Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 42-а тема

• 80 353
  • 666
  •   1
Отговори
# 195
Kafenceto , да ти е живо и здраво телетъбисчето!И все такива вкусотийки да му приготвяш...е,по-нататък,де...    Hug     
пеп-4o , все по-често ми се иска да се преселя у вас...поне за една седчица...да ме храниш!   Praynig 
mama Tin , чудесен следкиш!"Взех" си рецептата,скоро ще се прави...
Аз вчера по-мързеливо го карах,само един ориз със зеленчуци на фурна,който дори не снимах...

# 196
Извинете ме, но не се сдържах...... Embarassed

Кафенце, преди време искаше рецепта за моето сладкишче, но и ти трябва да ваваш твоята за телетъбисчето Heart Eyes
Страхотна е, много да я нагушкаш от мен!
Да ти е жива и здрава!
  bouquet

# 197
Кафенце,Честита Ви Трета месечинка!!!Да Ви е жива и здрава,усмихната и щастлива малката сладуранка!!!  smile3541 Почерпката ти е Върха,браво майче!!!  smile3525

Другите кулинарки-магьосници,нямате срам и пощада,какви неща приготвята само..........ммммм!
Всичко е страхотно!!!   bouquet
По късно и аз ще се включа с нашето меню днес.

# 198
  • Sofia
beniii,

я ме светни за мароканските меденки, че знаеш ли колко мед имам..
  Засилих се и аз да те светкам за меденките на Лабрекс,ама тя ме изпревари! Laughing
   Ти да не си пчеларка? Simple Smile

Не съм, но имам вечна дружба с пчеларското съсловие. Mr. Green

labrex, много ти благодаря за меденките! Ти си ми като частна "търсачка" в този форум - каквото да съм попитала- на момента реагираш. За разсейковци и непомнещи имена (визирам себе си) си цяло съкровище, ша знайш!

# 199
  • София

Кафенце, ЧЕСТИТ  МЕСЕЧНИК  smile3525
Да е щастлива и късметлива малката бонбонка !
Знаете ли, че започнах редовно да си вземам салфетка когато влизам в тази тема, май трябва да си сложа  smile3505
За днес таратор с много лед

отново превъзходната салата от тиквички на Лабрекс

панирани кашкавалчета

панирано сиренце

панирана шунка

панирани рачешки ролца с корнфлейкс

За десерт от вчерашните мъфини.

# 200
  • В сърцето на живота!
Рени как панира ролцата с корнфлейкс,че и аз днес ще панирам ама кашкавалче ще е,но ми се иска да го направя с корнфлейкс?Дали ще стане?

Последна редакция: чт, 25 юни 2009, 15:09 от ۰۪ ۫٭۪۫۰ Сливница ◊

# 201
аз направих запеканката с тиквички на ilrai78 страхотна е  bouquet

# 202
  • София
Рени как панира ролцата с корнфлейкс,че и аз днес ще панирам ама кашкавалче ще е,но ми се иска да го направя с корнфлейкс?Дали ще стане?

Някой тук беше писал, но не помня кой......яйце,начукан корнфлейкс  и пак яйце.
Но при ролцата не се получи повторното потапяне в яйцето, защото всичко се свличаше... и само яйце и корнфлейкс.
Получиха се с хрупкава коричка.

# 203
  • В сърцето на живота!

Някой тук беше писал, но не помня кой......яйце,начукан корнфлейкс  и пак яйце.
Но при ролцата не се получи повторното потапяне в яйцето, защото всичко се свличаше... и само яйце и корнфлейкс.
Получиха се с хрупкава коричка.
Мерси  bouquet

# 204
Ах тук човек не със салфетка, а с цял чувал салфетки трябва да влезе, поради тази причина, а и поради това, че изядохме дробчетата по селски няма да ви дам снимка, само ще ви кажа каква рецепта открих и стават много хубави.

3-4 глави лук
3-4 моркова
2-3 с.л с камара маргарин или краве масло
Нарязвам горните на едро, слагам в тиган, доливам вода да се покрият и задушавам с капак докато омекнат, но не прекалено много.

5-6 кисели краставици
7-8 печени червени пиперки
1 по-голям домат
1-2 тиквички
1кг пилешки дробчета
малко чубрица
магданоз и копър пресни
2 с.л червен пипер
малко черен пипер

Нарязват се всички неща на средно едри парчета, слагат се в тава, добавят се и задушените лук и морков и се долива малко вода, пече се във фурната докато се изпекат дробчетата.Става доста бързо и невероятно вкусно. Това е стара рецепта от боженци, там се пекат в гювечета, аз обаче не съм си купила и затова в тава.

# 205
# 206
Селма,чудна тортичка,а и това слънчице.................идеално пасва за лятото.Каква е рецептата,ако не те затруднявам?Дано е нещо лесно,че съм много на Вие с тортите!  Hug

# 207
Селма,чудна тортичка,а и това слънчице.................идеално пасва за лятото.Каква е рецептата,ако не те затруднявам?Дано е нещо лесно,че съм много на Вие с тортите!  Hug
    Кликни върху името на тортата. Wink
    Може и тук да видиш. Simple Smile

# 208
  • ГОре на черешата...
Дотук съм готова с десерта - невероятните "Забравени" сладки на Котка - благодаря за рецептата  bouquet!

И едно непредвидено и бързо сладко от кайсии:

По-късно - включване с останалата част от вечерята...

# 209
Имам един въпрос малко оф топик. Ползвате ли сусамово олио и в какво? Купих си скоро и така стои, а не ми се рови за рецепти Tired Ще съм ви благодарна ако споделите нещо изпитано Wink

Общи условия

Активация на акаунт