Размяна на парфюми ХХІІ

• 57 689
  • 753
  •   1
Отговори
# 375
MNG има от 100мл  !!!Майка ми имаше .Той май е по-старото шише newsm78.Но със сигурност има от 100мл

ето този е

Да,този е и моя.Благодаря,Алекс!
Впрочем току-що проверих в Амазон.ком и и-бей - и в двете места се предлагат флакони по 100мл.Съвестта ми е спокойна.

# 376
# 377
  • София
Искам да благодаря на Bastet и Vian за коректността и за прекрасните парфюми   bouquet

# 378
Разменям Crystal Noir Versace 90мл,
..............

разменен  Grinning

# 379
Тюмюлт-30/25мл,с кутия и Целувката на Лалик-30/15мл,също с кутия!Ако има желаещи да пишат на ЛС!!  love001

# 380
  • Варна
Разменям Lovely - SJP ,25/30 ml. ПОдариха ми Нарцисо Родригез.Не очаквах такава прилика  Rolling Eyes , но са убийствено еднакви.
Приемам всякакви предложения !

НАПОМНЯМ !

# 381
MNG има от 100мл  !!!Майка ми имаше .Той май е по-старото шише newsm78.Но със сигурност има от 100мл

ето този е

Да,този е и моя.Благодаря,Алекс!
Впрочем току-що проверих в Амазон.ком и и-бей - и в двете места се предлагат флакони по 100мл.Съвестта ми е спокойна.
Искаш ли моя Мис Диор на Диор-50мл от 100-пак в старо шише и Оригинал!

# 382
Предлагам чисто нов Midnignt Poison на Диор, става и за подарък-с целуфана е, 30 мл:

# 383
Абе моми4ета някоя от вас да предлага слу4айно НАРЦИСКО РОДРИГЕЗЗЗЗЗ??? Joy

# 384
  • София
От името на приятелка обявявам за размяна:
Emanuel Ungaro - Ungaro - , чисто нов, 30/30мл, не е тестер, с кутия и капачка, пръснат веднъж,
Bulgari - Omnia Cristaline - , тестер с кутия, 50/65 мл,
Elizabeth Arden - Green Tea - , нов, 30/30 мл, не е тестер, без кутия, има капачка, пръснат 2 пъти.

Добавям също Kenzo Summer - , 75/75мл, тестер с капачка, без кутийка.

Предпочитания:
Инсоленс Герлен, Еден Кашарел, Плежърс и Бейонд Парадайз Ести Лаудер, Comme unе Eviddens на Ив Роше, също стари издания на Нина Ричи - Нина 1987, Fille d'Eve, Eau de Fleurs, L'air du Temps.

Разбира се, обсъждат се и други предложения. Може и 2 за 1, според количеството и класа на парфюма.

Последна редакция: пн, 06 юли 2009, 10:42 от Атти

# 385
За размяна/продажба
Promesse (Cacharel) - 47ml от 50ml, EDT, с кутията, от Ягодка
http://us.strawberrynet.com/perfume/cacharel/promesse-eau-de-toi … ay/44975/?#DETAIL
Искам нещо сладко-ванилено! Предложения на ЛС...   pletka
Да напомня Peace

# 386
Момичета ,търся си -Arpege Perfume
Имам много неща за предлагане.Може и покупка ,с уговорка на ЛС.

# 387
Искам да благодаря на Bastet и Vian за коректността и за прекрасните парфюми   bouquet

За мен беше удоволствие, Bettie, със здраве да си ползваш новите аромати, много да те радват и да ти носят само вълнуващи емоции   bouquet

# 388
  • София

Вземи SJP от Мата Хари - еднакви са!

# 389
  • Варна

Вземи SJP от Мата Хари - еднакви са!

Не съвсем.

Общи условия

Активация на акаунт