LaRedoute.fr - 120 - В седмицата на голямото намаление!

• 91 122
  • 1 590
  •   1
Отговори
# 915
Някой беше показал тези обувки, но не мога да намеря кой. Можете ли да кажете дали си отговарят на номера?

http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-de-sport-chalk-wl.aspx? … &numberpage=1

# 916
# 917
И ся кво, да изчакам значи с тия калъфки и чаршафи... Thinking

# 918
http://www.laredoute.fr/vente-top.aspx?productid=324113706&d … &numberpage=6
От тази блузка има наличност само 40,48,50.Моите мерки са ГО-105,Т-80см.
Та въпроса ми е 48 много ли ще ми лопа newsm78

Със сигурност. Ако много искаш да я имаш, по-скоро пробвай с 40. За талията ще ти е добре, но за бюста не знам.
Аз си мисля да се застраховам с 48 и да смалявам после,от колкото да рискувам 40 да ми прищъпва циците Embarassed Mr. Green newsm78

# 919
# 920
# 921
Отзиви за тази чанта

# 922

много момичета казаха че чантата е много хубава и аз и се чудя  Grinning

# 923
моля ви ако някое е купувал от тези какви са отзивите дали си отговаря на номера , или ако има 40 размер , много моля за дължината на стелката  че мъжо ще ме разтреля  ако не с тамън
http://www.laredoute.fr/vente-chaussures.aspx?productid=32415570 … &numberpage=6

# 924
# 925
Здравейте искам да попитам нещо пратиха ми чек на пощата за отстъпка 10Е обаче на втора стъпка когато се опитвах да го въведа ми изписа, че това не е позволен за този акаунт /поне така аз си го преведох с помощта на гугъл/.В кошницата имах прахосмукачка намалена с код на 8Е ...възможно ли е заради нея да не ми е позволило да вкарам кода ?А пробвах и кода на ваучера да го напиша на първа стъпка но тогава ми сваляше 10Е но всички продукти ставаха на реална цена  Shocked Нещо не правя както трябва .Ако някой знае как точно става и къде бъркам ще съм благодарна ако сподели.  Hug

И аз от това се интересувам.Някой ще отговори ли?

# 926
  • Sofia

Виж назад в темата, Алекс1 беше дала и линк с реални снимки Peace

# 927
  • В La Redoute и по света
Здравейте искам да попитам нещо пратиха ми чек на пощата за отстъпка 10Е обаче на втора стъпка когато се опитвах да го въведа ми изписа, че това не е позволен за този акаунт /поне така аз си го преведох с помощта на гугъл/.В кошницата имах прахосмукачка намалена с код на 8Е ...възможно ли е заради нея да не ми е позволило да вкарам кода ?А пробвах и кода на ваучера да го напиша на първа стъпка но тогава ми сваляше 10Е но всички продукти ставаха на реална цена  Shocked Нещо не правя както трябва .Ако някой знае как точно става и къде бъркам ще съм благодарна ако сподели.  Hug

И аз от това се интересувам.Някой ще отговори ли?

1. Прахосмукачката е за нови акаунти - т.е. само при първа поръчка.
2. Ако си въвела код за да я намалиш на 8 евро, няма как едновременно с това да въведеш код за чек от 10 евро.
3. И аз съм се опитвала да използвам 10 евров чек с намалени цени и ефекта беше същия.
4. Това с поканите си струва, ако няма кодове, ако няма намаления и ти да намалиш с 10 евро.
Поне според мен.
Ако някой знае как ефективно да се използват, да сподели.
И аз си чакам прахосмукачката с нетърпение вече.

# 928
# 929
Моля, ако не сте сигурни за нещо, да не го пишете!

С кредитните карти на ОББ МОЖЕ да се пазарува!
Единствено с Виза електрон на ОББ не може!

Ще вадя пуканките!   Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт