LaRedoute.fr - 120 - В седмицата на голямото намаление!

• 91 134
  • 1 590
  •   1
Отговори
# 945
ГО - 99
талия -86
ханш - 105
МОЛЯ ВИ, бихте ли ме оразмерили за блузи и дънки

# 946
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6561209& … ue&ksource=-1
момичета тези отговарят ли си на номера

# 947
  • В La Redoute и по света
ГО - 99
талия -86
ханш - 105

42 - за блузи с висока талия, туники и подобни
46 - за сака, вталени блузи и подобни
44 или 46 за панталони.

За дънки, не мога да помогна.
Ако съм сбъркала, някой по-вещ да ме поправи.
Таблица с размери на дамски дрехи

# 948
ГО - 99
талия -86
ханш - 105

42

Само да вмъкна за картите на ОББ - с Виза електрон НЕ МОЖЕ, даже и да е кредитна, защото моята е кредитна, но не става  Cry

# 949

много момичета казаха че чантата е много хубава и аз и се чудя  Grinning

чантата е супер цялата е метална и стои много елегантно има само един  малък недостатък направена е от отделни метални елементи ако се закачи някъде по сериозно се късат на снадките дано ме разбрахте  но иначе за тези пари дори се чудя дали да не си взема още една

# 950
Момичета, откога си получавате колетите, че чакам един от 17.06 за подарък в неделя и се чудя утре дали да ходя до митницата да проверя.

Благодаря предварително!

# 951
На кой адрес да им пиша да ми изпратят ваучер, а не чек за върната стока? Благодаря!

# 952
  • В La Redoute и по света
ГО - 99
талия -86
ханш - 105

42

Само да вмъкна за картите на ОББ - с Виза електрон НЕ МОЖЕ, даже и да е кредитна, защото моята е кредитна, но не става  Cry
Едната ми карта е КРЕДИТНА на ОББ и става! С виза електрон на ОББ не става. И Алекс1 по-горе го беше писала.
Плащала съм няколко пъти с нея точно в ЛаРедут. Така че, проблема може да е в лимита на картата ти, ако е изчерпан Wink Но не и в Кредитната карта. Може и валидността да й е изтекла. Просто провери.

На кой адрес да им пиша да ми изпратят ваучер, а не чек за върната стока? Благодаря!

На този: http://www.laredoute.fr/Contact_us/ContactUs.aspx?etap=2&cat … amp;subCategory=1

# 953
Момичета, откога си получавате колетите, че чакам един от 17.06 за подарък в неделя и се чудя утре дали да ходя до митницата да проверя.

Благодаря предварително!
Предполагам се шегуваш.  Mr. Green Не че понякога не са ме изненадвали приятно де.

# 954
  • гр.Пловдив
Здравейте момичета! Искам да попитам тези дънки отговарят ли си на номера и ао мойе да ми дадете талията колко е точно.
http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-denim-bootcut-entrej-85-c … &numberpage=1

# 955

Едната ми карта е КРЕДИТНА на ОББ и става! С виза електрон на ОББ не става. И Алекс1 по-горе го беше писала.
Плащала съм няколко пъти с нея точно в ЛаРедут. Така че, проблема може да е в лимита на картата ти, ако е изчерпан Wink Но не и в Кредитната карта. Може и валидността да й е изтекла. Просто провери.

КРЕДИТНАТА ти карта ВИЗА ЕЛЕКТРОН ли е? Защото моята КРЕДИТНА е ВИЗА ЕЛЕКТРОН, а не обикновена ВИЗА или МАСТЪР и затова не става, а не защото и е изтекла валидността.
Исках да поясня, че не всички кредитни на ОББ стават, защото ВИЗА ЕЛЕКТРОН не става - нито дебитна, нито кредитна  Peace

# 956
Моля вещите в занаята да ми помогнат да оразмеря маминка поръчвала съм и 46 номер и пола и панталон и са и огромни така че моля за помощ  за панталони и за блузи
благодаря
 Г. ОБ. - 100  
ТАЛИЯ -92
ХАНШ- 110

# 957
  • София

Благодаря предварително!
Ако е  за митница,шансът да пристигне за неделя е минимален,въпреки,че миналата седмица няколко момичета се похвалиха с пристигнали колети за 10-12 дни.
А ако е за поща,има голяма вероятност да я получиш,зависи кога са изтеглили парите(ако имаш онлайн банкиране).
Преди не беше свързано тегленето и пращането от Фр.на поръчката,но последните месеци определено наблюдавам такава
закономерност.Датата на изпращане съвпада с дата на теглене на парите.Поне при мен е така.

# 958
Момичета след като са ми изпратили подарък 5Е от покана на приятел има ли срок в който да ги използвам.И като ваучера ли се вписват?Благодаря ви предварително   bouquet

# 959
  • София

КРЕДИТНАТА ти карта ВИЗА ЕЛЕКТРОН ли е? Защото моята КРЕДИТНА е ВИЗА ЕЛЕКТРОН, а не обикновена ВИЗА или МАСТЪР и затова не става, а не защото и е изтекла валидността.
Исках да поясня, че не всички кредитни на ОББ стават, защото ВИЗА ЕЛЕКТРОН не става - нито дебитна, нито кредитна  Peace
Точно така,ВИЗА КЛАСИК(кредитна) става,моя приятелка пазарува с такава,но не Електрон.

kami06,42 за блузи ,44 за панталон,заради ханша.
Ако е разтеглива материята,може и 42 да и стават поли и панталони.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт