Първият триместър отминава, ето че ДЕКЕМВРИ наближава!

• 13 655
  • 278
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Здравейте, малко не на място, но ми е притеснено и да попитам. Утре съм на ФМ. Искам да попитам с коремен ултразвук ли се прави? Изчетох доста, но не открих точно това. Говоря за ранната между 11-14 седмица.

# 106
Здравейте, малко не на място, но ми е притеснено и да попитам. Утре съм на ФМ. Искам да попитам с коремен ултразвук ли се прави? Изчетох доста, но не открих точно това. Говоря за ранната между 11-14 седмица.

Зависи от случая и лекаря.  Simple Smile Къде във Варна ще си на ФМ?

# 107
Аз мислих, мислих... и умувахме тука вкъщи и .. мъжо не ще да правим БХС и ФМ, щото не щял да си мисли за лоши работи и да се параноясвам и да си насаждам съмнения. Прав е, но малко и прекалява, обаче аз смятам практично, че от ФМ има реална полза и резултати, докато при БХС са само предположения, че и които могат да те стреснат излишно. Но въпреки че имам време за ранна ФМ, доки нещо ми  говореше да е между 20-22 г.с.  newsm78

# 108
  • Пловдив
Зависи от случая и лекаря.   Къде във Варна ще си на ФМ?

В Майчин дом при д-р Халачева. Не я познавам , записването стана на случаен принцип. Сега изчетох всякакви мнения за нея, но ще видим. Praynig

# 109
а таткото си е наумил, че е рано и не може да го усети и дори не си прави труда да се съсредоточи в ръката си когато ми е на корема, за да го усети ... лигльо  Laughing Ядосва ме като почне да се прави така...
Таткото се престраши и си сложи ръката по негово желание след като му казах, че в момента шавурка бебчо - и ооо разгеле! Усетил го и той  Crazy Party Малко по малко всички ще повярват, че се усеща бебока  Laughing

# 110
Добро утро. Вчера ми излязоха резултатите от Спин, Васерман, Австралийски антиген и токсоплазмоза. Всичките отрицателни. В петък очаквам БХС.
Маминка, ти сигурно си много чувствителна, щом толкова рано усещаш бебето.
Слагам кафето.

# 111
Айде бе поспаланкиии, ставайте  Grinning
Аз днес ранко, щото мъжо ме събуди с целувка и с миризма от кухнята на пържени мекици (снощи ме домързя да ги правя аз). Златен мъж еййй.. Hug Снощи мрънка за чиниите в мивката докога съм щяла да чакам да се натрупат, за да ги измия, и докато си мърмореше вече ги беше опаткал всичките  Party Брей брей...  Joy Днес май ще ми е хубав ден .. добре започва Crazy

Choosy, докато съм писала и ти хоп! с кафето  Hug

# 112
Добро утро!

Аз доколкото четох, това с ранното усещане на бебето, зависи от разположението на плацентата, натрупани кг и т.н. И аз нямам търпение вече да го усетя:)

veni1122 - и моите зачестиха, особено нощните

# 113

В Майчин дом при д-р Халачева. Не я познавам , записването стана на случаен принцип. Сега изчетох всякакви мнения за нея, но ще видим. Praynig

Значи по-вероятно прегледа да е с коремна сонда. Само ако си с обърната може да бъде с вагинална  Peace

# 114
  • София
Здравейте,
Благодаря на всички за отговорите им за моренцето. Успокоите ме, че ако е умерено всичко ще е наред. Така че няма да се лиша от това удоволствие.
Успешен ден от мен и честито на всички бремелинки, знаещи пола на бебето си.
Нашето е много срамежливо и седи постоянно в поза лотос, нищо не можем да видим.  Grinning

# 115
добро уто и от мен!
да се похваля ...вчера от прегледа...75% момиченце...всичко е нормално...усещам го вече все по-добре...другата седмица 100% вече ще зная пола като отида на фетална...
някой знае ли колко пари взимат в МБАЛ "Св. София" при Мазнейкова за фетална и БХС

# 116
  • Сливен
Добро утро на всички.   Hug

♥MaMuHka♥  не се притеснявай и моят мъж не пожела да правим БХС и не го направихме. Каза дали риска ще е 1:25, 1:250 или 1:2500 винаги има едно което е риск!!!! Какво да се прави- мъже. За ФМ аз много искам да я направя,но съм от Сливен ,а тук не правят такива неща ,а изобщо не ми се пътува  Tired  Ще се молим всичко да е ок с бебчо.

По повод усещането и аз го усещам вече ,но много слабо и не всеки ден!
Мислих ,че и гаденето и повръщането са спрели,но уви ...... снощи отново бях като парцал!  Sick  Confused

Хайде засега това е от мен! отивам да се разправям с каката!  Лек ден!   bouquet

# 117
  • Варна
Здравейте!
аз пък също усещах доста бебчо, а сега вече, не, дали се изместило newsm78, но не ме гъделичка както преди 2 седмици.

Мамунка, златен ти е мъжа, моя знаеш ли колко пъти го моля да ме събуди с чаша ароматно кафе и да го направил  и по 1 път. Но иначе си е много добричък и по отношение на гледане на малката няма равен на него.
За чиниите, много мънках, мънках, че не ми се мият , да помие и той, и ми купи съдомиялна накрая Hug Mr. Green

# 118
  • Русе
 She_R , добра идея даде за чиниите, мога да я пробвам.
Choosy мерси за кафето.
♥MaMuHka♥  златен ти мъж, дано вечно да е така.

# 119
Запис!!!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт