LaRedoute.fr - 120 - В седмицата на голямото намаление!

• 91 080
  • 1 590
  •   1
Отговори
# 1 080
Мами, само да питам - нали с една и съща карта може да се плаща от два юзър, че нящо имам проблем с картата и немога да разбера какво остава ? Чела съм, че може да се ползва една карта, но все пак да попитам пак  Hug

# 1 081
Мами, само да питам - нали с една и съща карта може да се плаща от два юзър, че нящо имам проблем с картата и немога да разбера какво остава ? Чела съм, че може да се ползва една карта, но все пак да попитам пак  Hug

Можеш с 1 карта да плащаш на 2 акаунта..
Макар че понякога не дава Simple Smile ..

# 1 082

да с една карта на два акаунта и на 1 акаунт с две карти Peace

# 1 083
  • Все на втория етаж
Пуснах поръчка и в последния момент метнах и роклята Мисс Сиксти, с ясното съзнание, че вероятно ще ми е огромна, аз съм между С и М, а взех Л, то имаше само Л и ХЛ , но ми хареса, и сега вече ме е яд...

Мъж ми връчи картата и ми каза да харча... Laughing

Завидях ти   Crazy  Моят пък снощи ме смъмри малко да се спра с тоя Ларедут  Whistling  Аз днес пак пуснах поръчка  #Crazy

То и моя ме мъмри, вече нямаме място, последните ми две поръчки са си още в кашони под спалнята  Blush  , ама тази вечер беше нещо в настроение.  Mr. Green

И разбира се, аз като една истинска жена, веднага се възползвах от моментната му слабост.  Flutter

# 1 084
Леле,покрай този Ларедут що българки ще научат френски Mr. Green

Не съм сигурна,че ще мога да й смогна на темата,а имам едно питане,две всъщност-може ли реални снимки и отзиви за тези двечките

Благодаря предварително!

# 1 085
Имам го,не е вталено,а има връзка от вътрешната страна и може да се регулира,както при другите цветове.И цвета не е точно тъмно син,нещо като синьо зелен.Определям го,като петрол.Дано да добиеш представа,ако искаш мога и реална снимка да дам.
Ако можеш, ще съм ти много благодарна. Явно им се разминават цветовете в сайта.

# 1 086
Момичета, някоя от вас, която е връщала нещо, но не, защото е било сбъркано, а по нейно желание, може ли да ми каже колко струва да се прати до Франция?

# 1 087
Момичета да ви се похваля. Току що пуснах първата си поръчка . На мен картата ще ми е готова другата седмица, но се сетих, че имам Euro Line и реших да я пробвам. Стана. Хиляди благодарности за огромното търпение на Уникорн, която най - търпеливо отговори на всичките ми безкрайно тъпи и досадни въпроси

@Виктоалиа T, не мисля че, можеш да платиш с Euro Line ?

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Unicorn,може!Моята е EuroLine и имам направени и получени поръчки с тази карта.

Последна редакция: пт, 26 юни 2009, 01:44 от sansil

# 1 088
Момичета и аз да се похваля с първа поръчка. Благодарности на Unicorn  bouquet

# 1 089
  • София
Момичета, някоя от вас, която е връщала нещо, но не, защото е било сбъркано, а по нейно желание, може ли да ми каже колко струва да се прати до Франция?

Мъжки маратонки 22лв. Peace

Аз искам да питам....Има ли как някъде да си слагам харесваните неща и после от там в кошницата  Thinking Аз си ги слагам направо в кошницата и после трия, за да ги разпределя. И после не мога да ги намеря изтритите  Crazy
Нещо като предпочитани/наблюдавани, няма ли???

# 1 090
Някой може ли да каже стелката колко е на 36 номер:

Тук: Bottes STAN SMITH HIGH adidas Има точно това което те интересува. Simple Smile

# 1 091
Момичета да ви се похваля. Току що пуснах първата си поръчка . На мен картата ще ми е готова другата седмица, но се сетих, че имам Euro Line и реших да я пробвам. Стана. Хиляди благодарности за огромното търпение на Уникорн, която най - търпеливо отговори на всичките ми безкрайно тъпи и досадни въпроси

@Виктоалиа T, не мисля че, можеш да платиш с Euro Line ?

Всеки път с такава поръчвам Peace

# 1 092
Аз пък ще споделя за получена поръчка!

Тези потници - някои казваха, че са уголемени. Според мен не са. Просто моделът им е такъв - по-широки и по-дълги, вижда се и от картинката. Хубави са!

Това потниче също - изненада ме гърбът му. Иначе е перфектно!

Реални снимки - ТУК!

# 1 093
Dodi ,би ли измерила стелката на обувките които похвали за да се ориентирам дали ще се напъхам в 35н.Моля те

# 1 094
  • София

Аз искам да питам....Има ли как някъде да си слагам харесваните неща и после от там в кошницата  Thinking Аз си ги слагам направо в кошницата и после трия, за да ги разпределя. И после не мога да ги намеря изтритите  Crazy
Нещо като предпочитани/наблюдавани, няма ли???
Използвай "предпочитани" на браузъра си . Аз съм си направила папка и там трупам. И ва Laredoute има, но там не можеш да ги видиш с цената  Peace

Общи условия

Активация на акаунт