Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво се случи с мъжа?
Какви са препоръките за плажуване по време на бременност?
Как се броят месеците по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво се случи с мъжа?
-
Какви са препоръките за плажуване по време на бременност?
Плуването и водната гимнастика се считат за изключително полезни упражнения по време на бременност. Те подобряват кръвообращението, улесняват оксигенацията на органите, стимулират тялото да изразходва повече топлина, което повишава метаболизма. Освен това плуването укрепва здравето на майката, благоприятства развитието на плода и подготвя тялото на майката за раждането.
-
Как се броят месеците по време на бременност?
-
Какво представлява магнитната буря и какви са нейните симптоми?
-
Какво представлява 4D ултразвукът или 4D изследването и кога се препоръчва?

)
Аз малко нахално само се разписвам и после ще наваксам с четенето, защото от петък сме без интернет вкъщи (отново БТК
) и съм пропуснала тонове неща, както виждам 
)!
А и маленкото се крие упорито и не могат да го видят. 
И така три пъти даже ... Увери се, че тези движения са различни от черва и пулса ми. Та така. .. а таткото си е наумил, че е рано и не може да го усети и дори не си прави труда да се съсредоточи в ръката си когато ми е на корема, за да го усети ... лигльо
. Търпях, търпях, спах, пих вода...и накрая глътнах един парацетамол, та така оцелях. Обаче с миналата бремеменност разбрах, че българския парацетамол не върши абсолютно никаква работа, та този път съм се заредила с вносен за такива случаи.
питка, да я накъса на парчета, да я намаже с мед /или просто да сложи малко мед/, и да я раздаде на близки... може би за да бъде сладък животът на новото човече! Така че, ако имате малко свободно време и вярвате в такива работи - мятайте се в кухнята!
(така го и снима), точно след като го замериха като взе да плува насам-натам, тя не може да го настигне