Слънце, жега, плаж, море, а през ОКТОМВРИ с бебче във ръце.

• 16 167
  • 289
  •   1
Отговори
# 90
Бейби мама, ако имаш алергия,не се боядисвай. От боята с амоняк преди веднага се подувах и ставах цялата в обриви,а сега от тази,ми нямаше нищо,4ак се зарадвах,4е открих моята боя,но....на 2-я ден ела да видиш.Сега в момента главата ми е цялата в рани,мокрещи,които цапат косата,като мехур4ета от изгоряло и се пукат,много е неприятно.
Сега съжелявам,но ве4е е късно,по-добре шарена да си бях ходила.

# 91
Момичета,искам да ви питам вие имате ли някакво течение освен бялото.Питам защото аз от време на време имам някво течение като водичка,не е много ама. newsm78При вас как е.С първото също имах и казаха тогава че е нормално,ама с това бебче по-вече се шашкам.Та дад си попитам.

# 92
  • Лавал-Пловдив
Нормално е анхелика, спокойно. Просто през бременността във влагалището живеят повече бактерии, гъби и подобни, които подпомагат образуването на по обилни течения от всякакъв вид.
И аз понякога имам, знам че се слагат някакви свещички или глобули, но за сега нищо не съм слагала, защото не ми е толкова обилно.
На Бубето - щастлив семеен живот, много сте сладички, дано все да сте така  bouquet

Последна редакция: пн, 22 юни 2009, 01:54 от kaka_dora

# 93
 HugБубе,4естито, много сте сладки,желая ви щастлив семеен живот,нека любовта ви  Two Heartsникога не угасва и най милото беб4е Октомври месец. Hug

Лека и мека моми4ета newsm46

# 94
  • Sofia
Анхелика, и аз като теб се бях шашнала с това течение и така се изложих... Crazy Една сутрин станах и имах нещо като прозрачно желе на бельото и понеже "много чета" както казва мойто слънчице стигнах до извода,че ми "пада тапата"  Rolling Eyes Веднага при докито и като и казах,тя милата буквално се напика от смях с мен   smile3532 ,  а аз умрях от срам каква съм овца... Embarassed
Обясни ми,че ако нещо ме притеснява ще ми вземе секрет и ако има нещо ще ми изпише глобули или свещички  Wink Така,че споко  Hug Praynig
Бубенце, пожелавам Ви да се обичате и да бъдете здрави! Всичко останало зависи от Вас самите!  smile3525

# 95
  • Сф
Бубееееее, каква хубава булка си  bouquet Чак ми се доходи на сватба!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)))))) Ощ еведнъж ЧЕСТИТО и да сте мнооооого щастливи!!!!!!!!!!!!!!!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Надежда винаги има..., ами нямам алергия ама знае ли се, по време на бременност, организмът е по-чувствителен...Мила, давай със смрадликата, че сърцето ми се къса като те слушам как патиш....Горкото, ама все пак в аптека могат да ти препоръчат и нещо друго за по-бързо завяхване и да не е вредно за бебо...поне някаква пудричка, да не ти мокрят раните...миличката, много ми е мъчно като слушам...дано се оправиш бързо!!!!!!!! Praynig Praynig Praynig

# 96
юлианка на мен дьската за повиване ми беше много полезна,пьрво защото имам проблеми с крьста и второ защото бебето стои вьрху нея,ако го сложиш на леглото мьрда повече, а когато е по голямо и по лесно се измьква-зависи разбира се от детето,но синьт ми не беше от кротките;

ХМ защо не бьдеш по позитивна и вместо критика не предложиш пьрво тема която теб те вьлнува-може да получиш отговори за които не си предполагала....;а тьй като за всеки родител е важно да осигури най-доброто за детето си наистина е много трудно да четеш как някои хора могат да си позволят всичко а ти трябва да лишиш детето от нещо;но за дете до 6-7 години(когато има да плащаш уроци и забавления) най важно е да има родители които го обичат и му обрьщат внимание-скьпите колички и аксесоари са за радост на родителите-замисли се че и ако за теб парите не са проблем ще искаш да му купиш по качествени неща,но за психическото развитие на детето не това е от значение.....

# 97
Добро утро мами! newsm03
Моето бебче ме събуди с ретници още в 5 часа.
Бубе честито  bouquet
На всички пожелавам  хубава седмица изпълнена с много приятни емоции и усмивки Hug

# 98
Добро утро на всички!Пожелавам Ви успешна и изпълнена с много хубави емоции седмица!Аз се стягам за работа после ще чета Hug

# 99
  • Пловдив
Добро утро, момичета! За тези, които работим, днес е най-гадния ден от седмицата (едвам си отворих очите сутринта, добре че съм само до обяд!). Ето ви една весела картинка за оправяне на настроението

Нека да започнем седмицата с повече положителни мисли!

