подсъзнанието може всичко 11

• 55 009
  • 528
  •   1
Отговори
# 375
  • Горна Оряховица
Момичета ,а как вървят нещата със Вселенския град, нали не сте се отказали  Sad

# 376
Момичета ,а как вървят нещата със Вселенския град, нали не сте се отказали  Sad
Ами не. Аз си чета книгата и си правя нещата, които трябва  Hug
Пък да видим  Wink
В руския форум също надничам, но там са стотици страници  Rolling Eyes

# 377
Преди около минута прочетох една много хубава мисъл и искам да я споделя с вас.  Simple Smile

Two Hearts"Доверявай се на хората. Вярвай на хората. Направи от любовта си към другите своя слабост. Ти може би ще бъдеш мамен много често, но с течение на времето ще спечелиш всичко, което губят черногледците." Two Hearts

- А. Касон

http://www.vbox7.com/play:7db1f93f

# 378
  • Universe
  Hug И аз да споделя  Десетте заповеди на лидерството

1. Хората са нелогични, неразумни и егоистични (включително и аз самият). Обичайте ги въпреки това.

2. Ако вършите добро, хората ще ви укоряват в егоизъм и долни помисли. Не им обръщайте внимание и правете добро въпреки тях.

3. Ако постигате успехи, ще си спечелите неискрени приятели и истински врагове. Успявайте въпреки тях.

4. Доброто, което сторите днес, ще бъде забравено утре. Правете добро въпреки това.

5. Честността и откровеността ви правят уязвими. Бъдете честни и откровени въпреки това.

6. Най-големите хора с най-благородните идеи могат да бъдат убити от най-дребните хора с най-жалките идеи. Мислете мащабно въпреки това.

7. Хората толерират победените, но следват само победителите. Въпреки това подкрепяйте победените.

8. Нещо, което сте градили с години, може да бъде разрушено за един ден. Градете въпреки това.

9. Хората наистина имат нужда от помощ, но могат да ви нападнат, ако им помогнете. Помагайте им въпреки това.

10. Дайте на света най-доброто от себе си и ще получите ритник в зъбите. Давайте най-доброто от себе си въпреки това.

Крис Уайднър

# 379
lenny_pld , добре дошла и от мен !  Hug Заповедите са точно в целта ... хубаво ще е да споделяме повече такива странични материали. Simple Smile

# 380
  • Горна Оряховица
Момичета ,а как вървят нещата със Вселенския град, нали не сте се отказали  Sad
Ами не. Аз си чета книгата и си правя нещата, които трябва  Hug
Пък да видим  Wink
В руския форум също надничам, но там са стотици страници  Rolling Eyes
И аз си го визуализирам "града" редовно ,преди заспиване,(а сутрин картата Mr. Green).Изгеадих си някаква представа, как се действа- от преводите тук, визуализациите на Правдина.
mijjjkа ще споделиш ли кои са нещата,които са задължителни и ги има смо в книгата  Praynig
А и още нещо, което ми е много важно-всеки ден ли трябва да се прави тази визуализация или овреме на време  newsm78? Не се ли пренапрягат нещата ако сме толкова "настоятелни" newsm78?

# 381
Аз мисля,че колкото си по редовна,толкова по-добре,някак си по навлизаш в нещата,по-добре и бързо се отпускаш..не знам дали е правилно,но за мене е така. Преди съм правила разни опити,но след време зарязах всичко,и когато се опитах отново да подновя нещата,след време,някак си не се получи,все едно наново започваш,чуствах се напрегната...може и да е индивидуално,ще го усетиш,само не се напъвай..ако се чувстваш добре и си благоразположена,прави го,но ако някога ти е нервно,или не ти е това в момента,не се насилвай,само,защото "трябва"....
Да кажат по запознатите,плииииз......... Hug

# 382
дали едно двегодишно дете ще стане по-бързо тригодишно , ако се бори и се напъва?
(перифразирам Чопра)

Peace

# 383
  • Горна Оряховица
Въпреки това не мисля ,че в случя има база за сравнение с биологичното развитие  newsm78. Все пак, ако "практикувам" веднъж на месец или два, дали ще се приближа до целта толкова бързо, колкото ако се старая повече...

