подсъзнанието може всичко 11

• 55 020
  • 528
  •   1
Отговори
# 330
Момичета за кво става въпрос във "вселенският град"Има ли инфо на бг.книга,линк? newsm78 И какви са тези чекове?инфо и за тях ако може?Как се пишат,сами ли ги правите и пр.?Мерси много  bouquetА най-добре ще е ако някой синтезира в няколко изречения инфото,щото ако човек иска да прочете всичко няма да му стигне един живот Mr. Green

В линка който дадох по-горе са написани на български визуализациите за Вселенската банка както и тези за любовта.Те са от друга книга на автора, но са същите като тези във Вселенския град.
Има и други много хубави визуализации- за здраве,за прошка,за благодарност и богатство.

# 331
  • Пловдив
Здравейте момичета,

Роберт Стоун е много интересен автор.Четох го, когато се занимавах с Методът Силва.Не знам дали вече не сте обсъждали този сайт,не съм прочела още всички теми,но ТУК на български има доста от неговите упражнения и визуализации.Става въпрос за книгата му "Живот без граници".
Линка,който си дала е страхотен,книгата е много интересна и полезна  bouquet!

# 332
  • в резерват
Благодарение на методът Силва вторият път родих за около 3 мин и без никакви усложнения.... Peace

# 333
  • Tам през Атлантическия океан
Първата ми книга на тая тематика бе на Силва като изключим преди това книгите на Карлос Кастанеда  Wink

В метода на Силва ми допадна/въздействаше  много обратното броене  Peace

# 334
  • нейде там, където ....
Прекрасен да е денят ви!

Моята първа книга беше Селестинското пророчество и няколко книги фантастика, преди това.
Много други книги прочетох и продължавам да чета. В последните дни се опитвам да прилагам теорията в практиката. Знам, че мога да постигна това, което си пожелая. Но трябва да обмисля много неща преди това, за да съм сигурна какво и как го искам. В момента много ми помагат мантрите от предните страници. За изчистване на погледа, на мисленето ... да мога да погледна от различни страни на желанията си и да мога да ги формулирам за благото на всички засегнати и без да навреди на когото и да било. Визуализациите ми са свързани преди всичко с желанията. Опитвам се да си представя света след тяхното изпълнение, дали е такъв, какъвто искам. Не само за мен, а за всички.
Отдавна не го бях правила по този начин. Благодаря ви! Направихте дните ми по-интересни и красиви! Чувствам се невероятно, благодарение на споделеното от вас тук!  Hug
Хубав ден и успешна седмица!  Hug

# 335
малко съвети от ангелите (на английски) http://www.consciousone.com/c1Cards/cardsView.cfm?cardGroupID=1

светла седмица на всички!
 Hug

# 336
не видях да го има (ако съм повторила някого - моля за извинение  Peace )

Вълшебна стая » Учим се да изпълняваме желания

тук http://attraction.do.am/forum/68-99-1

Heart Eyes

# 337
да се запиша и тук, а да следя...че сега нямам време Sad
Simple Smile

# 338
Вчера четох книгите за методът Силва.искам да ви помоля да разкажете повече за това,дали го ползвате и сега,след като сте прочели книгите,с какво ви е помогнал,или ви помага? Всеки ден ли "слизате" в алфа ниво и наистина успявате ли да промените реалността около вас? По опитните искам да попитам ,за колко време навлизате в алфа нивото,и дали ако сте имали период,в който не сте го практикували,после се губи тренинг? Отивам пак да чета...лелеее..добре,че бях отпуска тези дни...Колкото повече чета,толкова повече разбирам,че има много да се чете и практикува... Hug

# 339
Здравейте,и аз се домъквам в темата.
Първо ще прочета назад,за да вляза в час,а не да питам и да се чеша безумно по главата.
Първата ми книга беше "Подсъзнанието може всичко".

# 340
Pinkito, наистина теорията трябва да се съчетава с практика  Wink
Затова не си давай толкова много зор с четенето. За сетен път се убеждавам, че книгата винаги ни намира в най-подходящотото за нас време, нито ден по-рано, нито ден по-късно  Grinning

Виждам дюканско нашествие в нашата тема  Wink

Добре дошли на новичките    bouquet

# 341
Благодарим за посрещането  bouquet
Ъъъъъъъ,притесних се,мислех да махна овцете,че да не си личи толкова. Embarassed
Стана дума в дюканската ливада за подсъзнанието,мислихме да правим подтема,но пък се намериха благи души да ни открехнат да не се морим и ни препратиха към Вас.
Книгата ме запали ужасно и сега я чета отново и отново,правя упражненията или поне се опитвам и имам плахи резултати или не чак толкова плахи Grinning
Но усетих лека промяна още след първите няколко страници.Преди време се занимавах с автогенен тренинг,но това беше преди повече от 20 години.
Дюкан го отнесох,като топъл хляб,сега търся друго предизвикателство и смятам,че го намерих.

# 342
Така си е..не само книгите идват когато му дойде времето,а всичко,за което вече си готов...Правя упражненията от метода Силва..заспивам бързо,докато си кажа рецитацията и съм заспала...но интересното е, че спя много добре,а преди не беше така...Има ли някой ,който да е посещавал курс по метода на Х,Силва?  Исках да питам за техниката с 3 те пръста..пише ,че може да се изпълнява и докато караш колата си...ама нали така се слиза по бързо в ниво алфа? Аз ако заслизам докато карам,така ще слезна,че ще падат големи майтапи после със застрахователните агенти...Отивам да чета и да се упражнявам, докато населението го няма,но от опит вече знам,че най-добре ще е да си придърпам одеалцето и възглавничката до мен... Wink

# 343
zorita

Щом си решила да се занимаваш сериозно с духовна литература ти препоръчвам като за начало да промениш изречението под ника ти от "казах и доказах,да се спукат от яд сега и да гризят нокти...." на просто "Казах и доказах !". По - позитивно и утвърдително звучи някакси. Според мен де ... Просто давам предложение.

Момичета !   bouquet Любов и светлина !  Hug

http://www.vbox7.com/play:ccabbe3d

# 344
На мен методът Силва не ми понесе добре  Confused Получавах много неприятни изтръпвания на крайниците - на ръцете до лактите, на краката до колената и на главата отгоре. Бях споделила за това в темата. В интерес на истината, когато го практикувах бях в доста труден период и бях много изнервена. Възможно е и на това да се е дължало.

Решила съм пак да започна да го започна по-натам  Grinning

esme_bolger , благодаря са сайта с ангелските карти   bouquet

Анн Шърли , четеш ми мислите  Laughing
Присъединявам се към предложението на Анн  Peace

Общи условия

Активация на акаунт