подсъзнанието може всичко 11

• 55 036
  • 528
  •   1
Отговори
# 135
  • в резерват
Моите карти са от книжарница "Пингвините" в Търново.

Последна редакция: пт, 26 юни 2009, 13:50 от Арбанашка кокона

# 136
И аз защо чак сега ви откривам  Crazy
Четох книгата на Кехоу, явно обаче ще трябва пак да я чета, како впрочем и някои други книги, сега първо ще прочета всички досегашни теми много внимателно  Mr. Green.

Изпращам ви много положителна енергия  Hug  bouquet

# 137
Момичета страхотни сте!
Здравейте Grinning
всеки път,като отворя темичката откривам нещо прекрасно и ново за четене,до момента обаче всичко ми е много разпокъсано в главата...
иска ми се да намеря време и аз да прочета темите от началото до тук Crazy

пожелавам на всички дали своите поръчки,да получат "пратките" в най-скоро време Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пт, 26 юни 2009, 16:27 от bella_

# 138
  • България
 Hug и успех на всички
Luisalote, аз също четох "Подсъзнанието .." 2 пъти, тъй като първия път беше на един дъх дето се вика и реших, че ще ми е нужно 2-ри път - осмислено. Сега вече имам чувството , че съм я приела с душата си .

# 139
. Имам само едно колебание ... В "Поръчки до Вселената" се споменава , че след като поискаме нещо от Вселената , под формата на утвърждение , желание и т.н., трябва възможно най - бързо да го забравим и да я оставим да си свърши работата. Това обаче на мен ми се вижда в противоречие с основната идея на самите утвърждения и на картите. Питам понеже се опитвам да ги съчетавам и двете , а е глупаво и не знам кое върши работата повече и по - бързо. Затова , ако имате някакви наблюдения , ще чакам да споделите...

Може би , нямат впредвид точно да го забравим, тъй като големите желания трудно се забравят, а , да се отпуснем и да се доверим на Вселената, без да насилваме нещата. При мен това работи. Повечето ми големи желания са се сбъднали след ежедневни утвърждения , търпение и доверие че се случва в най-подходящото време. Опитай.   Hug

На всички с най-хубавото желание - пожелавам да се сбъдне  preggo newsm32

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 140
  • Русе
. Имам само едно колебание ... В "Поръчки до Вселената" се споменава , че след като поискаме нещо от Вселената , под формата на утвърждение , желание и т.н., трябва възможно най - бързо да го забравим и да я оставим да си свърши работата. Това обаче на мен ми се вижда в противоречие с основната идея на самите утвърждения и на картите. Питам понеже се опитвам да ги съчетавам и двете , а е глупаво и не знам кое върши работата повече и по - бързо. Затова , ако имате някакви наблюдения , ще чакам да споделите...
  При мене точно така действат нещата, уверила съм се в този принцеи, преди да го срещна написан.
Много често получавам или се реализират моите желания, когато престана да мисля за тях, не че съм престанала да го желая, но вниманието ми е насочено към нещо друго. Може да е защото съм престанала да бъда зависима от резултата и няма напрежение или защото както твърдят, съм оставила нещата в ръцете на Вселената, не знам, но този принцип при мене работи.

# 141
здравейте!
не знам дали сте забелязали, но в Спиралата  Heart Eyes има една (поне за мен) страхотна книга на Л.Хей
тук http://www.spiralata.net/s.php?SearchType=2&find=%E8%E7%EB%E … E6%E8%E2%EE%F2%E0

усмихнат и спокоен уикенд на всички!
 Hug

# 142
Ами да, на този принцип на заявяване на желание и последващо "забравяне" действат сигилите.
В предишните теми доста е говорено за това.
Установявам, че нещо много започнахме да се повтаряме...  Confused

# 143
Ааа, нищо лошо няма в повторението  Peace Иначе новите като мен трябва да се върнат и да изчетат всички предишни теми, което признавам си опитах, но не ми се отдава... Започвам, прекъсвам, отварям препратки, после забравям до къде съм стигнала и къде трябва да се върна. Не е лесно  Hug

# 144
Ааа, нищо лошо няма в повторението  Peace Иначе новите като мен трябва да се върнат и да изчетат всички предишни теми, което признавам си опитах, но не ми се отдава... Започвам, прекъсвам, отварям препратки, после забравям до къде съм стигнала и къде трябва да се върна. Не е лесно  Hug

Даааа и аз така  Mr. Green и се отказах,така че и аз нямам нищо против повторението  Hug
Искам отново да ви благодаря на всички вас че ви има и че ви намерих. HugТъкмо се бях отчаяла че няма да намеря хора с подобно на моето мислене  Tired Но ето че ви открих.Благодаря ви от сърце. Hug
 Heart EyesМир и любов Heart Eyes

