През юли канадската дружина очаква 3 бебета да има! - 37

• 16 007
  • 291
  •   1
Отговори
# 180
  • Canada
Момичетаааа не е за вярване,но намерих билети с крайна цена $1795 с Lufthansa! newsm44От 17 Август до 5 Октомври.Днес ми изпратиха оферта от офиса на Ева беше около $2200, но за средата на юли и пак до началото на октомври.Утре пак ще ги питам с новите дати и ще реша.Намерих ги на www.flightnetwork.com.Някой да е ползвал този сайт?Да не ме изненадат нещо...толкова по-евтино,чак се притесних hahaha
Титина пробвах,но малко по-скъпичко..има-няма $400   Wink
Heureuse досега винаги сме купували от Ева,то може и пак от нея де...Ще видим утре какво ще стане
Айде дано след мен дойдат и бебешки новини Peace

# 181
Това цената за 2 възрастни и едно дете ли е?

# 182
  • Canada
Tova e cenata za men i malkia,dvuposochni bileti do Sofia.Neshto ne e nared li?
Pisha ot biblioteka,che niamame net dnes :(Izvinete za latinicata

# 183
Не бе, просто ми стана интересно.

# 184
Здравейте Simple Smile
Ние се завърнахме успешно от Гананок. Там избрахме да отседнем.
Самото градче е много малко - имат едно Метро, едно много малко паркче и това е Simple Smile Основно има хотели.
Взехме корабчето от пристанището на Гананок и направихме 2 часа и половина обиколка на островите, като не слизахме на острова със замъка, защото нямахме американски визи. Беше много приятно на корабчето. Много интересни неща научихме за островите. А самите острови са много красиви - на повечето от тях има богаташки къщи, а замъка е най-красив от всичко Simple Smile
На връщане хранихме гларусите със солети - вземаха си направо от ръката ни, докато корабчето плаваше  Laughing
На втория ден отидохме до Кингстан - много приятно градче! На мен много ми хареса там. Пълно е с интересни магазинчета на местни артисти. Много неща, ръчно правени, картини, дрехи, бижута, декорации....много приятно и уютно ми се стори. Намерихме съвсем случайно и един вегетариански ресторант - тих и спокоен....абе друго си е малкото градче Simple Smile
Забравих да кажа, че отседнахме в Холидейс Ин - чисто, приятно, спокойно.
Ето тук може да видите снимки от цялата екскурзия: http://family.webshots.com/album/573627504bFslkC

# 185
  • Лавал-Пловдив
Ескориал,  welcome сигурно сте прекарали чудесно, но не се отварят снимките ( поне на мен ) дава ми Прокси Грешка.  Embarassed
А толкова исках да ги видя тези острови, че и аз се интересувам от тях.
Хубава нова седмица на всички, с най - приятните преживявания.

# 186
  • Vaudreuil Canada
Аз нямам проблем със снимките но ще ги разглеждам подробно по-късно - изглеждате чудесно обаче - а малката джуфка е много готина  Heart Eyes .

# 187
escorial,много хубави снимки
Аз исакм да питам за федералните детски ,за кебекарските знам че се изплащат авансово в началото на всяко четиримесечие или началото на месеца ако си заявил така да ги получаваш.
за федералните се плащат на 20 число на месеца но за този или за следващия месец е плащането ?
и при новодошли от кои месец започват да им се смятат детските ?

# 188
  • Монреал
escorial, много хубави снимки - много сладко семейство сте! А малката е просто твое копие  Grinning

курта009, изобщо не съм обърнала внимание честно казано за датата, дано някой друг да се включи с информация. Мисля, че започват да се плащат детските от датата на влизане, зависи после кога си изпратите документите - после ще ви ги изплатят със задна дата.

# 189
  • Лавал-Пловдив
Ако не се лъжа от месеца в който влязат в страната и си подадат документите, обикновено двете неща стават в един месец. Когато почнат да ти ги изплащат ти ги изплащат със задна дата накуп от този месец. И се получава много приятно, защото тъкмо си взел да привършваш парите и ти дойдат доста накуп. Поне при нас беше така.  Laughing
И аз вече успях да видя снимките - много са хубави, децата също  Party

# 190
Ех как сте ни одумали...мерси много за хубавите отзиви Simple Smile
kaka_dora Пробвай отново...аз съм ги сложила Public и щом другите нямат проблем да ги видят...
А иначе островите са наистина много красиви. Въпреки, че беше мрачно и дъждовно докато ги разглеждахме пак много ни харесаха. Според мен си струва да отиде човек да ги види. Но за 1 ден - не повече.

# 191
Ето малко снимки и от Ню Бронсуик...някои океански изгледи доста си приличат с тези на Ескориал, явно лятото тази година е универсално гадно за цяла Канада.

http://www.facebook.com/album.php?aid=53370&id=1468525183&l=b514a9ac2b
http://www.facebook.com/album.php?aid=53367&id=1468525183&l=663c9dd1d2
http://www.facebook.com/album.php?aid=53329&id=1468525183&l=16e8426bf0

# 192
При нас лятото не е чак толкова гадно. Даже едни пожари са погнали източната част... много сухо, топло и качествен дъжд не се е вясвал скоро.  Аз лично не се оплаквам от топлото време... дори идният уикенд го дават около 30С.... супер новина за мен Simple Smile С тия климатици в офиса... немога да сваля жилетката, а като изляза навън пък топло...

escorial , наистина много хубави снимки. А малката (и вече далеч не малка) госпожица е много скадка. Да сте живи и здрави!

МaНЕВрата , обещавам твоите снимки ще разгледам малко по-късно днес Simple Smile
 Peace

# 193
Страхотни снимки сте споделили!!
Даже и китове наистина!! Представям си каква емоция е било на живо.
А замъка и островите са разкош!
Благодаря, голям кеф беше!

# 194
Здравейте дами,

Аз бях изчезнала за малко, но ето ме пак тук.

Имам питане - какви документи са необходими, за да поканя татко на гости тук. Намерих една покана в друг форум, но нищо повече.

Ето я поканата:

100 Underwater St.
Lost City V0V 0V0
Canada
Tel: +1 (604) 555 - 5555
e-mail: support@microsoft.com

January 25, 2005

Canadian Embassy Bucharest
Nicolae Iorga No. 36
71118 Bucharest 22

INVITATION

BENZINOSTANCIA HADZIGEORGIEVA is hereby invited by CHORBICHKA BOBOVA (her daughter) and BALALAJKO GADULKOV (son in law) to visit them in their home in Lost City, BC, Canada for a period of 3 months.

CHORBICHKA BOBOVA and BALALAJKO GADULKOV hereby declare that while BENZINOSTANCIA HADZIGEORGIEVA is traveling to and staying in Canada they will take full responsibility for her travel, accommodation, medical insurance and any other day to day expenses.

Should there be any questions concerning this invitation, CHORBICHKA BOBOVA and BALALAJKO GADULKOV can be contacted at the telephones and e-mail provided above.

Sincerely Yours:

...............................................
/ CHORBICHKA BOBOVA /

............................................
/ BALALAJKO GADULKOV /

Какво ще кажете?

Поздрави от мен.

Общи условия

Активация на акаунт