подсъзнанието може всичко 11

• 55 034
  • 528
  •   1
Отговори
# 165
  • Добрич
mijjjka, присъединявам се към благодарящите за филма.    bouquet

Какво е най-добре да направя с детелината? Вече съм я откъснала. Ако не я изсуша ще трябва да я изхвърля, а тогава ще ми носи ли късмет, за да ми се сбъднат желанията?

# 166
  • България
Нещо не мога да го изтегля. Времето ли е изтекло или аз не успявам  newsm78

# 167
  • Добрич
Изтеглих го преди малко /когато публикувах предния си пост се теглеше/. Дори установих, че не е със субтитри, а е озвучен на български език. Минали са само 5 мин. Опитай отново. Кода от картинката въвеждаш ли?

# 168
Благодаря и аз за филма,любимата ми Луиз.Благодаря  Hug

Reny27  Аз току що го свалих,нали знаеш как става?След като попълниш символите ти изписва изтегли филма от тук,кликаш върху линка и сваляш  PeaceУспех

# 169
Бела,аз лично моята детелина няма да я изхвърлям ,все пак това е такъв малшанс да я намери6,просто ще я махна от портмонето,защото портмонето го носиш на всякъде с теб и напрактика става така 4е носи6 навсякъде с теб мъртъв предмет на който са му взети всички жизнени сили,а както писах по -горе изсушеното цвете е мъртво цвете и носи негативна енергия.,макар и четирилистна детелина.Моята просто ще я сложа в някакъв шкаф,просто няма да я нося в себе си .

# 170
  • България
Успях  Laughing

Последна редакция: пн, 29 юни 2009, 00:59 от Reny27

# 171
  • Добрич
Тъй като доста от нас са споменавали, че се интересуват от методи за отслабване вижте какво открих:

МЕТОДЪТ ГЕЙБРИЪЛ

Има и тема във форума

Изглежда интригуващо и близко да това, което говорим в нашата тема.

Последна редакция: пн, 29 юни 2009, 01:51 от Вела

# 172
Тъй като доста от нас са споменавали, че се интересуват от методи за отслабване вижте какво открих:

МЕТОДЪТ ГЕ … 48;ЪЛ

Има и тема във фо … 91;ма

Изглежда интригуващо и близко да това, което говорим в нашата тема.

ще тичам до книжарницата тези дни Simple Smile
Вела, благодаря че сподели!  Hug

Мишчице, благодаря и за линка с фимчето, сега го тегля! Една приятелка има голяма нужда в момента от подобен стимул. В петък й пратих книжката, а сега ще и дам филмчето!

# 173
  • София
mijjjka - Много благодаря за филма!  Hug Heart Eyes

Аз сега съм точно на вълна диети, от днес почвам една...  Вела  Hug Heart Eyes

Много успешна и весела седмица ви желая на всички!   bouquet

# 174
Надявам се, че филмът ви е харесал  Hug
Аз също съм решила да го запиша и подаря на няколко човека  Grinning

Дарена, за счупеното си мисля следното. Аз също имам периоди, когато чупя на поразия. По принцип не ми се случва често да счупя нещо, но като се започне, поне няколко неща се счупват в течение на два-три дни. Чаши, чинии, вази - просто понякога сами изскачат от ръцете ми  Laughing
И си мисля, че по този начин става някакво изчистване  newsm78
Просто нямам друго обяснение, защото никога не ми се е случвало да счупя само едно нещо и примерно след няколко месеца или половин година - друго.
Винаги чупя за кратък период четири-пет неща  Laughing

Сигурно нещата така "решават", че са ни служили достатъчно дълго време и отктъпват път на нови, по-хубави   bouquet

За ангелските карти и мен много ме запалихте  Flutter

# 175
  • България
През 2004 г -лятото , работех в Созопол като сервитьорка. Всичко беше ок, до един момент в който почнах да разливам. Едно кафе не можех да занеса без да разлея, заливах клиенти  Laughing Всичко мина за няколко дена, но и аз много съм си мислела на какво се дължи това. Една колежка ме беше посъветвала да купя нещо и да раздам, да почерпя. Честно казано не си спомням дали го правих  newsm78

# 176
darena , за супеното евреите имат поверие, че когато счупиш нещо, това е един вид заплащане, задето те е отминало нещо неприятно.
демек, вместо върху теб, лошото е отишло върху предмета  Mr. Green

при всички случаи е на хубаво !  Hug

мишле, много благодаря за филма  Heart Eyes

усмихната седмица на всички и честит Петровден!

http://www.youtube.com/watch?v=KOnL5c8LMqM&feature=related (нещо като поздрав)

Последна редакция: пн, 29 юни 2009, 12:06 от esme_bolger

# 177
Вела,благодаря за Методът Гейбриъл.Отдавна се боря с наднормено тегло.
Между другото и аз си направих тетрадка,в която вписвам всичко,което ми хареса и ме зарежда.Сутрин си е преглеждам докато си пия кафето.В тази тетрадка залепих и картата на желанията си,нали не е вредно така?Предпочитам да се я виждат хората,които идват на гости,та затова да е скрита Wink
Прегръдки и успешен ден на всички Ви Hug

# 178
mijjka, абсолютно съм съгласна, че е изчистване, защото знам, че и чиниите, тенджерите, трябва периодично да  се сменят, ако са счупени или захабени. Моите не бяха, но явно са енергийно претоварени или както казваш ти ,служили са ми дълго време и отстъпват място на нови. И поверието на евреите ми допада, като обяснение. Разливането на виного и ракията обаче, води мисълта ми към мъртвите близки , още повече, че и картите на Ангелите водат натам.
 Не знам какво е поверието за разлято вино- , а знам, че има такова. newsm78
Искам да ви споделя, за картите на Ангелите, че наистина се падат едни и същи карти, което означава, че ангелите искат да ни помогнат с едни и същи съвети.
Вела , Методът Гейбриъл и мен ме заинтригува! Grinning

# 179
Моите близки смятат, че като разливаш питие, някой починал роднина е жаден и обикновенно купуват и раздават храна, когато наскоро има църковен празник  или казват да му се намери, след като разлеят. Тези дни мисля  бе Спасов ден, на този празник правят помен за починалите близки, като се раздава храна и питиета - нещо като почитане на починалите.

Благодаря за линка Hug

Общи условия

Активация на акаунт