За тези, които четат любовни романи

• 218 143
  • 733
  •   1
Отговори
# 45
  • Бургас
Лори в по-голямата си част са издадени и на български Peace

# 46
Благодаря! От няколко дни съм в отпуска и нямам търпение да си набавя малко любими четива. Сега старателно си записвам заглавията и ще си ги търся! Още един път - благодаря! Simple Smile

# 47
  • пловдив
Lorra издадени са, но не всички са преиздавани  Sad Много от тях са издавани 90 те години /че и по рано/ и сега трудно се намират, дори и на старо. Именно затова трудът/и времето/ на хората, които ги качват в интернет е безценен . Стискам ти палци да намериш повечето, но ако не откриеш някой от романите, сваляй, не се отказвай, защото повечето си заслужават усилията!
  bouquet
и специално за nelg, която ни предостави възможността да се наслаждаваме  omm Two Hearts

# 48
Ако напишете заглавия от Даниел Стийл ще се постараем да ви ги намерим.

# 49
  • пловдив
Ако напишете заглавия от Даниел Стийл ще се постараем да ви ги намерим.

а на Нора Робъртс  Mr. Green

# 50
  • у дома
А,на Нора Робъртс има доста ,аз поне свалих 5-6 ,а има още мнного,но на Даниел Стийл наистина не срещнах и се учудих...а иначе не мога да опсоча заглавия,защото болшинството съм ги чела(на Даниел Стийл),но ако има качени бих погледанла,да ен би пък да има някоя непрочетена....
Извинявам се за невежеството,ама я ме светенте как да търся книги,но не по заглавия,а оп автор...

# 51
Понеже търсачката на тракера работи само на латиница, затова пишем оригиналното име на книгата и на автора. На Даниел Стийл мога да сканирам и кача около 10 книги, сред които - Пръстенът, Смелостта да обичаш, Няма по-голяма любов... и на другите не им помня заглавията. Но ако имате търпение и те ще се появят като торенти.

# 52
Здравейте на всички. Току що попаднах на тази тема и съм очарована. Исках да попитам някой чел ли е Лей Грийнууд и може ли да сподели впечатление от автора. Визирам поредиците Невестите и Каубоите разбира се.
Хубав ден на всички от мен.

# 53
Помогнете ми.Не мога да се регистрирам.Не знам какво да пиша в полето срещу  confirm.А пък е дадено със звездичка,значи е задължително.
  Много ми се иска и аз да си свалям и чета. Praynig

# 54
Помогнете ми.Не мога да се регистрирам.Не знам какво да пиша в полето срещу  confirm.А пък е дадено със звездичка,значи е задължително.

confirm означава да повториш това, което си написала в предното поле. Wink

# 55

confirm означава да повториш това, което си написала в предното поле. Wink

Благодаря.  bouquet

# 56
  • у дома
По всяка вероятност иска да си потвърдиш паролата.

# 57
Здравей Pepi06, видях, че си успяла да се регистрираш и един твой коментар под торент. Този коментар вече има отговор на въпроса ти, просто прочети във форума на тракера. За всички проблеми по тракера - въпроси и отговори очаквайте там. Тази тема е само за линкове и дискусии относно романите.

cheetah24, добре дошла при нас!
Естествено, че съм чела батко Лий Грийнууд и поредицата му за невестите. Знаеш, че ги обожавам и горещо ги препоръчвам на всички любители на жанра. А за каубоите, от издадените вече два романа, се очертава впечатление за също толкова страхотна поредица и с нетърпение очаквам твоите преводи, а вярвам не само аз. Успех, мила!

# 58

cheetah24, добре дошла при нас!
Естествено, че съм чела батко Лий Грийнууд и поредицата му за невестите. Знаеш, че ги обожавам и горещо ги препоръчвам на всички любители на жанра. А за каубоите, от издадените вече два романа, се очертава впечатление за също толкова страхотна поредица и с нетърпение очаквам твоите преводи, а вярвам не само аз. Успех, мила!

[/quote]

Знам разбира се знам и защо! Аз също горещо ги препоръчвам ама да му се не види и пет минути няма инкогнито хихи. Надявам се съм добре дошла сред вас ечо и се надявам и новите ми преводи да ви харесат.

# 59
Знам разбира се знам и защо! Аз също горещо ги препоръчвам ама да му се не види и пет минути няма инкогнито хихи. Надявам се съм добре дошла сред вас ечо и се надявам и новите ми преводи да ви харесат.

Упс, сори за разконспирирането, но аз преди време обещах на тези момичета, че ще те доведа в този форум и ще те представя.
Та мили дами, cheetah24 е нашата обичана приятелка, която преведе 7 книга от поредицата за Малори и сега очакваме нейните бъдещи проекти за превод. Ще оставя тя да ви разкаже за тях...

Общи условия

Активация на акаунт