# 384
биологичното и духовното развитие следват сходни закони.
някои неща или събития могат да ускорят процесите или да ги забавят.
но със сигурност борбата и напъването не ускоряват процесите и в двата случая  Mr. Green

понеже не съм съвсем наясно за какво "практикуване" става дума, не мога да го коментирам.
но е ясно, че липсата на храна, както физическа, така и духовна, не е решение и мисля, че никой не го е предлагал  Peace

# 385
Откъси от "Небесная 911", самото начало  Grinning

"Преди да започнете да практикувате Метода Вселенски град направете следното важно нещо:

Затворете очи, леко ги повдигнете нагоре и усетете любов и признателност към тази сила, благодарение на която тази книга е попаднала във вашите ръце. След това помолете всичко, което научите от книгата, да ви донесе полза"

Това са първите стъпки:

1. Да затвориш очи
2. Да почувстваш любов
3. Да изразиш благодарност
4. Да помолиш за полза

Друго изключително важно нещо е да следим за състоянието по нашата метафизическа банкова сметка  Wink Става по следния начин:

"Започнете да следите своите мисли и чувства. Тези, които са унили, угнетяващи и мрачни и негативни - това са разходи по вашата метафизическа банкова сметка. Приповдигнатите, радостни и пълни с любов мисли - това са депозити по нашата сметка"

Нищо ново  Wink

# 386

"Започнете да следите своите мисли и чувства. Тези, които са унили, угнетяващи и мрачни и негативни - това са разходи по вашата метафизическа банкова сметка. Приповдигнатите, радостни и пълни с любов мисли - това са депозити по нашата сметка"

Нищо ново  Wink

Нищо ново , но много хубаво казано  Hug.Гледам да не забравям да следя чувствата си, наистина са показателни. Още се уча  Peace

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 387
Ели Hug

*mimoza* за това колко често да се прилага този метод - колкото по-често май толкова по-добре  Simple Smile
Пробвай например десетина дни или две седмици преди заспиване как ще "проработи"  Hug
Аз за сега още си нямам мой град, все още съм на ниво теория и не бих могла да споделя конкретни наблюдения.

Но обърни внимание на следното мнение от руския форум:

"И, пожалуйста, относитесь всегда к Городу и серьезно, и как к игре, иначе "крышу" снесет и вы из него не захотите никуда выходить. Он засасывает (некая версия виртуальной игры)  Shocked"

Сподели впечатления как работи при теб Градът, ще бъде интересно  Grinning

# 388
Скъпи слънчеви момичета!
Днес съм щастлива рожденничка и искам да ви благодаря много, защото от както ви има в моя живот, той е изпълнен с много повече любов и приказни мечти!
Бъдете здрави и благословени!  Hug Hug Hug  Heart Eyes

# 389
  • Пловдив
Ели Hug

*mimoza* за това колко често да се прилага този метод - колкото по-често май толкова по-добре  Simple Smile
Пробвай например десетина дни или две седмици преди заспиване как ще "проработи"  Hug
Аз за сега още си нямам мой град, все още съм на ниво теория и не бих могла да споделя конкретни наблюдения.

Но обърни внимание на следното мнение от руския форум:

"И, пожалуйста, относитесь всегда к Городу и серьезно, и как к игре, иначе "крышу" снесет и вы из него не захотите никуда выходить. Он засасывает (некая версия виртуальной игры)  Shocked"

Сподели впечатления как работи при теб Градът, ще бъде интересно  Grinning
Това последното ако вземеш и да го преведеш ще е супер!Нещо от рода да не напускаме града ли значи?

Общи условия

Активация на акаунт