Размяна на парфюми ХХІІ

• 57 603
  • 753
  •   1
Отговори
# 585
Не - така си се казва - соа или суа - коприна........това е ново издание на Калеша - суа дьо парфен. Извинявам се, че се намесвам Peace

# 586
Не - така си се казва - соа или суа - коприна........това е ново издание на Калеша - суа дьо парфен. Извинявам се, че се намесвам Peace

От 1992 г. е, не е ново. Благодаря за инфото, във Фрагрантика няма нищо за него   bouquet.

# 587

От 1992 г. е, не е ново. Благодаря за инфото, във Фрагрантика няма нищо за него   bouquet.

Лелей - аз наскоро го видях и реших, че е ново - къде съм гледала Grinning

# 588
Bastet,благодаря,че си ме заместила,докато бях офлайн.Да,това му е името,и е едп.
Има го в Ягода,вече писах.

# 589
Аз го мирисах преди около месец и не ми се стори толкова страшно като класическия Калеш. Обаче на мен ми хареса парфюмната вода - тя вече май е ново нещо. newsm78. Не суа-то, ами Калеш о дьо парфен само - дано стана ясно....

# 590
От 1961 твърдят че е... newsm78
http://uk.shopping.com/xPO-Caleche_Perfume_Soie_De_Parfum_Spray_3_3_oz

# 591
Продавам,разменям:
Moschino-Couture 3-4мл липсват от 50мл.
Cerruti-1881 тестер липсват 10мл. от 100мл.
Tomorrow на Avon липсват 15-20мл от 50мл.
Приемам всякакви предложения на ЛС

# 592
Аз го мирисах преди около месец и не ми се стори толкова страшно като класическия Калеш. Обаче на мен ми хареса парфюмната вода - тя вече май е ново нещо. newsm78. Не суа-то, ами Калеш о дьо парфен само - дано стана ясно....
Да,има само Калеш-едп и този едп.//соа дьо парфюм/.Освен едт-то.

# 593
  • София
Привет! Разменям Murmure на Van Cleef & Arpels http://www.fragrantica.com/perfume/Van-Cleef-Arpels/Murmure-1097.html
, останали около 30 от 50 мл. Не е тестер, без кутия, получен от съфорумка. Всякакви предложения са добре дошли  Simple Smile
Разменен. Удоволствие беше да се запознаем, Noir    bouquet

# 594
  • София
Привет! Разменям Murmure на Van Cleef & Arpels http://www.fragrantica.com/perfume/Van-Cleef-Arpels/Murmure-1097.html
, останали около 30 от 50 мл. Не е тестер, без кутия, получен от съфорумка. Всякакви предложения са добре дошли  Simple Smile
Разменен. Удоволствие беше да се запознаем, Noir    bouquet

Удоволствието беше мое, много ти благодаря за чудесния аромат!!!   bouquet   bouquet   bouquet

# 595
Да,има само Калеш-едп и този едп.//соа дьо парфюм/.Освен едт-то.
Дано не ви издразня,че отнемам много място в темата.Само да уточня,че предпочитам парфюма да отиде при някой,който познава аромата.По описание в Ягода съставките са идентични с едт-то.Споменавам го,защото не ме бива да "обяснявам" парфюми,мисля че това е много индивидуално,интимно възприятие и това,което харесва на мен може да не се харесва на много други.Аз напр. не понасям буквално The One на  D&G,наистина ми се гади от нещо в него, а всичките ми приятелки го обожават.

# 596
  • София
За размяна:

Базар на Кристиян Лакроа, 100мл, тестер http://www.fragrantica.com/perfume/Christian-Lacroix/Bazar-356.html

Будоар Син Гардън на Вивиан Уестууд - около 20 мл от 30. http://www.fragrantica.com/perfume/Vivienne-Westwood/Boudoir-Sin-Garden-1533.html

Ето и реална снимка:

Да допълня, че приемам и размени два за един и един за два!  Peace

Ще бъда особено доволна от малко Michael Kors, BLV, Angel, или пък Bronze Goddess... или Flowerbomb, но разбира се приемам всякакви предложения...!

Последна редакция: пн, 13 юли 2009, 17:49 от Noir

# 597
  • София
Много благодаря на Karen за прекрасния аромат- най-хубавия, който съм имала досега.Цялата стая ухае невероятно.

# 598
  • Враца
Да не е аромартизатор за стая ??  Wink

Майтапя се разбира се !  Hug

Последна редакция: пн, 13 юли 2009, 19:19 от vmarinska

# 599
  • Sofia
kameliatsoncheva , ползвай си го с удоволствие!  Hug

Самсара и Инсоленс вече не са актуални.

Останаха:
Dior Addict2 summer breeze 50 ml
Angel Innocent secret T. Mugler  48 от 50 мл
D&G red 12 от 50 мл

Добавям и
Beautiful summer frost Estee Lauder  75 ml - нов. май е цветен шипър, нещо не уцелих с поръчката на сляпо.
Midnight poison Dior. Мога да отлея малко , защото по грешка вместо 50 мл са ми изпратили 100мл.  Shocked Никога не мога да го употребя.

Общи условия

Активация на акаунт