Бубето, пожелавам ви много години разбирателство. Пазете в спомените си само хубавите неща!

# 100
Добро утро момичета !

Пожелавам ви една ведра ,усмихната и изпълнена със свежи емоции седмица!

Относно изказването на ХМ - аз не пиша често , но чета редовно и всичко -последният  ми пост беше преди 2 седмици .Причината е ,че не винаги имам време и настроение да го правя . Ако на някой не му харесва, какво се пише тук да не чете .Никой не е задължен да чете и пише .А това относно разделението на джипоимащи и джипонямащи е пълна простотия .Аз също нямам възможност в момента да карам джип , но не ме дразни че някои от пишештите тук момичета имат .Дори се радвам за тези хора .Аз подобно на Едира , когато се роди синът ми бях на 20 и не работех .Мъжът ми работеше за 200 лв. Представете си как сме се оправяли с тези пари и с бебе на ръце без помощ , но се преборихме и оцеляхме.Сега се радвам че можем да осигурим на децата ни по висок стандарт  и не се дразня на хората , които имат повече от нас  .
Напълно съм съгласна с мнението на tuncho, че " най важно е да има родители които го обичат и му обрьщат внимание-скьпите колички и аксесоари са за радост на родителите-замисли се че и ако за теб парите не са проблем ще искаш да му купиш по качествени неща,но за психическото развитие на детето не това е от значение....."

Аз днес съм на фетална морфология и ще докладвам довечера , как се развива бебка .

Младоженките честито  bouquet -Любов и рози пожелавам! Simple SmileКато гледам снимките ми става много мило ........

# 101
Аз за това реших да ви питам момичета.Че ако взема да се изложа. Blush
ХМ миличка,аз мисля,че трябва да се радваме на щастието на другите,на техните постижения.Мисля че така и ние ще бъдем по-добри. WinkАз също нямам големи възможности,но имам приятелки който имат и винаги съм се радвала за тях,никога не съм си и мислела да правя разделение.
Е всеки все пак има право на мнение,но не мисля че му беше мястото тук. Peace
Лек ден момичета.Днес май ще си повали. smile3521

# 102
Добро утро! Hug

Днес е един прекрасен ден!
Нова седмица, ново начало с много положителни емоции! Simple Smile

Бубето, много сте хубави и двамата! Дълъг и щастлив семеен живот!  bouquet

На Стилисима, приятно изкарване на морето! Hug

# 103
Добро утро и от мен!
Много теми сте обсъдили през уикенда - беше ми интересно да чета за ваксините, за даването на вода и т.н...За мен лично темата ни ми е особено полезна, защото освен че мога да получа успокоение и подкрепа от момичетата тук, мога да науча и много неща,които не знам ,да чуя различни мнения и така да си съставя и собствено..
Така, че ХМ - недей така с лошото , може и да си се почувствала засегната , но никой не е целял да те обиди  Hug
Аз също не карам джип, нямаме собствено жилище, а живеем на квартира, въпреки че доходите ни не са малки, никога не съм парадирала с това..Нито някой друг тук го е правил....А и не виждам нищо лошо да кажеш ,че имаш възможност да си позволиш нещо хубаво и качествено за себе си или детето си - след като тези пари ги изкарваш с по 10-12 часов труд всеки ден да се срамуваш ли трябва?!
Аз да се похваля, че края на седмицата, ще се местим в нова по-хубава и по-голяма квартира и сега ще събирам багажи, ще чистя ,въобще ще е лудница!
НАДЕЖДА, наистина ужасно е това с алергията ти....Дано да отшуми скоро Hug
Бънси, чакаме новини след феталната ти днес
Бубето, много щастлив семеен живот ви пожелавам...
Юлианка, аз мисля да купувам дъска за повиване, защото от сега си имам проблеми в кръста и смятам,че ще ми е по-удобно да не се навеждам  Hug
Анхелика, и аз имам понякога по-воднисто течение, мисля, че е съвсем нормално за бременността, ако имаш сърбеж и парене трябва да се изследваш за гъбички евентуално.
Съжалявам,ако пропускам да поздравя някой....
Хубава седмица на всички Hug

# 104
Добро утро на всички. Благодаря за пожеланията, сватбата наистина беше много хубава. Исках да ви помоля да ми дадете някакав телефон за да си запиша час за ФМ. Не знам дали в Тина киркова я правят поне така съм чувала. Просто АГ ми е отпуска и не мога да я намеря за да ми даде някакви кординати . Иначе аз покрай тези сватби и почивки подминах 21 седмица и навлизам в 23. Дно не съм закасняла мн за ФМ Cry моля ви дами помогнете.

Общи условия

Активация на акаунт