подсъзнанието може всичко 11

• 55 867
  • 528
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Разливането на виного и ракията обаче, води мисълта ми към мъртвите близки , още повече, че и картите на Ангелите водат натам.

Когато разлея вода, вино, ракия или кафе никога не се ядосвам  Wink
Казвам си - "Някой е бил жаден, да му се намери". Баба, Бог да я прости, така казваше...

Момичета, искам да ви попитам нещо. Напоследък съм много разсеяна и не знам на какво се дължи това  Rolling Eyes
Просто започвам вече да се плаша, защото преди не бях такава, а сега забравям в момента, в който ми е каже нещо... Такова чудо никога не е било, тъй като по принцип съм много организирана т.е. организирана бях. Сега съм хаотична, разпиляна и просто не знам къде ми е акъла. Пълна липса на концентрация.
С това, че нищо по телевизията не може да ми задържи вниманието за по-дълго време, вече съм свикнала и не ми и лъпсва телевизия  Grinning
Но вече се прехвърля и към книгите - почна една, оставям я, почвам друга...
Все ми се струва, че нямам време и че другото нещо /другата книга ще е по-интересна ...

С две думи - пълен хаос.  Confused

На някого случвало ли му се е подобно нещо и имате ли идея на какво би могло да се дължи?

# 181
Аз съм на мнение, че вече безплътните нямат нужда нито от вино, ракия, нито от храна.

Мише, най-вероятно стихията въздух ти е в повече. Заземи се и ще се оправиш  Simple Smile

# 182
  • Добрич
...Напоследък съм много разсеяна и не знам на какво се дължи това  Rolling Eyes

....по принцип съм много организирана т.е. организирана бях. Сега съм хаотична, разпиляна и просто не знам къде ми е акъла. Пълна липса на концентрация.
...
На някого случвало ли му се е подобно нещо и имате ли идея на какво би могло да се дължи?

Това, което оставих от цитата се отнася и до мен в момента.Последните два месеца в службата ми беше доста динамично и натоварващо. Предполагам, че до някъде това е причината. У дома също имахме напрегнати моменти. Обикновено в такива случаи се нуждая от отпуска за възстановяване на силите. И друг път съм имала подобни периоди. Най- често след почивка нещата се нормализират при мен.

# 183
  • София
Мише, най-вероятно стихията въздух ти е в повече. Заземи се и ще се оправиш  Simple Smile

А как да се заземя?  Embarassed
Много ми е спешно, защото това състояние започва все повече да ми пречи в ежедневието...

Всичко си записвам - голям майтап  Joy

# 184
  • София
И аз имам спешна нужда от заземяване  Hug Не мога грам да се съсредоточа, а работата ми се трупа и от там и нервите ми идват в повече...

Давайте съвети как да се концентрирам.  Heart Eyes

# 185
Мише, на първо време спри малко да четеш книжките, за да ти се успокои умът и да не те отнася "нагоре". Пийвай водичка, нещо леко като храна, представи си как пускаш червени корени в земята и стоиш стабилно на нея. Ако имаш рейки, заземи се с първия символ, като го рисуваш отдолу на стъпалата.

Лили, можеш да направиш същото.

Ако правите медитация, нека да е свързана с поляна и дървета, които заземяват, а не други неща  Grinning

# 186
  • София
eldivine , благодаря   bouquet

Отдавна интуитивно усещам, че ми е време да поспра малко с четенето и да се концентрирам върху други неща  Wink
Но някак си все ме влече към нашите си книжки  Grinning

Сега обаче наистина ще си дам почивка    bouquet

# 187
Мише, случвало ми се е същото. 100 %  е преумора. От какво - не знам. Но се нуждаеш от почивка. Дай си я, иначе Господ ще ти я даде с някоя болест. Hug

# 188
  • София
Човек може да се заземи и като ходи бос по земята, по трева, още по-добре по росата Simple Smile Разходки в гората, прегръщане на дървета и т.н.
Може и да си представя, че се свързва с центъра на Земята и изпраща любов към Земята, тя ще му прати и отговор.
И моята диагноза преди време беше такава Simple Smile

Всъщност, според мен, и преумората е в резултат от лошо заземяване. Ако човек се занимава повечко с духовни практики и не се свързва съзнателно със Земята, се получават такива неща Simple Smile, все едно "се изкоренява" и тогава енергията не тече правилно - от Източника през човека към Земята и обратно по същия път.

Последна редакция: пн, 29 юни 2009, 15:26 от svetlina_8

# 189
  • София
И аз съм като Мишето, но съм сигурна, че не е преумора, защото от няколко дни си почивам и днес от сутринта не мога да свърша със задачите. Липсва ми всякаква концентрация, не мога един емайл да напиша.

eldivine - Благодаря ти! Ще пробвам съветите.   bouquet

# 190
  • София
Аааааа, сетих се нещо. Архангел Сандалфон отговаря за заземяването, може да го помолим за помощ.
И още нещо - един от признаците на лошо заземяване са студените крака. Вашите крака студени ли а? Обаче като се заземим, и се стоплят Simple Smile)))

# 191
  • София
Ще пробвам да помоля архангел Сандалфон. Да, сега си пипнах краката и определено са ледени.  Ще пиша после как са.

svetlina_8   bouquet

# 192
Мише, Лили, заземих ви  Wink

# 193
  • София
Мише, Лили, заземих ви  Wink

Много, ама много ти благодаря!  Heart Eyes

# 194
Лили, моля Grinning Идеята беше да видиш разликата, когато си заземен и когато не си, затова те заземих, без да си ме помолила изрично  Wink Ще видиш сега ще ти тръгнат нещата, но и мъничко воля трябва. Хайде на работа  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт