подсъзнанието може всичко 11

• 55 025
  • 528
  •   1
Отговори
# 150
Ще се запиша, няма как.  Blush Обаче имам много да наваксвам с четенето.
 Имам въпрос един въпрос. Предполагам сте го коментирали някъде в другите теми, които ще чета по-късно, но ако може с две думи. Интересува ме живо, как и дали се отразява положително/отрицателно глобално мислене за Вселената, Земята, човечеството?

Hug

Нати,:hug: отразява се и още как.Мисля че положителната мисъл(енергия)се отразява в макрокосмоса по същият начин както и в микрокосмоса.Проблема конкретно на нашата планета е начина на мислене на хората(който надявам се,ще се промени в най-скоро време)Ако всички започнат по-често ей така,от сърце да си пожелават добри неща не само в личен аспект(лошо няма човек първо да мисли за себе си,все пак все още сме в материалният свят Simple Smileкъдето освен всичко друго приоритет е и личното щастие),ами и да мислим по-често с добро за човечеството и за земятя поне(ако не за Вселената),то тогава мисля че нещата ще се оправят.Засега обаче си мисля,че духовното (душевно) състояние на днешният човек е огледало на състоянието на нашата планета.За Вселената няма да го нищим сега Laughing,че ще стане много дълго

# 151
Барбарона, това с тефтера ми  хареса.  bouquetЗа интуицията ми- на мен ми липсва увереност за да й се доверя.Но, определено е по-силна отпреди. Знам само, че имам още много път да измина.
Ето, наскоро имах зравословен проблем, в деня в който излязох от болнницата " открих" вас и картата на желанията. Не вярвам 4е е съвпадение,
Разбира се, че не е. Това е помощ от небесата. Laughing

ПС. Сънувах едно от желанията си сбъдното . Дали Ще стане  newsm78
Разбира се- да. Според мен това е знак, че ще стане.
Червеновинце- супер линк си дала.  bouquet

Момичета, купих си и аз картите на Ангелите. Много са красиви, страхотни послания, нямам думи.
Въпросът ми е дали мога да задавам повече от един въпрос- или само това, което най-много ме вълнува. Т.е. мога ли във всяка житейска ситуация да помоля ангелите за помощ по този начин. И може ли в един и същ ден да им задам повече от един въпрос.

Иначе 25-те желания,/повече бяха/ които преди време написах- -част от тях се сбъднаха.

Благодаря на всички ви. Hug

# 152
  • в резерват
Т.е. мога ли във всяка житейска ситуация да помоля ангелите за помощ по този начин. И може ли в един и същ ден да им задам повече от един въпрос.

Можеш да си ги ползваш неограничено. Аз постоянно им благодаря, че са край мен  Peace

# 153
За желанията  Wink Трябва да се най-малко 25 на брой. Тук действа принципът на Мечо Пух - Колкото повече, толкова повече  Hug

За извисяването си мисля, че щом сме още тук, явно имаме още доста уроци да усвояваме  Wink

В момента публикуват нови диктовки на сайта на Микушина  Simple Smile

# 154
Moмичета замислям се дали да си купя картите на Върчу,моля всяка която ги  ползва да си каже мнението дали наистина има полза от  тях дали  и дали познават.

# 155
  • Добрич
Здравейте!. Два дни не съм влизала във форума и колко много сте изписали...

Радвам се, че имаме нови попълнения в темата.

Днес пътувахме през целия ден и непрекъснато пред погледа ми изскачаха повтарящи се цифри в номерата на колите. Мислих си, че ангелите се опитват да ми кажат нещо, но тъй като книгата не беше с мен, нямаше как да разбера какви точно са посланията.

Искам да се похваля и за нещо друго - днес намерих четирилистна детелина. За първи път в живота ми се случва и въобще не съм я търсила. Убедена съм, че не е случайно - нали в живота няма случайности. Просто там, където бяхме имаше много детелини и случайно погледът ми попадна точно върху четирилистната. Мисля, да я хербаризирам. Веднага си намислих две желания, а за другите две малко ще поизчакам. Чудя се само желанията  лично до мен ли трябва да се отнасят или може да са и за близките ми.

