За тези, които четат любовни романи

• 218 186
  • 733
  •   1
Отговори
# 645
и аз мисля че търсиш книгата на Тереса Медейрос- ако не си я чела- препоръчвам я, много е хубава
Но е част от триология, или поне има една книга преди нея, прочети и двете, няма да съжаляваш
Книгата на Лорънс аз пък не я  бях чела, но я прочетох- не е лоша, доста е забавна. Мисла да прочета и останалите, те не са преведени, нали?

# 646
  • София
ами много ясно, че търся Т. Медейрос, нали само преди няколко страници ви питах за нея  ooooh! Явно тогава съм чела резюмета на нейни книги, ама кой да се сети  Embarassed

Благодаря ви момичета  Hug

# 647
Книгата на Лорънс аз пък не я  бях чела, но я прочетох- не е лоша, доста е забавна. Мисла да прочета и останалите, те не са преведени, нали?

Не са все още.

# 648
  • София
момичета, прочетох "Скандална нощ" на Т.Медейрос. Хареса ми. Малко в повече ми дойде моментът с духа на почиталата му жена, че я дочетох късно, но иначе е интересна. Сега се чудя да прочета ли и останалите й книги  newsm78

# 649
Аз съм й голям фен, изчетох всичко от нея и много ми харесва
Имаше само 1-2 книги , в които действието беше около 13-14 век и не ги дочетох, защото много не обичам този период. Но всичко останало много ми харесва, от любимите автори ми е. Има и паранормални- за вампири, една каубойска,за пират, има и шотландски... абе има най- различни книги, и все са много добри. Например След полунощ е една книга с по-различен сюжет и много ми допадна, пробвай с нея Simple Smile

# 650
  • Пловдив
В тоя сайт ескейп книгите на български ли са? Могат ли да се теглят за киндъл?

# 651
Има и на бг, рядко на английски някои по-нови книги или библиография на някой автор в оригинал
Повечето са пдф(сканираните) или ртф( фен преводите), аз ги конвертирам с калибре, даже и пдф, защото ме дразни иначе на киндъла как отваря пдф

# 652
  • Пловдив
 Hug Благодаря, отивам да се регна Simple Smile

# 653
Има и на бг, рядко на английски някои по-нови книги или библиография на някой автор в оригинал
Повечето са пдф(сканираните) или ртф( фен преводите), аз ги конвертирам с калибре, даже и пдф, защото ме дразни иначе на киндъла как отваря пдф

Едно уточнение: ртф се качват не само фен преводите /и те, но не само/, а и конвертирани, обработени и прегледани за грешки сканирани книги, които преди това са били качвани като пдф. Има група редактори /който иска да помага може да се присъедини там/, която се занимава с това прехвърляне от пдф към ртф. Друга група /който иска, може и там да се присъедини/, която преди "редакторките" както ги наричаме, сканира книгите и ги качват като пдф-и.  Hug
Янтра, добре дошла, и се надявам да намериш интересни четива и много приятни мигове в сайта!

# 654
  • София
момичета,

докато се ровех из escape, попаднах на това Джентълменско предложение/Джулия Куин/ «Бриджъртън»

лично аз съм й почитател и тази книга не я бях чела.

Благодаря на екипа   bouquet

# 655
момичета,

докато се ровех из escape, попаднах на това Джентълменско предложение/Джулия Куин/ «Бриджъртън»

лично аз съм й почитател и тази книга не я бях чела.

Благодаря на екипа   bouquet

Ами това се оказа един разкошен коледен подарък от екипа за мен под формата на изумителна изненада. Та е прясна прясна. И по мое мнение голяма убавиня. Наслаждавайте й се.

# 656
На мен любими са ми следващите две...най-най-любими от всички на Джулия Куин. Става дума за To Sir Philip, with love и When he was wicked- тези книги ме разтрепериха...

# 657
  • София
аз вече е я започнах  Party

# 658
Здравейте и Весела Коледа на всички! Simple Smile Току що се регистрирах, защото  видях че тук има много почитатели на хубавите романи  Simple Smile. Аз обожавам да ги чета и много ми се иска да ви попитам как мога да си сваля някой интересен роман? Благодаря Ви предварително Laughing

# 659
  • в сърцето на един мъж...
Здравейте и Весела Коледа на всички! Simple Smile Току що се регистрирах, защото  видях че тук има много почитатели на хубавите романи  Simple Smile. Аз обожавам да ги чета и много ми се иска да ви попитам как мога да си сваля някой интересен роман? Благодаря Ви предварително Laughing

Здравей, има два начина - единия е от Читанка - там е без регистрация, а другия е да се регистрираш в ескейп - и на двете места има много книги.

Общи условия

Активация на акаунт