Първият триместър отминава, ето че ДЕКЕМВРИ наближава!

• 13 655
  • 278
  •   1
Отговори
# 210
scrye , честита красавица!!! И на мен ми е много миличко за теб! Толкова е прекрасно д аси имаш момиченце - нежно, миличко, добричко, истинско слънчице!

elly_ , надявам се си по-добре вече! Внимаваме какво ядем, но пък знаеш ли какво ще ти се случи - важното е, че е зад гърба ти вече и продължаваш напред!

oska , за коя ноемврийка става въпрос? Всъщност тя е загубила бебчето ли в ранна бременност? Разкажи повече или дай линк.

Вчера си поговорихме с мъжа ми вечерта, и преспах тази нощ и решението ми е все по-кристално и колкото повече се избистря, толкова по-уверена и силна се чувствам!
То Е! И ще Е! Няма никога да си позволя да го махна по моя воля, защото се притеснявам, че е нещо си.... Разсъжденията ми стигат до изводите, до които е стигнала Ета. Не съм готова да го махам при никакви обстоятелства. За мен това е недопустимо. Морално, духовно, всячески.  И следователно няма смисъл да се подлагам на по-нататъшен тормоз.
Желая да съм информирана за детето си - в такъв смисъл ще си ходя на прегледите, но ще го приема такова, каквото е създадено от Бог, от мен и съпруга ми. То е нашето дете и аз вече го обичам. Жестоко е една майка сама да убива детето си. А за мен това стои така. Лекарите оставят решението на нас и нашия морал, чувства, готовност. Моите са такива и да ги престъпя, означава да изневеря на себе си. Нямам право да бъда палач и съдник. Не желая. Ако е писано, ще го бъде! Откакто мисля така, силата се върна в мен и вярата! Стъпих на МОЯТА си пътечка, каквато и да е тя. И се успокоих!  Hug Peace Grinning.
Днес бях на генетична консултация при Врагалиева. Каза ми че резултата ми от втория скрининг е почти като от първия и на практика почти съвпада с възрастовия ми риск, което е все едно очакваемо. Все още риска от амниоцентеза е по-висок от моя личен риск, особено и при моите особености  - каза ми че решението е мое - както го чувствам така - но за нея, резултатите не са лоши.
Каза че е добре да се направи феталната морфология в 19-22г.с., която била най-информативна за цялата бременност. Да се проследи с Доплер. Каза че при Даун специално може и да не се види нищо нередно на морфологиите, и пак да го има. За другите хромозомни аномалии се забелязвали. Така че - може всичко да е наред по прегледите и пак да е даун - риск винаги съществува за всичко - и всичко е до настройката на майката! А както каза Ета - моят майчин инстикт заработи с пълна сила и пиленцето си не го давам на никого! Искам да го гушкам, обичам, целувам, прегръщам и утешавам, както само една майка може! То е получило вече шанс и аз нямам право да го отнема! Нямам и никакво желание! Край - изгонвам съмненията и продължавам напред - надявам се да имам сила и воля и да бъдем благословени!
Пък каквото сабя покаже! Божа Работа!  Grinning Crazy Hug

# 211
Честити момиченца на scrye и  Elf Princess. Срамежливките започнаха да се показват.
П.П  Collibri  Hug

# 212
Здравейте и от мен момичета  Party
По тази тешка тема която сте започнали аз мисля ,че трябва да се гледа оптимистично и да не се мисли за най лошото защото всичко е една вероятност и наистина вярвам че е Божа работа,каквото е отредено това е.Пък и в случая няма грешно решение взето от майката,всяка майка е права за себе си. Мислете по ведро ,така и бебчетата ви ще са по спокойни и щастливи   Hug
Иначе аз днес съм по добре и в 15 и 10 съм при доки и ще видя бебчо  newsm44 но и малко се притеснявам,както преди всеки преглед,дали всичко ще е наред ,но ще гледам да мисля положително. Стискайте ми палчета ,после ще разказвам.

# 213
Елфче, страхотна новина! Много се радвам за теб!  Grinning Честита девойка и на scrye!

Благодаря за стиснатите палци за нашия дядо, тази сутрин има добра вест - първите изследвания са отрицателни, слава Богу!

Като един умерен оптимист или до някъде реалист  (какъвто мисля, че съм) смятам че трябва да вярваме в доброто, но и да мислим за лошото.