# 156
вела, имам опит с детелините- намирала съм много- след дълго търсене, без търсене и с малко търсене т.е само докато погледна и намирам.Случвало се е дълго да търся и да не намирам- за две неща в живота си съм търсила и не намерих и краят им беше лош. Винаги означава нещо хубаво детелината- сигурна съм. Може да не е за теб желанието, а за друг човек. Според мен и детелините са като знаци ,които ни дават небесата.
барбарона, за картите- мисля, че познават т.е. напътстват, /което е по-важното/, какво да направиш за да се осъществи желанието ти. Дали познават- все още не мога да кажа. Но ето какво ми се случи вчера.На зададен от мен въпрос отговорът на Ангелите беше- Обърни внимание на знаците- и тълкуванието е -Да, сигналите които получаваш, са изпратени от Небето. Ние поставяме пера, монети и други знаци по пътя ти за да ти напомним, че си обичана и никога не си сама.   Малко след това влизам в колата си, паля и поглеждам на седалката до мен- перо.
Усмихнат и спокоен ден на всички! Grinning

Последна редакция: нд, 28 юни 2009, 13:04 от darena

# 157
Вела,аз имам четирилистна детелина и я нося от години в портмонето си.Но от извесно време се интерисувам от фън шуй и по това учение хербария е мъртво цвете на което са изсмукани силите и   носи нещастие .По фън шуй трябва да се изхвърлят всички хербарии от къщите защото не само че спират положителната енергия ,но и носят отрицателна.В тази връзка от извесно време се замислям да махна от портмонето си детелината ,но все забравям.Малко да се отклоня по темата .Когато започнах да се интерисувам от фун шуй и си разграфих къщата на сектори -какво останових- в сектора на любовта съм държала 2 сватбени букети от сватбите където сум ходила(естествено са изсъхнали).Веднага ги изхвърлих естествено.Незнам дали има връзка но преди това изобщо нямах късмет в любовта ,а сега съм щастлива с човека до мен.За детелината мисля 4е е добър варянт да я снима6 с телефона и да си я сложиш като тапет на телефона или на компютъра ,аз така мисля да направя.А тази която е в портмонето няма да я изхвърля но ще я махна от там.

# 158
Съгласна съм с Darena   че детелината е хубав знак и носи щастие и да намериш детелина е хубаво предзнаменувание ,но да я носиш изсушена това вече не е на добре-губи се силата и.

# 159
  • Tам през Атлантическия океан
Съгласна съм с Darena   че детелината е хубав знак и носи щастие и да намериш детелина е хубаво предзнаменувание ,но да я носиш изсушена това вече не е на добре-губи се силата и.
Thinking Може бе има нещо вярно , дори и по фън шуй сухите цветя не носят същото послание  Rolling Eyes Препоръчват  се изкуствените но не и сухи цветя  Wink

Но пък като се замисля всичко е в главите ни та така че ......  Hug вс.е относително   bouquet

Четирилистната детелина е добър занак и хубаво предзнаменование  Peace

Последна редакция: нд, 28 юни 2009, 21:02 от Desss

# 160
От този линк - http://tranz.it/load.php?id=i65fW0TPIU94hc4b323815 може да се изтегли филма "Излекувай живота си" - Луиз Хей и приятели  Grinning

Филмът е дублиран на български  Hug

Имайте пред вид, че този линк скоро няма да бъде активен, така че се възползвайте  Wink

Информация оттук - http://www.izvorite.com/smf/index.php?topic=2068.msg21297#msg21297

# 161
Мише, вече тегля. Благодаря ти, че сподели  Hug

# 162
Мише, благодаря ти   bouquet  Hug Heart Eyes Изтеглих го  Crazy

Последна редакция: нд, 28 юни 2009, 22:46 от di_

# 163
  bouquet и от мен много мерси  Hug вече си го тегля  Grinning

# 164
Мише и аз ти благодаря  Hug! И аз го изтеглих.
момичета , днес счупих две чинии и една чаша- стъклени. Това означава ли нещо newsm78, и разлях  вино снощи, а днес три пъти ракия. Интересното е, че много рядко пия нещо.Обичайно вино -веднъж  в седмицата, когато имам гости. а ракията - не пих толкова, колкото разливах. Grinning
Отделно от това исках да ви кажа, че ангелите все повече ми помагат с картите, и то много точно. Peace

Общи условия

Активация на акаунт