подсъзнанието може всичко 11

• 54 923
  • 528
  •   1
Отговори
# 345
Pinkito, аз съм изкарала курс по  Силва. Техниката с трите пръста е не толкова да изпаднеш в алфа в момента, колкото мозъкът да си спомни състоянието, в което е бил, когато си била в ниво алфа, когато си му задавала да запомни командата с трите пръста - т.е. като използваш техниката, няма да заспиш, а ще предизвикаш състоянието и мозъкът ще действа по съответния начин. Така че само събираш пръстите и казваш какво искаш, без да заспиваш  Wink

На мен също някои неща не ми допаднаха, но като цяло курсът беше една стъпка. Сега рядко ползвам точно тези техники. Имам си други  Wink

# 346
Много ти благодаря! Като попрочета още малко и ще ти пиша на лични,да не разводнявам темата с моите "трепети.."    Laughing       bouquet за теб!

# 347
Веднага изпълнявам,впрочем това написаното е преди няколко месеца,по друг повод,други неща ме вълнуваха тогава.Интересно ми е какво сте писали,отивам да почета.

# 348
zorita

Добре дошла отново ! Започва нов , по - светъл етап от живота ти ...   bouquet

mijjjka

Осигурила ни е бонус значи цялата ни положителна комуникация в темата...  Laughing Hug

Щастие!
http://vbox7.com/play:99926460

# 349
  • Universe
Аз се опитах да самопрактикувам /  newsm78 дали има такъв глагол  Wink/ метода Силва по първите издадени книги у нас, но мисля че не успях да вляза добре в алафа-нивото и се отказах.
След това изкарах курс на Норбеков и от там взаимствах доста неща, които и сега са приложими /така или иначе много визуализирахме/

esme_bolger, благодаря  - "На Есме с обич без омерзение" - Селинджър   bouquet
Момичета,  Hug радвам се, че Ви открих  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes /Ако има представител на силния пол - и за него се отнася  Simple Smile/

Малко материали от мен  Peace аудио: Код желаний - метод Визуализация   - http://www.biblioteki.net/viewtopic.php?t=4539

Видео: Семинарите на Луиз Хей - http://www.biblioteki.net/viewtopic.php?t=52930
"Исцели свою жизнь"
"Вы Достойны Успеха и Процветания"
"Разговор по душам"
"Преодолеваем Барьеры и Блоки"

Заспете и се събудете с любов -

Последна редакция: вт, 07 юли 2009, 00:55 от lenny_pld

# 350
  • в резерват
Сега рядко ползвам точно тези техники.

И аз така, макар, че доста добре  "потъвах" в алфа нивото. Някак си не ме влече вече.

Pinkito,  ако чувстваш, че Силва ти допада, че  ти е интересно и това е твоят начин, не се отказвай  Peace
Просто човек като започне да се интересува  от подобен тип литература и практики някак си уж случайно започват да му се разкриват нещата , за които е готов и всяко едно е стъпало за всяко следващо.

Любов и Светлина  Peace

# 351
Коконче,абсолютно съм съгласна с теб,но  да ти кажа..аз още не съм сигурна дали точно това е моят метод..искам да опитам и други неща..Аз съм правила доста медитации,визуализация..след като четох Шакти Гуейн/"Творческа визуализация"/.,..но с нито 1 от нещата не съм била постоянна,иначе отдавна чета ...обаче в насока,малко повече към приложната психология. Интересното при мене е,че сънищата ми показват много,ама много..имах период,в който ме беше страх да заспя,за да не започна пак да сънувам.Мъж ми май ме мислеше за малко изперкваща,но като започнаха след всеки сън да се случват странни или много кофти неща и сам си призна,че правя някаква връзка,която не ми е много ясна...Сега,когато медитирам,много се успокоявам,обаче пак го има страха да не ми се покаже нещо от сънищата ми,не знам дали го обясних правилно.Хем искам,хем не ми стиска до край,нещо такова се получава. Никой не ме плаши на сън,не сънувам ужасии..но безпогрешно разтълкувам своите сънища,на другите  хора не мога..Имам починали много близки,от там тръгнаха нещата...толкова "случайности" и "съвпадения"...дори,като се замисля,аз не знам какво искам в тази насока,питала съм се ,да не би пък да си вра носа,където не ми е работата ? Поне едно знам де..искам всички  да сме здрави....

# 352
  • Добрич
Pinkito, ако съм те разбрала правилно, искаш да кажеш, че имаш пророчески сънища. Така ли?

# 353
  • София
Ето и нещо от мен за лека нощ  Heart Eyes

" .... СПРИ!

Какво е онова, което виждаш в момента? Какво е онова, което чуваш? Какво е онова, което усещаш?

В основата на чувствата винаги са сетивните възприятия - получени в момента отвън или възпроизвеждани отвътре. Зад чувството винаги има образ, звук или усещане или някаква комбинация от тях.

Не се опитвай да тълкуваш, обясняваш или конструираш. Просто бъди наблюдател. Опитай се да надзърнеш в структурата на твоята емоция - виждаш ли някаква картина? Чуваш ли глас или музика? Усещаш ли някъде в тялото си промяна?

Бъди зрител, слушател и регистратор на усещанията. Бъди като видеокамера. Микрофон. Сеизмограф.

Когато образът,звукът, усещането са регистрирани - задай си накратко въпроса: защо това идва в мен сега? Защо виждам това сега? Защо чувам това сега? Защо усещам това сега?

Не се впускай в интелектуални игри и дълбокомислени умозаключния. Не разсъждавай, просто се обърни навътре към себе си и чакай за отговор. Не си губи времето - истинският отговор е само първият и той пристига моментално. Не го пропускай с прекалена концентрация.

Има само един сигурен начин да променим емоциите си - като променяме образите, звуците и усещанията, които ги пораждат. Започни да променяш. Играй с образа, звука или усещането, докато резултатът ти хареса,

ДОКАТО ЗАПОЧНЕШ ДА СЕ ЧУВСТВАШ НАИСТИНА ДОБРЕ. ... "

Ето тук може да прочетете цялото : http://portal.changewire.info/index.php?option=com_content&t … d=30&Itemid=1

А тук има Планетата на щастието - Ендорфините са химическата формула на щастието, езикът, от който разбира всяка клетка на тялото. Тази програма не е за хора, които искат да бъдат сърдити, а само за онези, на които им се струва, че са забравили как отново могат да се чувстват добре… Може да се слуша аудиото: http://radio.changewire.info/?p=5

# 354
  • Добрич
Да ви се похваля: Днес си подменях антивирусната програма, но ми липсваше една опция. Два пъти реинсталирах програмата безуспешно. После реших да я деинсталирам, рестартирах компютъра и помолих ангелите всичко този път да е наред. Инсталирах наново програмата и всичко е Ок'.

Не помня кой точно беше споделил, че ангелите помагат и при компютърни недоразумения, но му благодаря най-сърдечно   bouquet.

# 355
  • Добрич
...
Не се впускай в интелектуални игри и дълбокомислени умозаключния. Не разсъждавай, просто се обърни навътре към себе си и чакай за отговор. Не си губи времето - истинският отговор е само първият и той пристига моментално. Не го пропускай с прекалена концентрация.
...

Когато почувствам веднага отговора всичко е ясно, но когато не го усетя започвам да анализирам ситуацията. Често така си докарвам и мигренозните пристъпи.

Lilian_V, благодаря за линка.

# 356
  • София
Да ви се похваля: Днес си подменях антивирусната програма, но ми липсваше една опция. Два пъти реинсталирах програмата безуспешно. После реших да я деинсталирам, рестартирах компютъра и помолих ангелите всичко този път да е наред. Инсталирах наново програмата и всичко е Ок'.

Не помня кой точно беше споделил, че ангелите помагат и при компютърни недоразумения, но му благодаря най-сърдечно   bouquet.

Oo Вела  Hug помагат... как да не помагат... Мъжа ми един ден се тюхкаше, че си е загубил цялата информация от компютъра и цялата работа през годината, защото му изгорял диска и аз се помолих на ангелите да направят така, че да тръгне, ако ще за малко, но да си копира информацията... Тръгна! И той си спаси информацията... Много ги обичам аз ангелите , все са около семейството ми  Heart Eyes

# 357
  • Добрич
Точно преди това, когато минавах покрай микровълновата печка се загледах в дисплея и ми направи впечатление, че часът беше 1:11. Сега се сетих за това и проверих какво означава:
Цитат
111 - Наблюдавайте внимателно вашите мисли, и бъдете сигурни да мислите само това което искате, а не това, което не искате. Тази последователност означава, че има отворена врата за вас, и вашите мисли се проявяват във форма, чрез рекордна скорост. Числото 111 е като ярка светлина.
Това означава, че вселената току що е направила моментална снимка на вашите мисли и ги изявява във форма. Доволни ли сте от тези мисли, които вселената е уловила? Ако не, коригирате мислите си (помолете вашите ангели, да ви помогнат в това, ако вие имате трудност да контролирате или наблюдавате вашите мисли).

# 358
Бела, Да..пророчески  са ми сънищата..и то за кофти неща...Най е гадно,като зачестят информациите..,сънувам починали близки...Последният път сънувах баща ми/мир на праха му/, аз говоря по телефона с една приятелка и връзката лоша,прекъсна...а татко зад мен иска нещо да ме успокои,да ме погали...и аз му се сопнах,че нямам номера на тази приятелка и сега няма как по никакъв начин да се свържа с нея...и се ядосвах много..След 3 дни съвсем случайно докато пишех писмо в Яху,и с тази новата опция за чата,се свързва с мен брат на мо я приятелка,който е от дълги години зад граница...и аз веднага питам за нея,да ми даде имейла и,а той ми отговаря..Тя почина преди 3 години...
Бяхме страшно близки с нея 20 години,след като заминах ,не след дълго спряхме да се чуваме...нямало е кой да ми каже какво се е случило,а аз не съм се прибирала също.Тя беше тази,която ми отвори очите за всичко,което си говориме тука, разменяхме си книги,обсъждахме ги по цели нощи. Първата книга ,която ми беше дала,беше "Изкуството да бъдеш Бог",това беше ппеди мноооого години,още нямаше много такива книги...Отвлякох се в спомени,а всъщност исках да ви кажа:  Обичайте близките си сега,и не се сърдете за глупостите,които понякога възникват в отношенията между хората....

Последна редакция: вт, 07 юли 2009, 06:40 от Pinkito

# 359
  • Горна Оряховица
Pinkito тръпки ме побиха.

Общи условия

Активация на акаунт