1001 нощи - приказката се разказа, но в сърцата ни остана - 89

• 53 081
  • 443
  •   1
Отговори
# 360
# 361
Момичета, срам ме е да си призная, но аз не съм май наред. Копирам си всички снимки и си ги събирам на компа, повечето линкове с клипове също си ги пазя. Сякаш съм се върнала в онези далечни години, когато бях ученичка и на които аз викам "дълбок тоталитаризъм". Тогава основно гледахме съветски филми, но пък имаше такива красиви артисти и артистки. Пишехме си с "непознато другарче" от Съветския съюз и молехме за снимки на артистите. И бях много горда, когато получех по-дебел плик със снимки. После по реповете се появиха немското списание "Филм шпигел" и полските  "Филм" и "Екран".  Там за първи път видях Джина Лолобриджида, Елизабет Тейлър, Марина Влади, Клаудия Кардинале, София Лорен, Бриджит Бардо, Ричард Бъртън, Лоурънс Оливие...... И още много красиви актьори, които гледах с благоговение. Сприятелих се с продавачката на РЕП-а и тя ми пазеше тези списания. Това беше един малък прозорец, през който гледах някакъв друг, непознат и бленуван свят. Пазех си тези списания като голяма ценност и преживявах с тях много красиви моменти.
И сега, на една, меко казано, доста напреднала възраст пак се вълнувам от артисти, артистки, от живота им. Дали пък, както казват в тази статия, която Ани цитира, не страдам от някаква недостатъчност? И да трябва да се срамувам?  smile3513  smile3506 smile3518

# 362
И любимият приятел на всички  герой Hug 

# 363
Момичета, срам ме е да си призная, но аз не съм май наред. Копирам си всички снимки и си ги събирам на компа, повечето линкове с клипове също си ги пазя. Сякаш съм се върнала в онези далечни години, когато бях ученичка и на които аз викам "дълбок тоталитаризъм". Тогава основно гледахме съветски филми, но пък имаше такива красиви артисти и артистки. Пишехме си с "непознато другарче" от Съветския съюз и молехме за снимки на артистите. И бях много горда, когато получех по-дебел плик със снимки. После по реповете се появиха немското списание "Филм шпигел" и полските  "Филм" и "Екран".  Там за първи път видях Джина Лолобриджида, Елизабет Тейлър, Марина Влади, Клаудия Кардинале, София Лорен, Бриджит Бардо, Ричард Бъртън, Лоурънс Оливие...... И още много красиви актьори, които гледах с благоговение. Сприятелих се с продавачката на РЕП-а и тя ми пазеше тези списания. Това беше един малък прозорец, през който гледах някакъв друг, непознат и бленуван свят. Пазех си тези списания като голяма ценност и преживявах с тях много красиви моменти.
И сега, на една, меко казано, доста напреднала възраст пак се вълнувам от артисти, артистки, от живота им. Дали пък, както казват в тази статия, която Ани цитира, не страдам от някаква недостатъчност? И да трябва да се срамувам?  smile3513  smile3506 smile3518
 Хиацинт,това което си преживяла тогава и това което преживяваш сега са много хубави и приятни емоций и не виждам причина да се срамуваш или притесняваш от такива изказвания,направени от хора затворили се в собствения си свят и недопускащи подобни емоций до себе си,всичките ти изкачвания са много вълнуващи не се лишавай от тева вълнение заради нечия предубеденост Hug Hug Hug Crazy

# 364
# 365
# 366
# 367
dafi_83, благодаря ти, винаги си много мила. Радвам се, че намираме общи неща, за които да се вълнуваме и да споделяме всички тук в този форум.
newsm51

# 368
Бергюзар Корел и Халит Ергенч,чиято любов от екрана се пренесе и в живота им ,се суетят около приготовленията за сватбата си.
Завърнали се от кратката си почивка в Чешме,веднага започнаха приготовленията.
Сватбата  ще се състои в '' Les Ottomans''  през месец август.
Посетили са в ''Бебек''  фирма- организиратор на сватби.
Научило се че са обсъдили всички детайли по оформянето на мястото.
И двамата с усмивки на лицата,бързо са се отдалечили.

# 369
# 370
И други двама любими герои  Heart Eyes

# 371
И тук малката сладка Сезен и нейният батко  Heart Eyes  Heart Eyes

и още

# 372
На мен ли ми се иска да е така или Берг има заформено коремче newsm78

# 373
  • планетата Земя и по точно до морето
Здравейте и от мен ! Най-прекрасното в този форум е настроението, споделените мисли и съвместните ни вълнения предизвикани от прекрасния филм и великолепната актьорска игра ! Благодаря на всички за споделянето ! Цитатите от "1001 нощ " са прекрасни ! А за снимките нямам думи ! Затова за всички   Hug newsm51 smile3525 newsm51        

# 374
"1001 of nights" comes back at Kanal D Romania

От 1 юли от 20:00 ч. започва повторението на 1001 нощи в Румъния по настояване на зрителите. В офиса на Канал Д са се получили хиляди писма с искане на повторно излъчване. Този сериал е най-гледаният чуждестранен сериал в Румъния.
Lets remind that the series beat all the records for audience ever achieved by a tv production in Turkey.
Този сериал е бил всички рекорди по зрителски интерест за телевизионна продукция в Турция. Това е превод от Румънският Канал Д. Не прочетох никъде че Аси е най-гледаният сериал в Турция а 1001 нощи.

Общи условия

Активация на акаунт