1001 нощи - приказката се разказа, но в сърцата ни остана - 89

• 53 077
  • 443
  •   1
Отговори
# 345
Благодаря ти Ферина,  снимките са страхотни bouquet Hug  bouquet И аз немога да им се нагледам и нарадвам,така се вълнувам всеки път на сцените с тях,че се съмнявам друг филм да успее така да ме развълнува Party Crazy Heart Eyes

Последна редакция: нд, 28 юни 2009, 12:59 от dafi_83

# 346
# 347
  • Варна
това е от първите серии
толкова хубава беше тук Бенну, а после започнаха да я обличат като пенсионерка

# 348
  • Plovdiv
ДАФИ,
знам ,че в колекцията ти има и тези снимки ,ама да се порадваме отново на нашата любимка!

Последна редакция: нд, 28 юни 2009, 14:29 от mar_tomova

# 349
Здравейте момичета! Интереса към сериала и артистите явно изобщо не е спаднал. Peace
Признавам си,че и аз съм от Гедже-Клиниката. Grinning
Изтеглила съм си всички преведени серии от Нова ТВ и с нетърпение чакам отново повторението по Диема. Дано да качат първата серия в http://www.bgshare.com/ ,че я няма там  newsm78

# 350
Приятен ден на hiacint и на всички други фенки, които не са ме забравили

I`LL BE BACK!
 по Диема Фемили на 29.06.2009 от 20.00

Venetat, благодаря за снимката на този невероятен мъж. Благодарността ми идва с малко закъснение. Вчера отсъствах и вие сте сътворили пак толкова много - нови, прекрасни снимки на нашите любимци. Всички са се потрудили за това, Ани както винаги, а Дафи е направо ненадмината.  Виждам, че и Мар Томова вече е спец по снимките, трудно ми е да изброя всички ви. Аз споделям  напълно чувствата на Дафи към Джейда и Тарду, надявам се да не ме ревнува. Любовта ми е разделена м/у Онур и Шехи, от една страна и  Бену и Керем от друга. Трудно мога да кажа на коя страна се накланят везните. Обичам ги всичките и се любувам на всичко, което се показва и от филма, и от частния им живот.
Благодаря ви момичета, прекрасни сте. Създавате чудесна атмосфера в този форум, с финното си чувство за хумор и старанието да ни доставите радост за очите и душата.

Hug  newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm03 newsm53 newsm10

# 351
  • Plovdiv
hiacint,

Този прекрасен филм отключи всичко в мен.
Сега съм специалист по всичко .

newsm62  smile3533       smile3505

# 352
Здравейте отново,благодаря на всики ви и за прекрасните снимки и за хубавите думи Hug Hug HugХиацинт ще се радвам да споделя обичта и възхищението си към Бенну и Керем(Джейда и Тарду) и с останалите им фенки,не само че не ревнувам а и се радвам да споделя емоцийте си със всички вас  bouquet  bouquet  bouquet Явно интереса ни към филма няма да секне и затова ще го гледаме пак и пак и пак..... Heart Eyes Мар Томова мерси за снимките въпреки че ги имам те никога не ми омръзват и всеки път им се наслаждавам отново и отново Party Crazy Heart Eyes

# 353
Ето още малко снимков материал с любимите ни герой и артисти Crazy Heart Eyes

# 354
Да не забравяме и АК,който ни веселеше и в най напрегнатите моменти с глупостта си и чийто актъор изиграл ролята му ще ни гостува утре,дано не се изложим Mr. Green Heart Eyes

# 355
Да си припомним и човека отнесъл най голяма чат от беса ни докато очаквахме всяка нова серия по канал Д и чийто талант е неоспорим Mr. Green Heart Eyes

# 356
Да не пропусна и любимите ни актриси и героини Crazy

# 357
И любимата ми снимка на моята любимка,която съм сложила за фон на личния си комп Party Heart Eyes

# 358
И любеца ми,не съм го забравила(не че бих могла Mr. Green) Heart Eyes

# 359
А сега и малкият,-голям актъор,който плени сърцата ни Hug

Общи условия

Активация на акаунт