1001 нощи - приказката се разказа, но в сърцата ни остана - 89

• 53 082
  • 443
  •   1
Отговори
# 375
Севи мила Hug
Дано още да четеш и тук за да погледнеш има ли нещо интересно в статията.

Bergüzar Korel
Aşklarıyla tartışıldı

Aşk hayatıyla gündemden düşmeyen Bergüzar Korel’in çok bilinmeyen diğer ikinci adı da Gökçe. Ünlü oyuncu Tanju Korel annesi Hülya Darcan’ın kızı olan Bergüzar Korel Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu. Güzel yıldızın ilk oyunculuk deneyimi annesi Hülya Darcan ve babası Tanju Korel’in hem yapımcılığını üstlendikleri hem de oynadıkları TRT’de yayınlanan “Zeytin Dalı” isimli TV dizisiyle oldu. Ardından senaryosunu babası Tanju Korel’in yazdığı “Kırık Kanatlar” dizisinde oynadı. Babasının ölümünün ardından Kurtlar Vadisi Irak’ta oynayarak dikkatleri çeken Korel’in kariyerindeki dönüm noktası ise geçen sezon sona eren Binbir Gece dizisi oldu. Dizide senaryo gereği oğlunun yaşaması için 150 bin dolar karşılığında patronuyla bir gece birlikte olan bir kadını canlandıran Korel bu rolle gündemden hiç düşmedi. Saç modeli, elbiseleri, bakışlarıyla bile haber olan güzel oyuncu balet Tan Sağtürk’le aşk yaşamaya başladı. Ama sonra aralarına kara kedi girdi... Çift ayrılık nedenlerini açıklamazken her geçen gün başka bir ayrılık nedeni ortaya atıldı. Bu arada dizinin bir diğer oyuncusu Halit Ergenç’n bir yıllık eşinden ayrılması yeni iddiaları gündeme getirdi ve bu iddialar çok geçmeden doğrulandı. Korel ve Ergenç rol gereği başladıkları aşkı gerçek hayata taşımıştı. Ergenç’in evliliğinin bitmesine neden olduğu iddiaları yüzünden zor günler geçiren Korel, Ergenç’le 2 ay sonra nikah masasına oturacak olmanın heyecanını yaşıyor. Korel bir röportajında kendisini şöyle anlatıyor: “ Taksim’i çok seviyorum. Şehrazat’ın evi orada. Leb-i Derya’yı çok seviyorum. Kolay kolay vazgeçemiyorum alışkanlıklarımdan. İçim çok kıpır kıpır, çok hareketliyim, çok güler yüzlüyüm, ama kendime ait birtakım kurallarım var. Bir konfor alanım var. Bunun dışına çok çıkmak istemiyorum. Ev hayatım çok net. Kahvaltı sofrası hazırlanır. Akşam anneyle yemeğe oturulur. Bayramda ziyaretlere gidilir. Özel günlerde babamın kabristanını ziyarete giderim. Eskiye nazaran daha farklı tabii hayatım.”

# 376
  • планетата Земя и по точно до морето
На мен ли ми се иска да е така или Берг има заформено коремче newsm78

Анни , може и да си права за коремчето на Берг ! Дано !   newsm17
И един прекрасен "чаршаф" в синьо червени багри ! Тези очи ще е много хубаво да ни погледнат скоро и от   1stroller

# 377
И талисмана на филма - сладкия и изключителен Каан !   love001

# 378
  • Italia, Palermo
Яяя по едно италийско кафенце!

Момичета, всички актъори са сладурковци и прекрасни. А актрисите са с такава класа и финес, разкошни дами! Да не говорим и за елегантността им в облеклото и маниерите!
Хиасинт, ти пък с тая възраст, в една група сме, млади сме си още! А пък какво ще кажат хората... та не е ли хубаво да стигнем доста напреднала възраст?
НА мен ми харесва много и Яман май се казваше, шофъорът на Онур. А Мелек, забравихте ли я, името и значело ангел, сега разбрах.

# 379
Една жена може и да сгреши в преценката си, но един кон - никога !  Joy    

milix добре дошла и от мен в клиниката !   Hug Hug Hug    Значи вируса се разпространява с голяма скорост !  Joy

Последна редакция: нд, 28 юни 2009, 17:44 от Ari888

# 380
# 381
# 382
Мелек разбира се че не сме я забравили. Нито пък сестра и ....

# 383
# 384
# 385
Здравейте и от мен ! Най-прекрасното в този форум е настроението, споделените мисли и съвместните ни вълнения предизвикани от прекрасния филм и великолепната актьорска игра ! Благодаря на всички за споделянето ! Цитатите от "1001 нощ " са прекрасни ! А за снимките нямам думи ! Затова за всички   Hug newsm51 smile3525 newsm51         

Ари! Откъде я намери тази снимка!  bouquet СПРЯ МИ ДЪХА! #Crazy

# 386
Ари лично я е заснела

# 387
Синьо- червения килим също е прекрасен!

АНИ, емотикона ти е супер! Все едно себе си виждам! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 388
  • Добрич
Момичета помощ, нуждая се от есички клипове свързани съ сериала и артистите  за да си допълня колекцията. Свалих си филма на дискове а без музиката ми се струва непълна. Предварително ви благодаря. Praynig Praynig Praynig

# 389
Специален поздрав за всички фенове на тези сладури  Heart Eyes

К: Бену, знаеш ли какво открих, харесва ми да те гледам  Hug
Б: Защо?
К: Не знам...
Б: И какво виждате като ме гледате?
К: Обич, нещо което не се среща често.  Ти си истинска..., с теб се чувствам добре   Heart Eyes
Б: Радвам се
К: А ти какво виждаш когато ме гледаш???
Б: Любов   Heart Eyes
К: Любов...txtloves и откога?
Б: От първия ден в който ви видях
К: Но срещу теб е стоял един слепец, загубил съм толкова време   smile3521

Общи условия

Активация на акаунт