LaRedoute.fr - 120 - В седмицата на голямото намаление!

• 91 106
  • 1 590
  •   1
Отговори
# 930
Момичета на закъснява ми поръчката. Пусната е на 23 ЮНИ Joy hahaha

# 931
Забравила съм къде може да си проверя дали поръчката ми е приета и всичко е наред Embarassed Praynig

# 932
Имаме ги от зимата. На мен ми харесват и смятам, че си отговарят на размера. За тази цена са супер!

# 933
  • В La Redoute и по света
Забравила съм къде може да си проверя дали поръчката ми е приета и всичко е наред Embarassed Praynig
Suivre mes commandes

# 934
Изпратих покани на 2-ма приятели, като единият въобще не я е получил, а другият се е регистрирал. Интересува ме след колко време ще получим мейл с код за отстъпката от 5 и 10 евро, съответно на акаунт 1 и 2?

# 935

материята на полата е супер но модела е ужасен имам я като номер ми е точно но приличам на лелка с нея ужасен модел

# 936

Много добри са впечатленията. Ето и мерки размер 67: талия - 21,5 см (неразтегната) и 23,5 см (разтегната), ханш - 28 см., дължина от колана - 35 см., дължина на крачола по вътрешния ръб - 17 см.
На моя син все още му стават, а в момента е 77 см. и тежи 9 кг. От тънък плат са, но могат да се носят и есента и в топли зимни дни с подходящ чорапогащник.

Мога да дам и мерките на размер 81: талия 24 см. (неразтегната) и 26 см. разтегната, ханш - 30 см., дължина от колана - 45 см., дължина на крачола по вътрешния ръб - 27 см.
И не можах да се стърпя днеска заради цената и поръчах и размер 74 (да си имаме пълната колеция).

# 937
  • В La Redoute и по света
Изпратих покани на 2-ма приятели, като единият въобще не я е получил, а другият се е регистрирал. Интересува ме след колко време ще получим мейл с код за отстъпката от 5 и 10 евро, съответно на акаунт 1 и 2?
За 5 ще получат, след като човека натисне зеления бутон от мейла си и потвърди желанието си за регистрация.
За 10 ще получи, след като се регистрира, следвайки е-мейла.
Подробности можеш да видиш тук

# 938
# 939
За 5 ще получат, след като човека натисне зеления бутон от мейла си и потвърди желанието си за регистрация.
За 10 ще получи, след като се регистрира, следвайки е-мейла.
Подробности можеш да видиш тук
Хиляди благодарности

# 940
Моля ви ако някой има тези маратонки Найк 40 и1/2  или 40,39
да даде размери на стелката:
http://www.laredoute.fr/vente-chaussures.aspx?productid=32414026 … &numberpage=1

# 941
# 942
  • София
Привет момичета,

И аз моля за помощ да ми кажете горе долу кой размер съм за блузи и панталони?
Предварително благодаря.  bouquet
ГО 114 т 104 Х 117  Embarassed
48 дали ще ми е добре newsm78

46 за панталони
С талия 104 малко трудно ще се побере в 46№,ако няма еластичност.Мое мнение.  Peace
За булзи-44,но нека някой с по-близки размери да се изкаже

# 943
  • Варна - Черна гора
Преди не повече от 10 мин. си пуснах поръчката - всичко мина нормално. Получих мейл за всички артикули, които съм поръчала, че са фактурирани. Т.к. стоките не са изтрити от "любими" - виждам, че един от тях липсва. Как мислите, дали ще го получа или не?  Sad

# 944
  • into the blue
А какви са тези размери? Пише 180х290 и от това което аз разбирам, пиш 1 person  newsm78
180 е ширината,а 290см е дължината,
което е за 2ма,нищо,че пише за 1 човек.
Ориентирай се по см.

Общи условия

Активация на акаунт