друго мъжко.
75ml с кутията си , пръскано е 2-3 пъти от него.

също така предлагам Elizabeth Arden 5th Avenue "After Five" 
Флаконът е 125 ml, изпръскани са около 10 ml.
Тестер е.

# 46
ами търся си нещо на poison -hypnotic, и други разновидности  също така и Insolence,Samsara  i Alien ,имам и други желания но да се задоволя поне със това за сега

# 47
най-важното съм забравила да напиша търся си Omnia Amethyste ако има някой макар и мъничко ще се радвам да го взема че умирам за този парфюм

# 48
ТЪРСЯ MIDNIGHT LOLITA LEMPICKA за покупка или размяна . Peace Peace Peaceмоля ви пишете ако я имате и искате да се разделите с нея Hug Hug Hug Hug

# 49
Разменям точно половината от 75 мл на Blue Jeans (for men) Versace. И консервата е някъде из вкъщи, може би ще я намеря Laughing  Очаквам предложения на ЛС, както за мъжки, така и за дамски ароматчета. Peace

# 50
Разменям Апарейшън на Унгаро-30/25мл, има кутия,Тюмюлт- 30/27мл също с кутия,Инсоленс от размяна,без кутия,20мл от 50.И вече за кой път Май Африка,дано да се намери някой да ме оттърве от нея! smile3511 75/70мл,без кутия Grinning

# 51
Разменям
T girl /80 мл/
Jean Paul Gaultier Cologne /по-малко от 1/2 на 75 мл/
http://www.fragrancex.com/products/_cid_cologne-am-lid_J-am-pid_ … 5M__products.html

# 52
  • София
Разменям:

Moschino Ceap&Chic Hippy Fizz,тестер с капачка 100мл.,изпръскани към 25-30.

Lovеly SJP,около 85мл/100мл, тестер е с кутия и капачка.

TRUSSARDI INSIDE, 50мл.,изхабени 10-15мл.,не е тестер.

# 53
# 54
Все още се разменя :
- 75ml купен от Фрее шоп от летище  и една миниатюрка Yves Rocher Shafali Fleur Rare  7,5 мл Simple Smile

# 55
За сега само следя. Не знам как, но винаги изниква нещо за размяна  Mr. Green

# 56
  • при морето
Разменям 25/30мл. J`adore-DIOR,edp.-много го исках,но ми е слаб,явно привикнах на силни аромати... Hug
Предпочитам :Addict-Dior,Pure poison-Dior,Very iresistible sensuel-Givenchy,Inside-Trussardi...
Би ме заинтригувала и Iseya Miaky-L`eau D`isey Peace

# 57
Предлагам за размяна Bois d'Orange   на Rogger&Gallet  нов 30 мл с кутия и целуфан, от чужбина:

Търся си Elixir des Merveilles на Ермес
[/quote]

Приемам и други предложения освен това което съм посочила че търся!
Ароматът който предлагам е нов от 2009 г.Пирамида: top notes:Mandarine Orange, Basil, Lemon Verbena; Middle notes: African Orange flower, Neroli; Base notes:Amber, Brazilian Rosewood, Virginian Cedar

Последна редакция: пн, 22 юни 2009, 14:40 от teddy_n

# 58
Да побутна Mr. Green Разменям мъжкия Армани- Мания. Тестер с капачка ,от 100 мл е изпръскано 1 пръст само (остават около 80-85 мл).
Не търся нищо конкретно, приемам всякакви предложения (и мъжки и дамски парфюми) Hug

# 59
Предлагам за размяна:
 Ma Griffe Perfume by  Carven  -50 мл.тестер.
Cabaret Perfume by  Parfums Gres  -40 мл. от 50 с кутия в отлично състояние.
 Kl  Perfume by  Karl Lagerfeld  -40 мл. от 50 с кутия.
Търся ХАБАНИТА,но съм отворена за всякакви предложения.
КАБАРЕ-РАЗМЕНЕН!

Общи условия

Активация на акаунт