През юли канадската дружина очаква 3 бебета да има! - 37

• 16 003
  • 291
  •   1
Отговори
# 210
Алиана това е много лесна и бърза процедура, вземате оригиналите на документите преведени на английски или френски носите ги в едно CLE, там един от агентите ще ги приснима след това ще ви иска да покажете документи за самоличност и ще подпише и подпечата копията, че са верни с оригиналите и готово. Сертифицираните копия са съвсем друго нещо, изискват специален печат от преводач или опълномощено лице за тази дейност. 

# 211
bruni,мерси много
А знаеш ли къде в Монреал има центрове за обслужване на клиенти на regie des rentes Quebec,разбрах че и там мога да занеса оригиналите
търсих им в саита за тези центрове но не намерих адреси  Thinking

# 212
a_tita, добре завърнали сте се в Канада. Да, след третия месец можете да си изберете личен лекар.
МaНЕВрата и escorial, много хубави снимки. Благодаря и аз, че ги споделихте с нас.
МaНЕВрата, с кола ли пътувахте до Ню Бронсуик? А как ти се сториха канадците там? Наскоро говорих с една канадка родена и израсла в тази провинция, че хората там били много затворени, студени и не общували с имигранти. То не че и много ги има там де.  #Puppy dog
croco1, искаш ли да ти изпратя нашият вариант за покана на родител? Гарнатирам ти, че работи, защото майка ми вече идва веднъж с такава покана.

Честит рожден ден на Калида и Poupon!

Хайде, докато не е свършила бебешката тема да ви се похваля най-накрая и тук, че чакаме второ бебе през януари. babyuu
Тежка бременност карам за сега с гадене, повръщане, кървене, много ниско кръвно и хемоглобин на долната граница.  Абе въобще с всички екстри и затова и не смея много да се похваля, ама каквото е писано да става ще стане ... На всичкото отгоре ще ставам и леля.  newsm44 Сестра ми също е бременна и имаме само 20 дена разлика в термините. Много е готино, че с най-близкия ми човек, макар и в България имаме едни и същи вълнения.

# 213
Лиана свържи се с този офис и те ще ти дадат инфо, това е официалния им адрес но аз лично не съм ходила там.

Régie des Rentes du Québec
1300-1055 Boul René-Lévesque E
Montréal, QC
H2L 4S5
(514) 864-3873
Sans frais (800) 667-9625

# 214
МaНЕВрата, с кола ли пътувахте до Ню Бронсуик? А как ти се сториха канадците там? Наскоро говорих с една канадка родена и израсла в тази провинция, че хората там били много затворени, студени и не общували с имигранти. То не че и много ги има там де.  #Puppy dog

С кола, да. На отиване го направихме на части с две преспивания по междинни дестинации, но на връщане го взехме на "екс" за 10 часа, не ни се увидя за наша огромна изненада.

А за хората, какво да ти кажа, ние бяхме в едни градче на океана, където имаше предимно туристи и то кебекари, с тях много вървеше лафа, а от местните, освен обслужващите в хотела нямаме впечатления.

# 215
Някой питаше за гараж по нагоре, за коя част на Монреал става въпрос или няма значение? Вердьн или Пиерфонд става ли?

# 216
  • На бял кон в Pierrefonds
Аз питах, няма значение къде е гаража, стига да сте доволни. Монреал написах най-общо.

# 217
Каролина, благодаря ти и честита втора бременост! Не се притеснявай, всичко ще ти отлекне като минеш  3-я месец , поне така беше при мен.

# 218
Аз питах, няма значение къде е гаража, стига да сте доволни. Монреал написах най-общо.

Ще ти пратя утре на лични телефоните, че сега мъжът ми е на работа, а аз естествено ги нямам. Този в Пиерфонд е наше момче, което преди години ни оправи сериозен "кабелен" проблем.

# 219
  • На бял кон в Pierrefonds
МaНЕВрата  Hug

# 220
  • Калгари, Канада
Честит рожден ден на Калида и Poupon!

Каролина , честита бременност.   Hug Дано бързо преминат неразположенията ти. Страхотно е, че със сестра ти имате толкова близки термини.

escorial, МaНЕВрата, ех, как и на мен ми се ходи някъде

croco1, ако имаш въпроси за попълването на документите - аз също каних майка ми наскоро и момичетата в темата ми отговориха на моите въпроси в темата/линка, който вече ти го дадоха/ след подробното описание на milla. Или просто питай отново. Аз ползвах поканата на шеметната и я подпечатихме в банката.

Последна редакция: пт, 24 юли 2009, 01:46 от mamamia

# 221
   Честит рожден ден на всички ! Желая ви само ЗДРАВЕ ! Hug Hug Hug

a_tita : в Торонто ли сте или в Мисисага?

# 222
Поканата за гостуване на близки не е нужно да се заверява официално. Няма такова изискване на официалния сайт, а също и личният ми опит го показва.

# 223
Вики, в Торонто сме.Ти ли беше карала курс по английски или се бъркам?

# 224
  • Vaudreuil Canada
Алиана такава заверка на копие правят и в някои банкови клонове така че може и в банките да питате.

Каролина честита ви хубава новина - много обичам такива вести  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт