подсъзнанието може всичко 11

• 55 002
  • 528
  •   1
Отговори
# 390
Скъпи слънчеви момичета!
Днес съм щастлива рожденничка и искам да ви благодаря много, защото от както ви има в моя живот, той е изпълнен с много повече любов и приказни мечти!
Бъдете здрави и благословени!  Hug Hug Hug  Heart Eyes

Честит Рожден Ден, Пит ! bdbaloni  Смятам, че като се има предвид темата и връзката й с твоя специален ден, няма по - подходящо пожелание от това, всичките ти мечти да се превърнат в реалност ! Simple Smile Желая ти го най - искрено ! Hug

И едно поздравче. За теб и за всички останали...
http://vbox7.com/play:eef5d9dc

# 391
Може ли да се присъединя към вас?   Hug
Случайно попаднах в темата днес и съм изчела само 11 номер. Сега ще прочета и миналите теми.
Страхотно е, че ви намерих.

# 392
Добре си ни дошла ! Hug

# 393
Пит , да си жива и здрава!!! И с много сбъднати мечти!  newsm59

Жижи, напротив  Wink Трябва да излизаме от Града.

"И моля, отнасяйте се винаги към Града и сериозно, и като към игра. В противен случай ще се "откачите" и няма да ви се иска да излезете от него. Той засмуква /поглъща/ подобно на виртуална игра"

Това за "поглъщането" го споменават и други момичета в руския форум. Явно действа като самохипноза. Така че, по-внимателно и по-несериозно  Wink

Г-жа Шуши , добре дошла   bouquet
И на мен щеше да ми е шушесто, ако бях на моренце  Flutter

Последна редакция: чт, 09 юли 2009, 14:56 от mijjjka

# 394
Здравейте,много полезна информация открих при вас,въпреки че прочетох изцяло само последната тема.Благодаря ви,че ви има.
Това ми дойде точно на време.Да разкажа малко за себе си и после ще ви побърквам с въпроси Mr. Green .По принцип винаги съм врвала,че случайни неща в живота на човек няма,това,което ни се случва е само плод на нашите мисли и желания и информацията,която може да ни помогне идва винаги и само в най-добрите за това моменти.На мен специално най-лошите неща ми се случват винаги на важни за мен дати,но това ме отвежда към следващ етап от живота. Звучи странно нали,е да ама е вярно за мен.Ето най-пресния пример:след партито за рождения ми ден тази година ме блъсна кола получих фрактура на таза,но по-интересното беше,че аз от месеци се терзаех какво да правя с живота си и се лутах насам натам.Когато 10 дена след инцидента отидох на втора снимка се оказа,че е счупена и сакралната кост,е тогава вече се изплаших много,но сестрата ми каза,че това е знак,че трябва да се спра и да се възползвам от това време,което ми е дадено,за да помисля много добре върху това коя съм коя искам да бъда и какво искам за себе си и близките си(по късно разбрах,че чете подобна литература).Е кажете после че Вселената не се грижи за децата си.
В тази връзка моята първа книга се казва "Не пипай тази книга" на Ян ван Хелзинг,която е изтеглена случайно Whistlingпреди мнооооого месеци.
Благодаря ви отново,за това което сте и за това, което правите за другите като синтезирате и тълкувате тази полезна информация.
Слънчев ден и мнооооого заслужени приятни емоции.

Последна редакция: чт, 09 юли 2009, 15:51 от juliqzh

# 395
  • Пловдив
Жижи, напротив  Wink Трябва да излизаме от Града.

"И моля, отнасяйте се винаги към Града и сериозно, и като към игра. В противен случай ще се "откачите" и няма да ви се иска да излезете от него. Той засмуква /поглъща/ подобно на виртуална игра"

Това за "поглъщането" го споменават и други момичета в руския форум. Явно действа като самохипноза. Така че, по-внимателно и по-несериозно  Wink

Мерси за превода,това изричение изобщо не съм го разбрала.Аз за щастие винаги излизам без да съм знаела,че трябва. 
п.с.Здрасти на всички нови!

# 396
Анн Шърли  Hug

mijjjka  Hug Убедена съм, че и между орхидеи е шушесто. А и след като са ми любимите цветя, за мен би било великолепно, да съм там, където си ти.  Grinning

След малко ще си направя списъка с желания. Мисля да сложа и срокове. Доколкото разбрах, в списъка използвам "искам ...", докато за картата е "имам". Така ли е или след 11 прочетени теми, ми е прегряло мозъчето  Crazy Ще сложа списъка в нощното шкафче. Надявам се там да му е добре.  Laughing
Картата ще я правя утре. Видях, че има щастливки, който ще стават мами /може вече и да са станали/. Въпроса ми е - снимка на бебе може ли?  Blush

# 397
Г-жа Шуши ,здравей и от мен  Hug!

Картата ще я правя утре. Видях, че има щастливки, който ще стават мами /може вече и да са станали/. Въпроса ми е - снимка на бебе може ли?  Blush

Всичко може , ако това е желанието ти  Heart Eyes

# 398
Г-жа Шуши ,здравей и от мен  Hug!

Всичко може , ако това е желанието ти  Heart Eyes

Hug Благодаря ти, за отговора!   bouquet
и аз съм от Бургас

# 399
Г-жа Шуши , защо не изчакаш следващото Новолуние за Картата?  Grinning
Сега Луната е намаляваща. 
По принцип е желателно да се избягва поставянето на Картата на Съкровищата на снимки на непознати хора. За бебе можеш да сложиш снимки на играчки, бебешки неща и т.н. Може да напишеш и утвърждения  Hug

# 400
mijjjka как се казваш, ако не е тайна?  Hug /питам, защото все като мийка те чета  Blush Blush Blush/
Ще изчакам да е нарастваща. Трябва само да видя в лунен календар кога е.
Наистина бебешки работи е по-добре. Също се чудя, дали да е в семейство, брак или деца  newsm78
За утвърждението, още не съм го измислила. Искам да е от типа : Щастлива и благодарна съм, че имам живо и здраво бебе.
Още много въпроси ще имам   Laughing Дано не ви омръзне от мен   Blush
Надявам се, да успея да я направя до новолунието.

# 401
  • Горна Оряховица
Откъси от "Небесная 911", самото начало  Grinning

mijjjka  Hug благодаря за инфото, ще внимавам да не се пристрастя и задължително ще ви държа в течение  Mr. Green.

# 402
mijjjka как се казваш, ако не е тайна?  Hug /питам, защото все като мийка те чета  Blush Blush Blush/

Ами Мишка съм, но с Ж Wink Мижжжка  Laughing
Картата се прави на нарастваща луна - след Новолуние до Пълнолуние.
Следващото Новолуние е на 22 юли. Имаш доста време до тогава за да обмислиш какво искаш да включиш в нея  Wink

# 403
Благодаря ти   bouquet
За почти 2 седмици, ще стане такава, каквато я искам  Party

# 404
Добре дошли на новичките!  Честит Рожден Ден На Пит ! Бъди здрава и не спирай да преследваш мечтите си!   Днес имах ден с много ангажименти...единият беше много важен и ми се беше свило сърцето,но..регулирах дишането,изпращах положителна енергия и мисли,и всичко се нареди както искахме всички в къщи ! Сега  съм си у дома и ще разпускам...има за какво да благодаря- както винаги!

Общи условия

Активация на акаунт