За тези, които четат любовни романи

• 218 210
  • 733
  •   1
Отговори
# 165
nelq,мерси  bouquet  bouquetЩе чакам новия сайт,за сега имам каво да чета Wink

# 166
Новият сайт със нашите си торенти е
fanagoria-bg.net

Заповядайте, мили дами, но имайте предвид, че в влизките 2-3 дни ще се постараем да дадем сийд на колкото се може повече торенти, за да бъдат на ваше разположение. Ако и вие се включите в сийдването ще бъдем признателни.

Моля модераторите да подменят линка в първия ми пост със следния

Романите
и да изтрият всички останали невалидни линкове от темата. Благодаря!

# 167
  • в сърцето на един мъж...
За линковете - пусни съобщение на модераторите. А иначе страницата не се отваря. Или има ограничение за чужбина?

# 168
Не знам кои са модераторите и не мога да пусна съобщение за собствените си постове. Ето какво ми излиза:

Грешка!
Не може да информирате модератор за собствения си постинг. Няма смисъл!

Ограничение няма - просто тракера е пуснат буквално преди минути и в момента става претоварване - работим по оптимизацията му и ще се оправят нещата. Simple Smile

# 169
  • в сърцето на един мъж...
От своя пост не можеш, но като кликнеш примерно на моя, можеш да информираш модератора Mr. Green Само недей ме банва Joy Ясно, ще опитам пак Grinning

# 170
  • у дома
Convincing Alex (1994) Дръзко ченге

Waiting for Nick (1997) Единственa моя любов

Considering Kate (2001)

Някой може ли да ми даде линкове откъде да сваля тези три книги на Нора Робъртс?Прочетох първите три от поредицата Станиславски и монго ми харесаха,но тези не мога да открия...

# 171
http://fanagoria-bg.net/torrents-details.php?id=1864

Eто линка към цялата поредица за Станисласки.

# 172
  • Варна
Светле, тази за Кейт я няма за сега преведена на български.

# 173
  • у дома
Много благодаря,явно аз не се оправям с търсачката на торента нещо,защото наистина търсих...
деска,ще се задоволя и с тези двете... Hug

# 174
Здравейте и от мен фенки на тези страхотни книги. PartyМного се радвам че открих този страхотен сайт , сега постоянно се рова и си тегля невероятни  книжки.Браво на момичета които помагат да достигат до нас книгите , наистина едно голямо Благодаря newsm51. В момента чета новата книга на Кони Мейсън  "Вкусът на греха" и съм направо очарована. Препоръчвам я на всички наистина ще ви хареса, отново благодаря за електронни вариант на книгата.

# 175
Завърших книгата на Кони Меисън и съм очарована , надявам се да има продължение. Свалих си книгата "След полунощ" на Тереза Медейрос, прочетох че има и втора книга "The Vampire Who Loved Me" , някой може ли да ми каже дали я има преведена и окъде мога да намеря. Много ще съм благодарна за помоща Wink

# 176
Здравейте!!!Изчетох каквото имаше препоръчано до тук и многоми харесаха всиките Heart EyesБлагодаяря ви,момичета,че споделяте опит.Чесно казано така ми е по-лесно Embarassed
Препоръчайте някое друго книжле,че ми остана само една  Praynig

# 177
Да,"Вкусът на греха" е страхотна.На един дъх я изчетох Grinning

# 178
Препоръчвам ти книгата на Тереза Мадейрос - След полунощ, това е една от любимите ми книги, още не е преведено продължението на книгата, но се надявам  да я превидат до края на годината Praynig. Друга книга която ти препоръчвам е Скандална нощ отново на Тереза Мадейрос. Авторката пише много увлекателно и интересно, сигурна съм че ще ти хареса.Приятно четене   bouquet

# 179
Момичета, търся две книги на Даяна Пълмър. Ще ви бъда благодарна ако ми помогнете, понеже до тук усилията ми удрят на камък. Първата е "Любовен инстинкт", а втората книга не знам как се казва, но е за един арабски принц и една секретарка- Ахмед и Бриана. Книжката е продължение на "Незабравима нощ".

Общи условия

Активация на акаунт