# 145
 Ще се запиша, няма как.  Blush Обаче имам много да наваксвам с четенето.
 Имам въпрос един въпрос. Предполагам сте го коментирали някъде в другите теми, които ще чета по-късно, но ако може с две думи. Интересува ме живо, как и дали се отразява положително/отрицателно глобално мислене за Вселената, Земята, човечеството? И за да не съм съвсем като "паразит" в темата  Wink, ще спомена случай когато позитивното мислене и силно желание ми помогнаха в последния момент, когато наистина ми трябваше. Преди 2 години и половина спешно трябваше да си намерим квартира. Аз исках да сме в града (тъй като нямаме кола), да е малка уютна къщичка с приличен наем, градинка, добре обзаведена, общо взето най-нормални неща. Обаче всички квартири които намирах бяха или извън града, или прекалено скъпи, или просто не ги даваха на нас. От зор се съгласихме да наемем къща, която беше в доста отдалечен квартал (най-близкият магазин на 30 мин. пеша, аз с бебе на година  Confused) и точно в деня преди да се нанесем, отидох за последно до една агенция и от там ми предложиха тази квартира в която сме все още и живот и здраве, освен ако не се сдобием със собствено жилище, не смятам да сменяме. Но толкова се бях вманиачила в търсенето тогава, че само това си повтарях : "Ще си намерим къща, такава каквато я искам. Дом." След 2 - 3 месеца ще станат 3 години от както сме в този Дом и все още го чувствам такъв, макар и толкова далеч от Родината. 

Hug

# 146
  • Tам през Атлантическия океан
Да ви пожелая хубав ден с нещо на Антоан дьо Сент Екзюпери  Wink

"Ако искаш да разбереш щастието, трябва да го възприемаш като награда, а не като цел.

За да се извисиш, не е достатъчно да изтребиш онези, които са те видели низък.

Самотата е плод на духа.

Съвършенството е недостижимо. То няма друг смисъл освен този на пътеводна звезда. То е посока и стремеж към нещо.

Аз не познавам никакъв път, който да има само една посока. Ако ти отхвърлиш отговорността за пораженията, няма да бъдеш отговорен и за победите.

Да подариш култура, значи да подариш жажда. Останалото ще дойде от само себе си.

Ако не продължиш да даваш, значи нищо не си дал.

Който умира от жажда, в мечтите си крачи към изворите.

Ти се извисяваш само от това, което сам си преобразил.

Любимият човек трябва да бъде не стена, в която се блъскаш, а врата, която води за другаде.

Мигът, в който преминаваш от едно състояние в друго, е празник.

Нямам какво да правя с приятел, който не ме познава и настоява за обяснения.

Когато храмът е построен, аз виждам храма, а не камъните."

Драго ми е че все повече хора споделят/намират тази тема и мирогледа на който се учим и споделяме тук  Hug

# 147
Момичета да ви споделя какво направих -купих си един тефтер и в него съм си извадила много утръвждения за различни случай и някой молитви от книгите на Върчу  и когато имам проблем си намирам дали отвърждение дали някоя молитва и се зареждам много положително .Дори самото присъствие на тефтера близо до мен ми носи радост Simple Smile.
Напрактика съм си извадила най -ценното от всичко прочетенето до сега.
 Относно ангелите  все пове4е се обеждавам че съществуват.Те ни закрилят,но както пише Върчу трябва да им се помолим ,защото те спазват правото на избор и когато ги помолиш това е твоя избор и те се впускат да помагат .
А колкото до списъка с 25 желания моите станаха около 40 и няколко но както  и да е ,вчера реших да си го прегледам и видях 4е някой от тях са се збъднали. Hug.
И последно да ви попитам от както се интерисувте от подсъзнание и други духовни неща нямате ли усещане че интуицията ви се е засилила,защото аз усещам нещо такова  при мен ,по някакъв начин съм си отворила сетивата ,някой да не си помисли че са ми се появили всръх способности  Simple Smile, няма такова нещо

# 148
Здравейте моми4ета.
Мног ми се иска някоя от вас да сподели как поддържа "духовното " в себе си. Смея да кажа за себе си, 4е съм силно интуитиван ли4ност. Открила съм 4е има сила, която ми помага КОГАТО НАИСТИНА ИМАМ НУЖДА  ОТ ПОМОЩ ЗА ВАЖНИ НЕЩА. Улавям се 4е имам периоди , не просто моменти, в които дуовното като 4е ли из4езва, стопява се  и после се завръЩа с тройна сила. Когато съ завърне имам желание за пътуване, за "откриване" на нови светове, за контакт с природата. По този повод наскоро бях в едно селце, тилкова беШе зелено, 4е ми имах желанието да паса трева. Тогава установих 4е всъЩност прекаелно дълго съм била откъсната от " моя свят" , но не знам заЩо се полу4ава така. Нямам нужда ли и ли просто се оставям да бъда "завле4ена" от потока на ежедневието.  Ето, наскоро имах зравословен проблем, в деня в който излязох от болнницата " открих" вас и картата на желанията. Не вярвам 4е е съвпадение, отдаван пиШа във форума и никога до сега не съм отваряла тази подтема...

Та въпроса ми беШе Как в този забъзан и материален свят успявате да се "извисите" и да продължавате да го правите, което е по важното.

Лек уикенд ви желая.

ПС. Сънувах едно от желанията си сбъдното . Дали Ще стане  newsm78

# 149
  • Tам през Атлантическия океан

Та въпроса ми беШе Как в този забъзан и материален свят успявате да се "извисите" и да продължавате да го правите, което е по важното.

Wink

"Нито един човек не е по-напреднал или по-развит от някой друг. Хората могат да бъдат единствено по-осъзнати. "

Последна редакция: сб, 27 юни 2009, 14:33 от Desss

Общи условия

Активация на акаунт