п.п. забравих, най-важното! Голяма прегръдка на Колибри!  Hug

Последна редакция: чт, 25 юни 2009, 12:13 от eta

# 214
Айде де, най-накрая се показахте с госпожиците! Честито от мен  Laughing Вече бях започнала да се чувствам самотна сред такъв отбор от юнаци

# 215
това за мен беше нещо като да стигнеш до ръба, за да се оттласнеш! и да полетиш!  Hug

всъщност аз си мислех че досега каквото правя е било заради бебчо
 но по-скоро е било - дали да не го... подложим на изтезания, се оказва и дали да не го лишим от правото му да живее.... като го погледна от този ъгъл, тръпки ме побиват

# 216
Collibri , eta, oska,   възхищавам се на куража и смелостта ви!
Дано всички притеснения да се окажат излишни...

Честити момиченца на scrye и  Elf Princess   bouquet

# 217
Някоя добра душа да ни пише при МОМЧЕНЦАТА Grinning Grinning Grinning днес ме зарадваха рано-рано  newsm44.Всичко си има мъника за сега ,черпя ви всички  cheers
За плацентата нещо се притесниха ,ниско била разположена ....да намаля работата ,да не ходя по топлото,да си почивам ала-бала ,ама аз съм много щастлива!

# 218
Честито момченце walia78 !!!
Страхотна новина !
Преди минути разгледах новите попълнения в албума. И видях хубавите снимки с дъщеричката ти Ралина !

# 219
Благодаря Ла Фйе,наистина съм мнго доволна ,а какво означава името ти?

# 220
Моля, walia78 .
La Fée ( Льа Фе ) от френски "Феята"  Laughing
...френското "L" е "лигаво" (както обичам да казвам ). И винаги се произнася като "ль".

# 221
Добро утро,
Браво и на Колибри - абе силни сме си ние декемврийските мами!
Честити момиченца на scrye и Elf Princess  , на walia78 честито момченце.

Хайде стига вече с лошите размисли, я вижте какви добри новини си имаме!

walia78 На теб какъв ти е термина, защото на 1-ва стр. те има и на 11 и в графата с неопределен термин. Дай и малко инфо - години, град, ред на бременността.

# 222
  • София
Благодаря момичета и честито на walia78   bouquet
Май засега сме - кой каквото е поръчал!
А за ниската плацента - не се притеснявай - аз съм с ниска, с чуствителна и обърната матка и всякакви други глупости, и първия път пак така бях, ама си изкарах деветте месеца с котракции и хапове /е и допълнителни екстри/ ама важен е крайния резултат. Казват, че ниската може да се отлепи по-лесно newsm78
Аз съм се побъркала на тема колички - цял ден зяпам като луда, какъв е тоя зор от сега не ми е ясно. Общо взето засега се колебая между Куини Фрийстайлър /което много прилича на Спидито/ и Джейн Слалом, която в момента е на някаква промоция, според която кошчето за кола можело да се използва за кош за новородено  newsm78 Много съмнителна ми е тази работа. Ета помагай  - ти май най-ги разбираш количките. И като казах Ета - та се сетих - каква туберкулоза те гони - то има връзка и с условията на живот и с общото състояние на организма, така че ако си в цветущо здраве и хапваш здравословно вероятността доста пада - така че споко!

# 223
  • на странно място ......
Здравейте момичета, надявам се приемате все още нови членове на декемврийския отбор Simple Smile
До сега само ви четях, но реших че така не може да продължава и се включвам официално.
Инфо за мен: Казвам се Силвия на 29г от София временно не там, това ще ми е второто детенце, имам едно момиченце на 2г.7м. - Диляна. Терминът ми по първоначални данни е на 31.12. Това засега от мен, като начало май е добре.
Желая лека и безпроблемна бременност на всички  Hug  bouquet

# 224
Елфче, Фрийстайлър е огромна, тежка и неманеврена. Мисля, че вече не се произвежда. Може да има някакви остатъчни количества тук в БГ.
Аз лично бих препоръчала Спийди на Куини. Бутах една такава 2 години, чудесна е, без грам забележка.

Слалома на Хане (дето тук му викат Джейн  Simple Smile) много го хвалят. Сега като капарирах кошарата, която също е на Хане, ме агитираха за тази промоция с Матрикса. Лично собственичката на магазина я ползвала, каза че е безкрайно доволна.
Но едно, че дизайна й не ме кефи мен лично, и второ този кош е доста малък, пък с нашите декемврийски бебета ще трябва да се ползва до пролетта.
Но ако на някой му харесва като визия хич да не му мусли, промоцията си я бива!

Хайде сега да разкажат и другите, че моят опит е по-отдавнашен, има и много по-пресни майчета все пак  Laughing

Аууу, разглеждайки сайта на Куини на какво попаднах! Влюбена съм!

Последна редакция: чт, 25 юни 2009, 13:23 от eta

Общи условия

Активация на акаунт