И з р а е л >@< 41

• 18 398
  • 293
  •   1
Отговори
# 165
  • Някъде там...
Пете,съседите преди месец имаха рожден ден и си бяха поканили такова девойче да забавлява децата.Бяха украсили целия двор с балони и понеже ги наредиха преди обед а партито беше следобед се наслушах на гърмежи  Joy Пяха ,играха децата...Това е какво съм чула,не съм присъствала лично  Peace
Мисля,че ентъртеймънта е добра работа за студенти-почасова и мисля добре платена.На кораба имахме също ,но там работеха убийствени часове.

Суничка,по мое мнение английски и испански е страхотен избор  Peace Дано да я приемат още на първото класиране  Praynig

# 166
  • На дивана, под юргана
Аз пък се занимавам с много неща... за разнообразие. С едни приятели правим ето тези неща: http://www.bglandmarks.com/index.php?lang=bg Засега компенсираме с повече ентусиазъм недостига на финансите... Има неща, които не се правят само с пари... (но все пак помагат, де!) Това е едно от тях.
Освен с това се занимавам и с DVD-ауторинг (всичко по приготвянето на двд-тата за печат), както и с търговия. Надявам се скоро да започна и следващо предизвикателство... нещо ново - в нета.

# 167
  • София
Тигре, как се справяте със защитата на продуктите си. Аз една електронна книга издадох и се видях в чудо от хакерски копия. Да не ти разправям, че даже и на мен ми предлагаха за ми продадат.

От дейността която развивате не виждам къде точно са ви проблемите със счетоводителя ви.

# 168
  • На дивана, под юргана
дядо хаджия, не можеш да се справиш с хакерите. Нашите филми разчитат и на опаковката, която е оригинална. Ако някой иска - да си го дръпне от нета... едва ли ще си заслужава. Но иначе си е и сувенир, и нещо по-специално от самото място. Освен това дисковете ни не са 12 см. а 8 см - така наречените мини-двд. Които в този формат само моят приятел прави в България към момента. Така, че освен нас двамата в комбина, няма друг в България (към момента), който да може да запише 1 час качествено видео на малък двд-диск.

За електронната книга - те Adobe не могат да се справят, че ние с тебе ли ще можем... По добре е да се мисли как да се облагодетелстваш от копирането на продукта ти... защото така няма да се бъркаш за тиражиране и дистрибуция - ще пренесеш тези разходи в "градината на клиента". Ако книгата не му струва пари, закачи допълнителни (платени) услуги към нея през нета - упражнения например или интерактивни примери. Нека си я копират колкото искат, ако можеш да си продаваш упражненията обаче...  Wink

А със "счети" нямам проблеми... щото "слушкам", като ми говори. Като седнем на по бира и се "караме" - "това не може, онова не трябва... А бе аз шеф ли съм или лукова глава?"  Laughing

# 169
  • T"A
Много интересни теми сте подхванали, утре ще се включа и аз за професиите и работата Wink

За сега имам време само за рождения ден на Плюшеното меченце    bouquet

Мило момиче,
честит рожден ден!
Пожелавам ти всеки миг от живота ти да ти носи удовлетворение и наслада,
и да покоряваш върхове, които си си набелязала,
да бъдеш заобиколена от хора с положителна енергия, които да са с теб и за веселба, но и когато ти е тъжно...
обичаща и обичана, усмихната и с песен в сърцето!
И весело изкарване на празника ти! 
Hug

# 170
  • Някъде там...
Честит рожден ден мила Плюшка!!!

# 171
Здравейте на всички!

Вчера Петя ми писа на скайп ,че мога да помогна с инфо и аз дорърчам  Simple Smile

Благодаря на незабравилите ме ,макар и да не съм се вясвала отдавна.  bouquet

С няколко думи сме добре,като гледам какви жеги ви морят там не знам как ще се наглася да пътувам скоро...
Тук тези дни е хладни и климата като на екватора - дообяд слънце ,следобяд дъжд,гръмотевици та и чак и бури..
Не можах да разбера какво точно ви интересува за раждането там,но каквото си  спомням ще разкажа ,а ако има въпроси свиркайте ще отговарям.

Та нямах там застраховка,но обявихме преди това в социалните ,че само мъж ми работи/това беше и по повод детските ,които се изплащаха за Сами/.
За всички прегледи ,които се е налагало да правя преди раждането съм плащала и аз около 900 шекел.
В деня на раждането при постъпването в болницата се заплаша сума за прием пак горе-долу толкова. След самото раждане преди изписването от болницата се плащ остатъка от сумата/още няколко хиляди шекел/,  КОИТО ДЪРЖА ДА ОТБЕЛЕЖА ВЪРНАХ ПРЕДИ ДА Е МИНАЛ МЕСЕЦ.
  И ако не е станало ясно,социалните връщат цялата платена сума ,т.е аз родих напълно безплатно без да съм гражданка,но съм жена на граждаднин на Израел.
 Това го има в закона за социалното осигуряване на Израел/ако си спомняте имах да защитавам дипломна работа по тази тема/
САмо да вметна ,че се дипломирах Simple Smile

АКО ВИ СЕ ЗАНИМАВА МОЖЕ ДА ПОГЛЕДНЕТЕ ЗАКОНА ТАМ Е КАЗАНО ИЗРИЧНО!
и на мен ми заподскача екрана  като на Петя не виждам какво пиша.
ще продължа по-късно

само да честитя на Мечето   bouquet

# 172
  • София
МЕЧЕНЦЕ - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !
Много здраве и благополучие ти желая в живота ти !
Бог да те закриля !
Останалото както знаеш ще напиша след 100 години пак тук.

# 173
  • Някъде там...
Снежи,радвам се,че намери минутка за нас  Hug Интересно инфо даваш,но аз все още не съм легализирала брака тук,така че не мисля,че за мен ще свърши работа  Tired Честито дипломиране   bouquet Кажи как си,как са децата? Не ни забравяй така и се появявай макар и за минутка  Hug
Отивам на пазар  Peace

# 174
  Майкъл Джексън починал , бе хора !   Той ми беше на мене  ученическа лИбОф  ooooh! ... Все ми се  е струвало, че никога няма  да  изчезне и то си е така ...Той ще си остане някак в историята на музиката. Невенка , няма да  страдаш толкова , душа ! Всички ни чака  пръстта един ден , а после - на кой каквото е отредено , никой не знае , а  само се надява !  Hug

Ама, че новина за добро утро .... И Фара Фосет заминала .... Но някак тя ми е по-далечна , красива жена!

# 175
  • София-България, Израел - където си поискам
Мече, честит рожден ден!
нека твоите желания бъдат мои пожелания!

Весело изкарване на празника! newsm59  party023 newsm59

# 176

Благодаря мноооого за милите пожелания!   Heart Eyes hug

Последна редакция: пт, 26 юни 2009, 10:17 от Плюшено Мече

# 177
  • На дивана, под юргана
Мече, Честит Рожден Ден!
Колкото повече - толкова повече!

# 178
Тиги,мерси!
Три пъти оправях предното мнение,докато ми хареса Blush

# 179
Ох , като  бързам да пиша без  да чета !

Мече , честито , сладурка!

Който иска снимки малко от  обрязванео снощи да  ми пише на скайп или на ЛС .Зълва ми е направила някои снимки сама   и Саги е на  една от тях с баща си.

Последна редакция: пт, 26 юни 2009, 10:45 от petia911

Общи условия

Активация на акаунт